arkadaşlar bu diziye ilginin az olması çok üzdü beni niye kimse yorum yazmamış gerçek sağlar diziden ayrıldımı yani küpeli öldümü essahtan?gebersin pislik
bencede çünkü asker yüzünden vurmadıki kalbinden vurdu ayrıca öldükten sonra niye yüzünü parçaşlasınlar bence bakır onu sakladı
bence küpeli ölmedi..osman kanat,necla'yı bacağından yaraladıktan sonra necla bir süre kaçtı ve geri dönüp osman'a ateş edecekken osman ondan evvel davranıp necla'yı göğsünden yaraladı yere düştü ve bayıldı..ölmedi..arkadaşlar bu diziye ilginin az olması çok üzdü beni niye kimse yorum yazmamış gerçek sağlar diziden ayrıldımı yani küpeli öldümü essahtan?gebersin pislik
bence küpeli ölmedi..osman kanat,necla'yı bacağından yaraladıktan sonra necla bir süre kaçtı ve geri dönüp osman'a ateş edecekken osman ondan evvel davranıp necla'yı göğsünden yaraladı yere düştü ve bayıldı..ölmedi..
ben burda osman'a çok kızdım..karşındaki vurduğun insanın ölümünden emin olmadan nasıl gidersin ordan ve bu vurduğun kişi küpeli iken..git yanına nabzını kontrol et..yanına gitmiyormusun işini garantile uzaktanda olsa bir kurşun sık kafasına için rahat olsun öldüğünden emin ol..ama yok nerdeeee..yakaladığında nasıl karakola götürüyorsan,öldüğünden bu kadar eminsin madem cenazesinide al götür teslim et ellerinle..
bence küpeli ölmedi..osman kanat ve arkadaşları ordan ayrılınca bakır geldi necla'yı buldu aldı arabasıyla götürdü..necla onun yanında o necla'yı iyileştirir..''fragmana göre osman kanat tayini çıkınca kabul etmeyip istifa ediyor ve çeliktepe karakolundan ayrılıyor..''
bundan sonra bence; bakır osman'ın istifa ettiğini öğrenecek,tabi necla'da öğrenecek.osman'la necla'nın aralarında ki kişisel savaş dahada şiddetli bir şekilde devam edecek ve biz o sahneleri izleyeceğiz diye düşünüyorum ilerleyen zamanlarda..
ayrıca morgtaki ölünün yüzü parçalanmışsa, tanınmayacak haldeyse, nasıl emin oluyor ailesi? verilen eşyalardansa, bu bakırın kurduğu bir tezgahtı ki, adamını göndermiş oraya kontrol ettiriyor asayiş berkemal mi diye..morgta yatanı da bakır ayarladı..burda nihan,ölen kişinin necla olduğundan emin olmak için dna testi istemeliydi.. madem ki tanınamayacak bir halde nede çabuk kabullendi ailesi?
dokuz canlı köpek çıktı meydana bu bölümde ...
gözyaşı sel oldu.....
diziyi baştan sona izleyemedim, sonlarını bilen var mı?
gözyaşı sel oldu.....
diziyi baştan sona izleyemedim, sonlarını bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?