sorma canım ya...ustalarla başımız dertte.anahtarımızı kaybettiler.dediklerinden geç girdiler.akannehiranca bu haftaya kaldı.kısmetsizim seni online göroorrummm nabersiiinnn....
taşınma işin hala hal olmamış şekerim evi toparlamaya başladınmı bari?
sorma canım ya...ustalarla başımız dertte.anahtarımızı kaybettiler.dediklerinden geç girdiler.akannehiranca bu haftaya kaldı.topla toplaa..
bide eşimin işi müsait değil çarşıdaki işlerde bende.laelaelaelaelae
hoşgeldin tatlım bakıyorum evlilik yapmışız:))) hadi hayırlsı anlat bakalım düğünü balayını herşey gönlüne göre oldumu
selamlar herkese...
canım hoşgelmişin hayırlı olsun diyelimmmopuyorumnanaktan
allah muhabbetinizi artırsın..keşke bi telefonla yada mesajla hatırlansaymışız ama adımız hatırlanmayanlar listesine girmiş..canın sağolsun beyazım.
iYi haftalar kızlar
gribim yavaşş yavaş geçmeye başladı ama burnum halaa tıkalı :) sesim de aynı ahmet kaya
öyle de olsa dükkandayım ,
ufak tefek kırgınlıklar olmuş ama hiç gerek yok bencede ben giripli olunca ufak bi izin kopardım dedim bana kahvaltı hazırla Beyaza , O da ok dedi sağolsun:) Ama öğlen yemeği yedik o ayrı :)
neyse böyle işte...
benden havadisler böylee
fırsat buldukça bakarım sefgilerrrr
Allah mesud etsin Canım
Uploaded with ImageShack.us
arabam 60 modell :)) düğüne bir bucuk saat kala ayarlayabildiğimiz ama gönlüme göre olan arabam ve pembe kravatlı uzun saçlı şöforü :)))
canom geçmş olsun,bana göre ufak tefek kırgınlık deil yaşanan,iYi haftalar kızlar
gribim yavaşş yavaş geçmeye başladı ama burnum halaa tıkalı :) sesim de aynı ahmet kaya
ufak tefek kırgınlıklar olmuş ama hiç gerek yok bencede ben giripli olunca ufak bi izin kopardım dedim bana kahvaltı hazırla Beyaza , O da ok dedi sağolsun:) Ama öğlen yemeği yedik o ayrı :)
neyse böyle işte...
benden havadisler böylee
maş subhanllah pek hoş,allah mesut etsin tatlım,seyirlik deil ömürlük olsun:Saruboceq:
arabam 60 modell :)) düğüne bir bucuk saat kala ayarlayabildiğimiz ama gönlüme göre olan arabam ve pembe kravatlı uzun saçlı şöforü :)))
iYi haftalar kızlar
neyse böyle işte...
benden havadisler böylee
iYi haftalar kızlar
neyse böyle işte...
benden havadisler böylee
haklısın gülümde,kırgınlık yok zaten,durum karşısında alınmış kararlar var,
estağfurullah cnm,ama bizler bu işleri bilmeyen insanlar deiliz,benim çok sayıda günüm ve arkadaşım var,bu işin raconu budur kaba tabirleyerimseniben
evlilik iyi gidiyor valla öğleden sonra uyanıyorum parmaklarımı şıklatıyorum kahvaltı önüme geliyor yan geliyor yatıyorum tv izliyorum akşama kadar süper yani tek sorun cicim günlerinin hemen bitmesi korkusu hee bir erkek tarafından birinin adının geçtiğinde evdeki soğuk suratlar atışmalar :)))
ahaa nerden buldun o parnaa,biz yıllardır tepişik dururuz,parnak felan göremedik,kaydirigubbakcemile3
allah bozmasın cnm,cicim ayları bitecek elbet,olsun temeli sağlam kurdun mu her bişe yolunda gider,
yuvayı dişi kuş kurar hesabı sana daa çok iş düşcek tabii,bizler er kişilere göre daa dayanıklı oluyoruz,
onçün önce sen sağlam olcen,biz öle gördük dermişimbilmiyorumkismile
ahaa nerden buldun o parnaa,biz yıllardır tepişik dururuz,parnak felan göremedik,kaydirigubbakcemile3
allah bozmasın cnm,cicim ayları bitecek elbet,olsun temeli sağlam kurdun mu her bişe yolunda gider,
yuvayı dişi kuş kurar hesabı sana daa çok iş düşcek tabii,bizler er kişilere göre daa dayanıklı oluyoruz,
onçün önce sen sağlam olcen,biz öle gördük dermişimbilmiyorumkismile
benim tek sıkıntım aile onun haricinde kavgamız olmuyor
cerencim çok sağol valla arabanın içi daha bi güzel di kırmızı koltuklar sanki evlerdeki nostalji koltukları gibi içinde çalan müzik de öyle erkin koray hele kornası süperdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?