ben bu esmayi sevemedim bi turlu ya cok itici
slm kızlar ben yeni keşfettim diziyi diye bilirim ama netten 1. bölümünden itibaren izlemeye başladım hem yen, bölümlerinide takip ediyorum. ne güzel bir dizi 12. bölümdeyim ve merakla bir sonraki bölümü açıyorum aslında iyide oldu sonradan takip etmem bir hafta beklemek zorunda değilimkarakterlerin hepsi birbirinden gırgır ama favorim osman...
size katılıyorum..herkesin tercihi farklı.. benim tercihim osman kanat ve poyraz timini seyretmekten yana..çok güzel bi dizi gerçekten insan çok duygulanıyor izlerkende...ama nedense entrikalı diziler daha çok izleniyor çarşamba günü millet başka dizilere bakıyor ama ailece izlenebilecek nadir dizilerden biri...
Bu güne kadar izlediğim en güzel, en gerçek, en etkileyici dizi... Çarşamba günlerini özellikle de bu çarşambayı sabırsızlıkla bekliyorum. Esma ve ninesinin nasıl kurtulacağını osman ve kerküklünün ne yapacaklarını çok merak ediyorum...
Dün yine çok güzeldi bölüm.. Önümüzdeki haftayı merakla bekliyorum ... Sizce araçtan inen kim olabilir kızlar.. Ben Sarı Hoca diyorum.. Bi şekilde diziye yeniden dahil olucak diye düşünüyorum.. Benzeri yada görev gereği öldü numarası falan :26: Siz ne düşünüyorsunuz
özetini ben bulamadım.. siz iyi bir bilgiye ulaşmışsınız.. gelen intikam için geliyor demek ki, onu zabdetmek hiç de kolay olmayacak önce o gurubun içerisine girecek, daha sonrada intikamı için ne gerekiyorsa yapacak.. böyle birini zabdetmek çok zordur. Kerküklü ile Osman'ın işi zor.bu bölüm süprdi yine.
bölümün sonunda gelen kişi de daha önceki bölümlerin birinde sarı hocanın kollarında şehit olan efrahim vardı. onun ikiz kardeşiymiş.(yani tıpa tıp benzeri ) muharremin o şekilde tepki vermesinin sebebi de onu efrahim zannetmesinden...
özetini ben bulamadım.. siz iyi bir bilgiye ulaşmışsınız.. gelen intikam için geliyor demek ki, onu zabdetmek hiç de kolay olmayacak önce o gurubun içerisine girecek, daha sonrada intikamı için ne gerekiyorsa yapacak.. böyle birini zabdetmek çok zordur. Kerküklü ile Osman'ın işi zor.
Ayrıca maşallah bizim Osman iyileşmiş.. fragmanda kolunda hiç birşey yok.. ne çabuk iyileşiyor bunlar anlamadım ki..
Benim bu dizide anlayamadığım bir konu var, yaralanan Kerküklü olsun, Osman olsun hastane de bir kaç gün kalmadan nasıl bu kadar çabuk iyileşebildikleri..geçmişte Kerküklü kaçırıldığında kızgın demirle işkence görmüştü, kurtarıldığında hastaneden kaçmıştı.. o yaralı halde biri, pencereden nasıl kaçabiliyor ki? benim canım mı çok tatlı, yoksa bu erkekler mi çok güçlü kuvvetli vede acıya dayanaklı anlayamadım.. şöyle ki, ateşten yeni inmiş kızgın demiri avuçlamış ve sol elimi parmaklarımı yakmış birisi olarak kızgın demirin hele ki ateşten yeni alınan demirin nasıl acı verdiğini,1-2 güne sızının anca dindiğini bilen birisi olarak, Kerküklü maşallah hiç bir şey olmamış gibi hastaneden kaçmıştı..
şimdi de Osman kolundan kurşun yarası aldı, kolunda askı durması ve yarasının pansuman yapılması gerekecekken oda maşallah kolundaki askıyı çıkarmış elini kolunu sallayarak karakola geliyor,Neclanın ve adamlarının peşinde..ben birkaç gün hiç kolumu kullanamamıştım..Bu iki delikanlı maşaallah, sanki hiç birşey olmamış gibi hareket ediyorlar anlamadım gitti..:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?