Sakarya///54

kısmetsizim seni online göroorrummm nabersiiinnn....
taşınma işin hala hal olmamış şekerim evi toparlamaya başladınmı bari?
sorma canım ya...ustalarla başımız dertte.anahtarımızı kaybettiler.dediklerinden geç girdiler.akannehiranca bu haftaya kaldı.topla toplaa..
bide eşimin işi müsait değil çarşıdaki işlerde bende.laelaelaelaelae

HEP böyle bu adamlar usta milleti değilmi inan hepsi aynı benim evim yapılırken düğünüme on gün kala inşaat bitti yalnız altını çiziyorum inşaat bitti.
On gün kala biz mutfak dolaplarının siparişini verebildik sen düşün ben evlendiğim gece evimde inşaat pisliği vardı ve çeyizdi eşyaydı vs. hepsi kolilerde idi yani ben çeyiz sermesi gibi geleneksel şeyi yapmadım (zaten sevmemde iyi oldu)
usta deyince tüylerim ürperiyor en iyisini allah bildiği gibi yapsın ne diyem....
Sanada kolaylar kolaylıklar gele bacım.... ev taşımak zor iş ama çok şükür ki kendi evine taşınıyorsun bu son yani inşallah :Saruboceq:

hoşgeldin tatlım bakıyorum evlilik yapmışız:))) hadi hayırlsı anlat bakalım düğünü balayını herşey gönlüne göre oldumu

herşey olmasada birilerinin atmaya çalıştığı golü kendi kalelerine attığım için süperdi :))))
balayına daha gitmedik yakında inşallah :))

hoşbuldum teşekkürler

iYi haftalar kızlar
gribim yavaşş yavaş geçmeye başladı ama burnum halaa tıkalı :) sesim de aynı ahmet kaya
öyle de olsa dükkandayım ,
ufak tefek kırgınlıklar olmuş ama hiç gerek yok bencede ben giripli olunca ufak bi izin kopardım dedim bana kahvaltı hazırla Beyaza , O da ok dedi sağolsun:) Ama öğlen yemeği yedik o ayrı :)
neyse böyle işte...
benden havadisler böylee
fırsat buldukça bakarım sefgilerrrr

Uploaded with ImageShack.us

arabam 60 modell :)) düğüne bir bucuk saat kala ayarlayabildiğimiz ama gönlüme göre olan arabam ve pembe kravatlı uzun saçlı şöforü :)))

geçmiş olsun Allah acil şifa versin limon bal süt takviyelerini atlama sakın

canom geçmş olsun,bana göre ufak tefek kırgınlık deil yaşanan,
bundan sonra bende evime davet ederken daa seçici olacam bu konuda kararlıyım

arabam 60 modell :)) düğüne bir bucuk saat kala ayarlayabildiğimiz ama gönlüme göre olan arabam ve pembe kravatlı uzun saçlı şöforü :)))
maş subhanllah pek hoş,allah mesut etsin tatlım,seyirlik deil ömürlük olsun:Saruboceq:

amin roşum kırgınlıklar kuş olup cinsinden olsun inşaallah maksadım yorum yapmak yada akıl vermek değil dileğim hepinizin mutlu olması hiç kırgınlık yaşamaması

haklısın gülümde,kırgınlık yok zaten,durum karşısında alınmış kararlar var,
estağfurullah cnm,ama bizler bu işleri bilmeyen insanlar deiliz,benim çok sayıda günüm ve arkadaşım var,bu işin raconu budur kaba tabirleyerimseniben

evlilik iyi gidiyor valla öğleden sonra uyanıyorum parmaklarımı şıklatıyorum kahvaltı önüme geliyor yan geliyor yatıyorum tv izliyorum akşama kadar süper yani tek sorun cicim günlerinin hemen bitmesi korkusu hee bir erkek tarafından birinin adının geçtiğinde evdeki soğuk suratlar atışmalar :)))

ahaa nerden buldun o parnaa,biz yıllardır tepişik dururuz,parnak felan göremedik,kaydirigubbakcemile3
allah bozmasın cnm,cicim ayları bitecek elbet,olsun temeli sağlam kurdun mu her bişe yolunda gider,
yuvayı dişi kuş kurar hesabı sana daa çok iş düşcek tabii,bizler er kişilere göre daa dayanıklı oluyoruz,
onçün önce sen sağlam olcen,biz öle gördük dermişimbilmiyorumkismile

Çalışkan hatun hasta hasta önce gezmelere sonra çalışmalara gidiyor tüüü maşallah

oooo cancanım geçmişler olsun yavrucum vitamin al bol bol aman diyim....

ooyyyy ooyyy canım yaaaa süpper bir fikir çok güzel düşünmüşsün nostalji olmuş valla çok güzel bir fikir bence çok çok çooookk beğendim allah bir ömür boyu mesut etsin pişmanlıklar vermesin inşallah dadlummmm.... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

vaayyy raconda bilirmiş alemsin roşum gel öpicem olumunekankayizsmile Şeniz Şeniz

oohhh ne ala ne ala aman diyim güzelim dilini ısır bir taraflarını kaşı allah bu günlerini aratmasın şekertoşum....

kısss daha şimdiden soğuk suratmı oluyor yapma anacım dur taaa yolun çok başındasın gari...

aynen sana katılıyorum :lepi: :lepi:

benim tek sıkıntım aile onun haricinde kavgamız olmuyor hayırlısı olsun herşeyin inşaallah sonuda hayırlı gelir haklısın ama ben güçlü olup herşeye dayancaksam niye evlendim beraber güçlü olup dayanmalıyız yükümü hafifletmeli :)))

amin boşvercim

cerencim çok sağol valla arabanın içi daha bi güzel di kırmızı koltuklar sanki evlerdeki nostalji koltukları gibi içinde çalan müzik de öyle erkin koray hele kornası süperdi

benim tek sıkıntım aile onun haricinde kavgamız olmuyor

senin tek sıkıntın olarak gördüğün şey aslında en büyük sorun be canım
daha baştan söyleme bunları accıkın eskiyin anacım yaaa
birde erkekler ailesine laf söyletmez pek nadirdir haberin olsun ona göre adım at
malesef ki bu konular tecrübem ile sabit

cerencim çok sağol valla arabanın içi daha bi güzel di kırmızı koltuklar sanki evlerdeki nostalji koltukları gibi içinde çalan müzik de öyle erkin koray hele kornası süperdi

canım ne güzel işte eğer isediğin olduysa ne mutlu sana birtanem allah gönlüne göre versin herşeyi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…