Sakarya///54

estağfrullah canım benmi hatırlayamamışım adınızı yanlışın var ayrıca arkadaşların bendeki durumu iadeyi ziyaretti lütfen yanlış anlamayın

estağfrullah canım benmi hatırlayamamışım adınızı yanlışın var ayrıca arkadaşların bendeki durumu iadeyi ziyaretti lütfen yanlış anlamayın
ben sadece kalbimden geçeni biranda yazdım .anlayacağımıda anladım.konuyuda uzatmaya gerek yok.tekrar ediyorum.allah muhabbetinizi daim etsin..

ben sadece kalbimden geçeni biranda yazdım .anlayacağımıda anladım.konuyuda uzatmaya gerek yok.tekrar ediyorum.allah muhabbetinizi daim etsin..

Diğer kişileri hatırlayamayan benim canım.Biranda yazdım direk aklıma gelenleri yazdım bende.Konu neymiş neyi uzatıyosunuz anlamadımki ben.Niye alındınız onuda anlamadım.Biz dışarda sürekli görüşüyoruz beyazda olmamız neden alınmaya sebep

bende anlamadım canım neden böyle bi kırgınlık ifadesi kullandı şimdi kısmetsiz dediğin gibi biz böyle ufak buluşmaları zaten sık sık yapıyoruz ve her defasındada yazıyoruz bu seferki bendeydi sadece fark bu neden böyle alınganlık sebebi oldu anlamdım

bende dediğin gibi ilk aklıma geleni yazdım canım.hiç bişeyi uzatmak değil niyetimm..
evet doğrudur. sizin dışarıda yaptığınız buluşmalar biliyorum.her seferinde zevkle okuyorum.ama burdaki fark daha önceki buluşmalarda önceden bahsedilmesi.örneğin siteye sık uğrayamayan nili bile burdan davetini yaptı.ama beyazım evinde kabul günü yapmış.malesef sonradan haberimiz oluyor.sonuçta ev buluşmaları herzaman dışarıya göre daha samimidir. çünkü insan özelini açar.ve benim görüştüğümüzden beri toplu olarak senin evinde olan ilk buluşma..
sadece nedenini sorduğun için açıkladım.dediğim gibi geçti gitti.

hayatım bu toplu buluşma değildi tekrar ifade edyim iadeyi ziyeretti, bendeki arkadaşlarımın evine yaa tekli yada ikili olarak ya kahvaltıya ya bi kahve içemeye çağrıldığım ve gittiğim arkadaşlar annemin köye gitme münasebetiylede böyle bi daveti onlara uygun gördüm okadar herhangi başka bi niyet yok...
eğer bi gün kk sakarya topiğinin buluşmasını yaparsam evimde emin olki ilk çağıracağım kişilerdensin seni sevdiğimi bilirsin ..

olay bitmiş gitmiştir.her zaman inanırım ki önemli olan niyettir.davranış arkasında gelir..

bu arada ben artıkın kaçar.artık bu hafta kesin taşınıyorum.günü yarın belii olacak.onun için dinlenmem lazımm

selamlar herkese...
allah muhabbetinizi artırsın..keşke bi telefonla yada mesajla hatırlansaymışız ama adımız hatırlanmayanlar listesine girmiş..canın sağolsun beyazım.
akşam gördüümde sölicektim bende,benden çok yaşıcan eltim,akla gelmemişiz maalesef
aynen ben anlıyacaamı anladım,allah arkadaşların muhabbetlerini artırsın dediğin gibi

vakti zamanında bizlerde seni evimize davet ettik die hatırlıyorum,artık bizim ev buluşmalarımız kk sakarya topici olmuyo bence,hatırlanmamak hoş olmadı beyaz,
eltimin dediğigiib niyet belli
bu arada ben artıkın kaçar.artık bu hafta kesin taşınıyorum.günü yarın belii olacak.onun için dinlenmem lazımm

hayırlısı olsun eltim,allah kolaylık versin,haber bekliorum,
gerektiinde yanındayım unutmaolumunekankayizsmile

Goodmorning teacheeeerrr

Ayy bu aklıma geldi Ceren.Hatta ses tonumuz bile.Hey gidi okul yılları heyyy:))

kısmetsizim seni online göroorrummm nabersiiinnn....
taşınma işin hala hal olmamış şekerim evi toparlamaya başladınmı bari?

günaydın
yeni okul dönemi başladı..herkeşlere hayırlı uğurlu olsunnnn
eltim sağolasın.ben şimcik evde işlerimi yapiiim,sona çarşı işim varr.hadi bana kolay gelsinn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…