Sakarya///54

Herkesçiklere en kocamanında günaydınnnn
Hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum hanımlar nasılsınız bakalım keifler yerindemi herkesler iyimi???

Zelişçim şehrimize gelmişsin tatlım hoş geldin sefalar getirdin aybalam evinde tutulmuş eşyalarında yerleşmiş oohhh desene geriye bir düğün kaldı birde gerdek
allah pişmanlık vermesin canımcım herşey gönlünce olsun inşallah.

Günaydınn

Geçmiş bayramınız mübarek olsun..

Zelişçim hoşgelmişsin şehrimize.Ablam bir dönem karasuda çalıştı.Karasuda tanıdığımızda var.Gerçi iş için taşınıp orda kalanlardan yerlisi değil.Her yerin iyisi kötüsü var elbet moralini bozma.Zamanla alışırsın inşallah.

geçmş bayramınız mübarek olsun dostlar,
güzel günler görelim en güneşlisindenkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

zelişim cnm benim şimdiden üzülme bence,ii insanlarda çıkar karşına merak etme,
benim annem karasulu ananem dayımlar şeker gibi insanlar,dayım çok uzun yıllar ailesiyle orda yaşadı,annemlerin küçüklüünde karasuda boşnaklar çoğunluktaymış,
sonraları lazlar yerleşmş ve bazıları kaba ve soğuklarmış,sanırım sanada o denk gelmş,ama bakarsın alışınca değişir,havasıda güzeldir,ee artık mevsim değişiyo,yağmurun yağmasıda geçecek elbet demiiboshayallersmile

ablam ben bayramı hasta geçirdim,ilk gün çıktım sonra hep evde yattım durdum,
kısçem bayram üstü çok hastalandı,ya ondan geçti yada üşüttüm bilmiim artık,
anlıcaan yorulmaa halim yoktu
buluşma içinde sen bize haber et,uyan gelsin bence,
senin düzenlediin ani buluşmalar çok daa haraketli oluyo kaydirigubbakcemile5

saol tatlım dediğin gibi bir gerdek kaldıinşallh alşırım hemen öğretmenlik başvurusunda bulundum ççalışcam zaman geçer en azından bakalım hayırlısı olsun ay düğünede az kaldııı kızlarrr çok gerginim niyeysekafamçokkarıştı
saol boşverim mecbur alışıcaz inşallh zamanla tanıdık bulur alışırımm.

benim için uygundur ablacım no problem=)))

iyi akşamlar hatunlar cerencim zelişcim boşverim roşum ve haydeç ablacım hepiniz hoşgelmişsiniz sefalar getirmişsiniz nasılsınız umarım iyisinizdri ve güzel bi bayram geçirmişsinizdir..

gerçi roşum senin pek iyi geçmemiş galiba çok geçmişler olsun kızın ve sana şimdi nasılsınız atlatabildinizmi?

zelişcim karasuya iki kere gittim ama her ikisindede büyük keyif aldım şirin güzel bi yer orları ve güzel havasını sevecene eminim ayrıca senin gibi cana yakın sıcak kanlı birininde çok çabuk çevre edinecenede eminim herşey senin için güzel olsun hadi bakalım..

boşverim bayramda senle görüşemedim ama inan içimde kaldın güzelim en yakın zamanda görüşelim inş.

ve diğer hanımlar sizlerlede haydeç ablamın buluşma teklifini değerlendirelim kışa girmeden hee ne dersiniz öpüyorum sizleri..

alışırsın dadlum merak etme kendini şimdiden şartlandırıp ön yargı yapma güzelim.
öğretmenlik için başvurmuşsun nerde karasudamı?

ayy gelin olucan anacım heralde gergin olucan bak mandalina evlendi buralara uğramaz oldu sende onun gibi yapmayasın sakın tamam 24 saat burda durma tabikide ama arada gel iyiyim de haber et kocayı bulunca es geçme bizi yafrum....

Bu arada herkeslere Günaydınnnnnnnnnn hanımlar nasılsınız bakalım keyifler yerindemi herkesçikler iyimi

alışırımm illaki insan oğlu neye alışmıyorki dimi:gitme: karasuda başvurdum orda yapıcam eve yakın bir yerdeçıkarsa iyi olur bebişide gönder bakarım ben seve seve:ecrin_bebek:
yok canım yazarım tabiki gidince ilk başlarda net olmayacakk sonraları alıcaz ama alır almaz yazarım herşeyi haberdar ederim. mandalina şimdi yeni evlendi balayına gitmiştir belki ondan yazmıyordurr yazar yazar koca bulunca unutmaz bizi:teselli:

inşallah beyazım zamanla olur herşey ben biraz aceleciyim hemen olsun istiyorum işte alışınca herşey kolay gelir banada 3yıl kalıcam sonra ayrılmak bu kez ordan zor gelicek eminim

