Sakarya///54

valla hiç kusura bakmasın ailesine toz kondurmayacaksa ailesinin temiz olması lazım :))

araba gönlüme göre oldu görümcem gol atıp son anda kendi arabasını süsletip kendide arabaya oturma düşüncesini işleme koydu ama son bir bucuk saatte gol kalesine döndü araç kiraldık hemde istediğimiz gibi 60 model chavrolet arabaya hiç biri binemedi ohh sefam olsun :))

ah cerencim ne etsek bu usta milletini aceppinşallah hayırlısıyla evime çıkcm..ama bu işler öldürcek beniiiiakannehirbende mandalina gibi parnağamı şıklatsamda taşınıversin ne güsel olurduboshayallersmile
geçmiş olsun çalışkan komşı kısı:2:
cerencim çok sağol valla arabanın içi daha bi güzel di kırmızı koltuklar sanki evlerdeki nostalji koltukları gibi içinde çalan müzik de öyle erkin koray hele kornası süperdi
oh mandalinacım ne güsel olmuş istediğin gibi..allah mesut etsin bi ömür..
ama cerenin dediği gibi erkekler ailesine laf söletmeyi sevmez.fazla ses etmeden bazı şeylei görmesini sağlarsan kazanan sen olarsın.nacizane bi apla tavsiyesii

iyi akşamlar kızlar bugün kzı okula götürdüm yine bizim öğretmen yoktu bu sene bi aksiliktir gidiyo bide aldığımız kırtasiye malzemelerinin yarısı eksikti allahtan buldular diğer sınıflardan çıktı nasıl işse anlamadım...

diğer konuya gelince başka yorum yapmıcaktım ama roşumun yazıları üzerine bi açıklama daha yapıcam canım benim evimdeki buluşma daha önce canonun evine bir kaç defa kahve içmeye kahvaltı yapmaya yada iftar yapmaya gittiğim gibiydi yada nilüferin evine iki kere kahvaltıya bir kerede mahaallsindeki çok samimi arkadaşının evine kahvaltıya gitmem gibiydi yada boşverin evine kahvaltıya hatta ondan önce bekarlığınıda evine kalmaya gitmem gibiydi pantere gitmelerimi onun bana olan davetlerini buraya yazsam zaten sayfalar almaz peki roşumcum ve kısmetsizim kaçkere siz beni kahvaltıya davet ettiniz kaç kere beyazım hadi gel bi kahve içelim dediniz ikinizinde evine sakarya 54 olarak toplandığımızda geldiğimi hatırlıyorum ve diyorumki eğer bi gün bende evimde sakarya 54 toplantısı yaparsam hepinizi tabiki çağırırm ki bu topikte ilk ev toplantısı ben yaptım ve ozamanlar kimler varsa eksiksiz çağırdım ama o günlerde sizlerle tanışmıyorduk malesef, ve neden sadece siz bu konuyu böyle dramatikleştirdiniz onuda alnamıyorum yapmayın böyle allah aşkına ben kendimi bu arkadaşlarıma karşı borçlu hissediyordum ve davet ettim ve güzel bi gün geçirmişiz onuda burda konu ettim ama hata etmişim çok güzel zehir ettiniz yaa insanları böyle üzmeye hakkınız yokki şimdiye kadar çağırmadınız bundan sonrada çağırmazsınız beni peoblem yok...

Ben bu topice kurşun döktürmeye karar verdim:)

valla naparsak yapalım bişeyin düzeleceği yok güzelim anlatıyorum anlatıyorum yaa anlamıyorlar yada işlerine öyle geliyo evimde günlük hayatımda sıkça görüştüğüm arkadaşlarımı ağırlamanda kabahat oldu ...

Sağolun kızlar hepiniz daha dükkandayım ben bu yorgunlukla bu grip nasıl geçer bilemiyorum:))

roşumcum ve kısmetsizim kaçkere siz beni kahvaltıya davet ettiniz kaç kere beyazım hadi gel bi kahve içelim dediniz ikinizinde evine sakarya 54 olarak toplandığımızda geldiğimi hatırlıyorum ...

