senin tek sıkıntın olarak gördüğün şey aslında en büyük sorun be canım
daha baştan söyleme bunları accıkın eskiyin anacım yaaa
birde erkekler ailesine laf söyletmez pek nadirdir haberin olsun ona göre adım at
malesef ki bu konular tecrübem ile sabit
canım ne güzel işte eğer isediğin olduysa ne mutlu sana birtanem allah gönlüne göre versin herşeyi inşallah
ah cerencim ne etsek bu usta milletini aceppHEP böyle bu adamlar usta milleti değilmi inan hepsi aynı benim evim yapılırken düğünüme on gün kala inşaat bitti yalnız altını çiziyorum inşaat bitti.
On gün kala biz mutfak dolaplarının siparişini verebildik sen düşün ben evlendiğim gece evimde inşaat pisliği vardı ve çeyizdi eşyaydı vs. hepsi kolilerde idiyani ben çeyiz sermesi gibi geleneksel şeyi yapmadım (zaten sevmemde iyi oldu)
usta deyince tüylerim ürperiyor en iyisini allah bildiği gibi yapsın ne diyem....
Sanada kolaylar kolaylıklar gele bacım.... ev taşımak zor iş ama çok şükür ki kendi evine taşınıyorsun bu son yani inşallah :Saruboceq:
geçmiş olsun çalışkan komşı kısı:2:iYi haftalar kızlar
gribim yavaşş yavaş geçmeye başladı ama burnum halaa tıkalı :) sesim de aynı ahmet kaya
öyle de olsa dükkandayım ,
ufak tefek kırgınlıklar olmuş ama hiç gerek yok bencede ben giripli olunca ufak bi izin kopardım dedim bana kahvaltı hazırla Beyaza , O da ok dedi sağolsun:) Ama öğlen yemeği yedik o ayrı :)
neyse böyle işte...
benden havadisler böylee
fırsat buldukça bakarım sefgilerrrr
oh mandalinacım ne güsel olmuş istediğin gibi..allah mesut etsin bi ömür..cerencim çok sağol valla arabanın içi daha bi güzel di kırmızı koltuklar sanki evlerdeki nostalji koltukları gibi içinde çalan müzik de öyle erkin koray hele kornası süperdi
Ben bu topice kurşun döktürmeye karar verdim:)
roşumcum ve kısmetsizim kaçkere siz beni kahvaltıya davet ettiniz kaç kere beyazım hadi gel bi kahve içelim dediniz ikinizinde evine sakarya 54 olarak toplandığımızda geldiğimi hatırlıyorum ...
kızlar ne oluyo bu topiğe biraz soğukluk var gibi boşverelim konuyada girmeyelim HAYAT GÜZEL BİZ GÜZELİZ deyip geçelim sositososito
mandalinam hoş geldin okuduklarıma göre evlilik iyi gidiyo maşallh düğünde güzel olmuş yakın foton yokmu koysaydın allah mutlu mesut etsin aile meselesine gelince o bizdede var eltim abisi burda senin gibi arabaya oturma derdindeler ne oluyorsa bende oturtmamak için elimden geleni yapıcamaklinialirimsmilebir golde ben atayımdelikafadulden
banada az kaldıı cuma düğünümm çok garip duygular içindeyim çok yakın ama çok uzak gibikafamçokkarıştı inşallh herşey yolunda gider
eltimde hiç artma eksilme yok bu arada yapacağını yine yapıyo kötükedihüso eltimi ne yapmalı kaynar kazana atmalıı yandım eltim dedikçe altına odun atmalıkötükedihüso:roflol::roflol::roflol::roflol:
şimdilik öpüldünüz a.s.
Zelişçim zaman çok az kalmış hayırlısıyla atlatırsın inşallah.İster istemez çok sitres oluyor.Ama unutmaa geçecek bunlar.Takma kimseyi kimmş elti kapını kapadınmı dışarda kalır..
Mandalina cereniinde dediği gibi erkekler evlenince bekarken umursamadığı tüm ailesi melek oluyor birden.Laf söylersen sen kötü oluyorsun haklı olsanda.
Beyazım toprağım ne yaptın sendeyken bulduğumuz iş ilanını gittinmi
annamm topiği yeni gelinler bastı yahuuuzemuszemuskızlar ne oluyo bu topiğe biraz soğukluk var gibi boşverelim konuyada girmeyelim HAYAT GÜZEL BİZ GÜZELİZ deyip geçelim sositososito
mandalinam hoş geldin okuduklarıma göre evlilik iyi gidiyo maşallh düğünde güzel olmuş yakın foton yokmu koysaydın allah mutlu mesut etsin aile meselesine gelince o bizdede var eltim abisi burda senin gibi arabaya oturma derdindeler ne oluyorsa bende oturtmamak için elimden geleni yapıcamaklinialirimsmilebir golde ben atayımdelikafadulden
banada az kaldıı cuma düğünümm çok garip duygular içindeyim çok yakın ama çok uzak gibikafamçokkarıştı inşallh herşey yolunda gider
eltimde hiç artma eksilme yok bu arada yapacağını yine yapıyo kötükedihüso eltimi ne yapmalı kaynar kazana atmalıı yandım eltim dedikçe altına odun atmalıkötükedihüso:roflol::roflol::roflol::roflol:
şimdilik öpüldünüz a.s.
yok bee canım aklımda orasıda bu hafta ben bi ist. yapıcam buna çok ihtiyacım var ondan sonra bi ararım nasipse olur..
hımm dimi İstanbul vardı bide..
İnşallah gelince gönlünce bir işe girersin arkadaşım..
Neysem ben kaçar yarın iş var uyku lazımm
İyi geceler herkesçiklereee
ooo haydeç ablam aşağıdan göz kırpıyosun hoşgeldin özledik yine seni misafirlerin gittimi burdalarmı hala..
slm dostlar yine karışmiş ortalık...hadin haftaya pazartesi buluşalımda neşemiz yerine gelsin hanımlar....ben buluşma haberlerine topiği açıyorum uygun olan arkadaşlar lütfen yazarlarsa sevinirim.....Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?