sana özel yazicaktim da ondann aaaaaa
dost
uzakta
gurbet ellerinde
dost
mızrabı
gönül tellerinde
dost
sevgi de
paylaşım da
dost
FAİRYLİKEEEEEEEE
KIZLAR BEN GELDİMMMMMM:)
EN ÇOK BENİ SEVİYONUS BİLİYOM
GÜMÜŞÜMM HİÇ KAFANA TAKMA DÜZELİR O DURUM
AYHH DERSİN NERDEN DÜZELDİ:d
BEYAZIM NABERRRRRR
YEŞİLGÖZLÜM ABLAM SES VER Bİ KAHKAHINI DUYUR YA
BOŞVERİM NE OLDU SENİN FATURA İŞİ Bİ DESENEEE
HAYDEÇ ABLA KOLAY GELSİN AMA DİKKAT ET KENDİNEEE BIRAK ENİŞTE YAPSIN :)
KISMETSİZ ROŞUMM SELAMLAR HÜRMETLER :)
AYIN EN GÜZEL HABERİNİ VEREN GÜZELL MY HEYCANDAN SESİN GİTTİ NERDESİN
:)
teşekkür ederim ~CaNo~cum ben İstanbulda oldugum sizinle buluşamadıgım için beni önemsemiyosunuz sanırımsenağlama
olurmu öyle şey arkadaşım bu topiçe gelipte bizim için bir değer önem arzetmemen mümkünmü sende bizden birisin ne varki yollar bizi uzak düşürdü lakin gönüllerimizde yakınsın bunu unutma sitemkar olma senide seviyoruz kız turp güzeli:jeyyar::1hug:a.s.
FairyLike nicin anlamı ne güzel öyle..peri gibi...
teşekkür ederim haydeçcim ama bu gidişle bu berbat dünya da ne ben kalıcam ne peri gibiliğimsenağlama
iyi akşamlar hemşerilerim bende sakaryalıyım benide aranıza alırsanız sevinirim gerçi siz kaynamışsınız ne güzell
haydeçim gencim ama bu dünya bana göre değil gerçekten fazlasıyla bozuldu bazen Allah canımı alsa kurtulsam diyorum
şirin hoşgeldin canım bende pek eski sayılmam ama cok iyi karşıladılar beni hepsi anında cevap veriyor en içten şekilde , aramızda kalsın nazında geçiyor arada naz yapabilirsin:jeyyar:
Hoşgeldin tekrar canım Şeniz
iyi akşamlar hemşerilerim bende sakaryalıyım benide aranıza alırsanız sevinirim gerçi siz kaynamışsınız ne güzell
merhaba arkadaslar bende sakaryalıyım ama malesef istanbulda oturuyorum bende sizlerle tanısmak ıstıyorum benide aranıza alırmısınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?