bu nasıl bi tabir beyaz çok ayıp ediyosun,ikimizin evinede bi kere sakarya 54 olarak davet etmişiz,cnm biz o kadarda davet edilmedik ki,ha zorla kimseye kendimi davet ettirmedim ettirmemde,bunlar gönül işidir,
kendime adıma konuşayım benim evimde ağırladıım kişi beni hiç davet etmicek ve bide ben onu kahvaltıya + kahve içmee vs vs.çaırcam ki o beni davet etsin,bu nasıl bir soru yaa,
hiç okumamış olayım ve bu konuya bi daa yorum yapmayı kendime yakıştıramıorum,
dediğim gibi bundan sonra dışarda yapılan buluşmalarda görüşürsek görüşürüz

kızlar ne oluyo bu topiğe biraz soğukluk var gibi boşverelim konuyada girmeyelim HAYAT GÜZEL BİZ GÜZELİZ deyip geçelim sositososito
mandalinam hoş geldin okuduklarıma göre evlilik iyi gidiyo maşallh düğünde güzel olmuş yakın foton yokmu koysaydın allah mutlu mesut etsin aile meselesine gelince o bizdede var eltim abisi burda senin gibi arabaya oturma derdindeler ne oluyorsa bende oturtmamak için elimden geleni yapıcamaklinialirimsmilebir golde ben atayımdelikafadulden
banada az kaldıı cuma düğünümm çok garip duygular içindeyim çok yakın ama çok uzak gibikafamçokkarıştı inşallh herşey yolunda gider
eltimde hiç artma eksilme yok bu arada yapacağını yine yapıyo kötükedihüso eltimi ne yapmalı kaynar kazana atmalıı yandım eltim dedikçe altına odun atmalıkötükedihüso:roflol::roflol::roflol::roflol:
şimdilik öpüldünüz a.s.

hayır hani bi yazında racondan bahsetmişsin yaa o bakımdan yazdım ben onu o dediğin raconu elbette bende bilirim ve imkanım olsa hepinizi tabiki seve seve evimde ağırlamak isterim ki biliyosun ben kendi evimde bile yaşamıyorum sizi çağırmadığımı kafama kakmana gerek yok her davet karşılığı beklenerek yapılıyosa bu arkadaşların beni onlarca kez evlerine davet etmemeleri gerekiyodu ozaman ve biz böyle buluşmayı canonun evindede panterin evindede sıkça yaptık onlara neden böyle bi alınganlık yapılmadıda bana yapılıyo, allah biliyo benim kalbimde herhangi bi art niyet yoktu ve zan etmeyin zannın çoğu günahtır diyo allahu teala hazretleri bende daha fazla yorum yapıp üzmicem kendimi ..

hoşgeldin zelişcim hadi bakalım allah hayırla tamamına erdirsin herşey gönlünce olsun inş. eltinide takma güzelim bu kadar kafana..

Zelişçim zaman çok az kalmış hayırlısıyla atlatırsın inşallah.İster istemez çok sitres oluyor.Ama unutmaa geçecek bunlar.Takma kimseyi kimmş elti kapını kapadınmı dışarda kalır..

Mandalina cereniinde dediği gibi erkekler evlenince bekarken umursamadığı tüm ailesi melek oluyor birden.Laf söylersen sen kötü oluyorsun haklı olsanda.

Beyazım toprağım ne yaptın sendeyken bulduğumuz iş ilanını gittinmi

yok bee canım aklımda orasıda bu hafta ben bi ist. yapıcam buna çok ihtiyacım var ondan sonra bi ararım nasipse olur..

annamm topiği yeni gelinler bastı yahuuuzemuszemus
zelişim şaka bi yana allah mesut etsin.bi yastıkta kocayın inşallah..

yok bee canım aklımda orasıda bu hafta ben bi ist. yapıcam buna çok ihtiyacım var ondan sonra bi ararım nasipse olur..

hımm dimi İstanbul vardı bide..
İnşallah gelince gönlünce bir işe girersin arkadaşım..

Neysem ben kaçar yarın iş var uyku lazımm

İyi geceler herkesçiklereee

ooo haydeç ablam aşağıdan göz kırpıyosun hoşgeldin özledik yine seni misafirlerin gittimi burdalarmı hala..

slm dostlar yine karışmiş ortalık...hadin haftaya pazartesi buluşalımda neşemiz yerine gelsin hanımlar....ben buluşma haberlerine topiği açıyorum uygun olan arkadaşlar lütfen yazarlarsa sevinirim.....Şeniz

ooo haydeç ablam aşağıdan göz kırpıyosun hoşgeldin özledik yine seni misafirlerin gittimi burdalarmı hala..

evet beyazım bugün gönderdim.bir güzel düğünlerimizide yaptık..haftaya pazartesi günü gelecekler...salıda ablam dönüş yapacak denizli ye...bu arada hoşbuldum...

slm dostlar yine karışmiş ortalık...hadin haftaya pazartesi buluşalımda neşemiz yerine gelsin hanımlar....ben buluşma haberlerine topiği açıyorum uygun olan arkadaşlar lütfen yazarlarsa sevinirim.....Şeniz

ayy ablacım inan bu yazını okuyunca bi kahkaha attım o kadar gerilmişim ki heh tam oldu şimdi buluşma sinirlerim bozuldu yaa ondan yanlış anlama sakın ama seni çok özledim nerde ne zaöman istersen buluşma teklifine hazırım...=)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…