ALIŞIRSIN TABEEE gülüm

hakkında hayırlısı ne ise o olsun balım ben bebişi gönderemem ki sanaa o kreşe gidiyor ablası ama sen buraya gelebilirsin onu görmeye

o zaman bize tel. no falan ver tatlım nasıl görüşücez net olmayınca sen burda iken

evet balayında olabilir

kısss zelişş hiç bahsetmiyorsun heee eltingille aran nasıl anacım nişanlınla nasıl gidiyi

günaydın kızlar..
zelişcim hadi hayırlı olsun.insanın iyisi kötüsü her yerde var.takma kafana.sen düğüne konstantre ol tatlımmaklinialirimsmile
haydeç aplam buluşma için bencede sen haber ett.inşallah uyarda görüşürük..
kızlar ben bundan sona pek sık giremeye bilirim malum artıkın taşınma işlerine dalıcam.artık haberlerinizi roşumdan alırımmkaydirigubbakcemile5
hade bana allah kolaylık versin.

tamam ceren msne ye de ekleyim seni telide yollayım daha kolay ulaşırız ben gelirim inşallh bebişi görmeye.

valla eltim aynı bildiğin gibi oynuyo her oyununu arayıp konuşmuyorum hiç kendi arayınca konuşuyoruz sadece gelecek bu perşembe günü.biz gelin hamamı yapıcaz akrabalar eş dost arkadaş baya çok olucaz 6aydır olan bir plan bu eltimde bunu duymuş buda gelr gelmez hamama gidecekmiş banada duyuruyo hamama gidecez biz diye öyle işte çok düşünür beni eltimm çookkkk delikafadulden

nişanlımada gelince ya ceren sorun yaşıyoruzz sürekli kavga evden dışarı çıksam kavga ediyor sürekli abisiyle konuşsa bana hiç birşey demese uzatmak istemiyorumda ama benimde sabretmme gücüm tahamülüm kalmadı üzülüyorum sanki bana değer vermiyo yanyana iken hiç sorun olmuyo ama ayrıyken kedi köpek oluyoruzz şimdi orda yanlızda kalıcam canım çok acıyoo şimdi herşey toz pembe olması gerekirken ben herşeyin acı tarafını erken tattımbenneyaptımki

kızlar ben bundan sona pek sık giremeye bilirim malum artıkın taşınma işlerine dalıcam.artık haberlerinizi roşumdan alırımmkaydirigubbakcemile5
hade bana allah kolaylık versin.

pisicim sana kolaylar kolaylıklar gelsin dadlum allahtan kendi evine taşınıyorsun bi daha ev taşıma eşya toplama derdin olmaz allah sağlıkla oturmayı nasip etsin.
Evi olmayanlarada ev nasip etsin inş. :Saruboceq:

tamam cicim grş.

eltinide nişanlınıda takma kafana salla gitsin güzelim boşveeerrrrrrrr zemuszemus :dance: :dance:

slm kızlar kış geldimi neee??
bugün okullar açıldı diye kızımı okula götürdüm üstelik dünde aramıştım 11 den sonra gelin dediler gittik aldığımız malzemeleri alıp tekrar gönderdiler cuma gelin diyorlar şimdide 11 den sonra sinir oldum valla yakın bi yerde değil çocukçağızı oakadar yola götürmezdim en azından boşu boşuna bide hevesli hevesli kalktı sabah bugün okul var deyip giyindi süslendi cimcime neyse artık olan oldu ..
kısmetsizim kolay gelsin hadi bakalım yardıma ihtiyacın olursa biz buralardayız bugün evinin önünden geçtim bi kahveni içmek geçti aklımdan ama teli evde unutmuşum çat kapıda zilini çalmak istemedim artık yeni evinde inş.
heydeç ablacım ablanlada tanışmayı çok isterim hebrlerini bekliyoruz ..
zelişim şu eltini umursama falan diyorum ama nişanlında az sinir biri değil galiba be gülüm allah pişman etmesin inş.
cerenim nasılsın tatlum=)) görüşemedik bayadır nasıl keyifler yerindemi kardeşin nasıl oldu.

yine ben geldim hanımlar annemi köye gönderdim az önce kardeşimle selametle gitsin inş. şimdi 1 hafta kadar kızımla evde yalnızları oynıcaz ...

cerenim nasılsın tatlum=)) görüşemedik bayadır nasıl keyifler yerindemi kardeşin nasıl oldu.

iyiyim beyazım topram sen nasılsın şekerim evet görüşemedik bayramdı seyrandı derken havalarda birden soğudu valla bu ne yaaaa....
kardeşim şimdilik iyi çünkü eli kolu hala alçıda sarılı asıl o alçı açıldığında belli olacak durumu parmaklarını hissetmediğini söylüyormuş annemlere bakalım umarım uzun süre sarılı olduğu için hissetmiyordur parmaklarını :Saruboceq:

yine ben geldim hanımlar annemi köye gönderdim az önce kardeşimle selametle gitsin inş. şimdi 1 hafta kadar kızımla evde yalnızları oynıcaz ...

kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
otur kafanı dinle işte ne güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…