Sakarya///54

dost
uzakta
gurbet ellerinde
dost
mızrabı
gönül tellerinde

dost
sevgi de
paylaşım da
dost
FAİRYLİKEEEEEEEE

dost
uzakta
gurbet ellerinde
dost
mızrabı
gönül tellerinde

dost
sevgi de
paylaşım da
dost
FAİRYLİKEEEEEEEE

teşekkür ederim ~CaNo~cum ben İstanbulda oldugum sizinle buluşamadıgım için beni önemsemiyosunuz sanırımsenağlama

canocum çok teşekkürler...enişte yardımcı zaten o olmazsa yapamam...kocacım işten gelip yardım ediyor üstelik..işin zorunu hallettik..yarın gece kaynatıcaz artık pazar günü pekmezim hazır..yarın gündüzde arakamı dikicem....iş yapmakla birşey olmuyor..4 senedir iyi alıştım daha önceleri bilmezdim zaten...herkese hayırlı geceler canlarım...Şeniz

teşekkür ederim ~CaNo~cum ben İstanbulda oldugum sizinle buluşamadıgım için beni önemsemiyosunuz sanırımsenağlama

olurmu öyle şey arkadaşım bu topiçe gelipte bizim için bir değer önem arzetmemen mümkünmü sende bizden birisin ne varki yollar bizi uzak düşürdü lakin gönüllerimizde yakınsın bunu unutma sitemkar olma senide seviyoruz kız turp güzeli:jeyyar::1hug:a.s.

belkide sizlerle cok fazla şeyi paylaşamıyorum onun için böyledir :sm_confused: sitemkar olmaktan değil naza çekiyorum kendimi bakma :jeyyar: ama sizde bi özledim yazsaydınız aaaa Şeniz
FairyLike nicin anlamı ne güzel öyle..peri gibi...

teşekkür ederim haydeçcim ama bu gidişle bu berbat dünya da ne ben kalıcam ne peri gibiliğimsenağlama

iyi akşamlar hemşerilerim bende sakaryalıyım benide aranıza alırsanız sevinirim gerçi siz kaynamışsınız ne güzell

teşekkür ederim haydeçcim ama bu gidişle bu berbat dünya da ne ben kalıcam ne peri gibiliğimsenağlama

canım ya gencecik bir insansın..böyle söyleme..:mymeka:.sen harikasın tatlım....Şeniz

iyi akşamlar hemşerilerim bende sakaryalıyım benide aranıza alırsanız sevinirim gerçi siz kaynamışsınız ne güzell

aramıza hoşgeldin canım..bizler bu şeklde kaynaştık...senide aramızda görmeyi isteriz..inşallah kalıcı olursun...Şeniz

haydeçim gencim ama bu dünya bana göre değil gerçekten fazlasıyla bozuldu bazen Allah canımı alsa kurtulsam diyorum
şirin hoşgeldin canım bende pek eski sayılmam ama cok iyi karşıladılar beni hepsi anında cevap veriyor en içten şekilde , aramızda kalsın nazında geçiyor arada naz yapabilirsin:jeyyar:
Hoşgeldin tekrar canım Şeniz

evet canım çok bozuldu ama bu kirli dünyada temiz kalmak çok önemli.. siz gençler bunu başaracaksınız.. kız evlatları olan bir anne olarak bunun duacısıyım..

bak sen bize naz mı yapıyorsun seni gidi seni....Şeniz bu arada yaşın kaçtı canım senin merak ettim...yerimseniben

Merhabalar hanımlar;
Nasılsınız bakalım? herkes birbirinş soruyor kimse beni sormamış bakıyorum da
Arada bakıp çıkıyorum diye unutuyorsunuz galiba beni (alınganlık sırası bende)a.s
Haydeç ablacığım kolay gelsin, bir senin birde benim işlerim bitmedi kaldı.
Beyazım üzme tatlı canını hayırlısı olsun, Allah bir kapıyı kaparsa diğerini açar.:Saruboceq:
Cano arkadaşım herkese selam bana yok öylemi aşkolsun.....
Myhopeciğim çok sevindim hamileliğine Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
Fairylike dilerim bu topikte hep böyle katılımcı olursun canım.
Bak benide unutuyorlar demek kendimizi arada hatırlatmamız gerekiyor değilmi canım.

Birazda kendimden bahsedeyim evimizin işleri hızla devam ediyor şimdi boya aşamasında
önümüzdeki hafta kapı, cam mutfak dolabı vs takılacak sanırım en geç bir ay içinde
evimize geçmiş olacağız. Hem çok yorgun, hemde çok heyecanlıyım arkadaşlar.kaydirigubbakcemile3
Şimdilerde kayınvalidemlerde geldi köyden yine hepberaber cümbüş var evde.
Ama her fırsatta kk ya gelip okuyorum her zamanki gibi.
Kendinize iyi bakın görüşmek üzere....a.s.

çalıkuşucum inan bu kıs son zamanlarda görünmüyo dedim dün aklımdaydın ,benimde vaktim olmadı yazmaya rabbim yeni evinde sağlık ve huzurlu oturmanızı nasip etsin cnm...a.s.
FAİRYLİKE cim one biçim konuşma bu yaşta daha ne gördün cnm benim, bi daha öle konuşma bakiim ağzına acı biber sürerm senin çok ayıp...:mymeka:
ŞİRİN06 cım sende hoşgeldin her zaman bekleriz cnm...a.s.
herkeslere ii akşamlar hepsinizi öpüyorum ...Şeniz

haydeçim ben 18 i doldurdum 19dayım..ama bazen cok zor oluyor ayak uydurmak benim gibi düşündüğünü sandıgım insanlar benden hep sıyrılıyor gittikçesenağlama
Bazen öyle anlar geliyor ki Allah'ım ya aklımı ya canımı al diyorum gerçekten
Neyse fazla içimi döktüm sonra dikkat çekmeye çalışıyor demesinler:jeyyar:
hem sıra çalıkuşucumda kaydirigubbakcemile3
Ben hiç seni unutmadım bi kere çalıkuşum sorup duruyorum cok geç cevap atıyorsun bende beni istemedigini düşünüyorum haliyle:dilcikar:
roşum valla acıyı severim ben alıştım zaten senağlama

merhaba arkadaslar bende sakaryalıyım ama malesef istanbulda oturuyorum bende sizlerle tanısmak ıstıyorum benide aranıza alırmısınız ?

merhaba arkadaslar bende sakaryalıyım ama malesef istanbulda oturuyorum bende sizlerle tanısmak ıstıyorum benide aranıza alırmısınız ?

Benim gibisin yani zeytincik aralarına alırlar gelmezsen unuturlar söyliyim o yüzden katılımın sürekli olsun unutuyolar :mymeka:
fazla naza yatmasam mı artık ne:dance:
Hoşgeldin aramızaaaŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…