slm millet hepinize en güzelinden bi gün diliyorum sizlerde bana kolaylıklar dileyin bakem çünkü sıkı bi temizlik yapıyorum çay molasındayım şöyle sizlere bi selam vereyim dedim.
cerenciim eli kolu alçıda ondandır canım hissetmemesi uyuşmuştur hemde daha yeni sayılır dr. 3 ay demişti hatırladığım kadarıyla iyi olur inş. canım endişe etmeyin..
kızlar nerelerdesiniz bu günlerde buraya kimse uğramaz olmuş topiğe ne oldu böyle benneyaptımki
beyazım bar benim koca adayındada biraz yok değil hanii bugünde eltim geldi düğün için istanbuldannn düğüne kadar allah sabır versinn inşallh kazasız belasız kavgasız gürültüsüz düğünüm olur kızlar
herkezcikleri öpüyorummm
slm kızlar nerde bu millet nerde bu devlet yalnız kaldım buralarda niye kimsecikler yalnızlığımı paylaşmıyo benim .
sen beni insan yerine koymuyorsun demekki CADIARZU
aaa estağfrullah canım olurmu öyle şey biraz duygu sömürüsü yapayımda belki milleti toplarım dedim ama kimsecikler gelmemiş yine
,iyi geceler kızlarrrrrrrrrrr
Günaydın kızlarrr
KISSS delüüü milleti toplamak için duygu sömürüsüne ne gerek var
gelen gelir gelmeyen gelmez boşversene....
Yok yok kuzum beyazım toprağım akıllanmaz boşversene sen
selam hanımlar ben geldim ))
canım hoşgelmişin hayırlı olsun diyelimmmopuyorumnanaktanselam hanımlar ben geldim ))
allah muhabbetinizi artırsın..keşke bi telefonla yada mesajla hatırlansaymışız ama adımız hatırlanmayanlar listesine girmiş..canın sağolsun beyazım.iyi geceler kızlar selam herkeze uyuyosunuzdur büyük ihtimalle tatlı uykularopuyorumnanaktan
bugün kabul günümdü çok şükür sağolsun arkadaşlarım cano nilly panter ve boşwer bendelerdi güzel bi gün geçirdik sohbet muhabbet eğlence dedikodu kahve vs. ne arasanız vardı anlıcanız:lepinları ardından teyzem ve yeğenlerim geldi aslında kuzenlerimde çok ufak olunca yeğen diyoruz..neyse efendim yarında pazar pek yine gelen olmaz sanırım pazartesi hepicinizi burda görmek umuduyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?