özlemişim valla karı ne güzel heryer bembeyaz :))
eşim bugün bi arkadaşının eşini doğuma götürdü bir buçuk yılda bu 3. gebemiz :))
4. ben olucam inşallah :))
oh yarasın kuzuma ay ben de eklere başladığımda hem yemegını yıyıp hem benı emınce bu bebe önceden acmıydı acaba dıyordum:)
ıcın rahatlamıştır dımı cnm nerde yıcek 200 ml evlat
zekı kadın sebze pureyıde hemncık yoğurtla halletmısın oh
çatalla ezme olayını ıyı yapıyorsun cnm boğazına takılsada çocuğa fırsat vermeli aras ya oksurerek yada esneyererk cıkartıyrdu sımdı yemedıgı puturlu yok ıyı oldu ıyı
su ıle arası nasıl bu donem cıste azalma yasayabılırsınız
ne güzel kar yağmakta degılmı
Ya bnm sütüm geldi aslında hemen normal başladıı için doumum sanırım ondan geldiini düşünüorum hastanede mama fln vermedik bn mama vermicem die direttmde zorunlu olnca verdim hemde biberon kaşıkla genizine kaçırdı çok korktum ama şimdi biberon vermiorm beni emmick die korkuorm emzik bnde verdim bi iki aldı ama kusacak gibi yapio öğürüo bndeçok zorlamiorm günde en az üç en fazla beş dolubez alioruz emerkende yutkunma sesi gelio eli yüzüde hep süt olu uçtan sızıo kaçio bazen bide yalanıp durunca bnde doymuo muki diorum biz gittik bu gün sağlıkocağına 10 gükkn tarttklaında zaten 2740gr çıkmıştı doğm kilosunu gçmşti yani bu gün eşyalarıyla tarrtık üstündeki 3180 gr çıktı 180 gr eşyaları olsa 3 kg var kg alio yani silikon ucla verince sanki bana doymuo gibi gelio sanırım bide ne biliim
özlemişim valla karı ne güzel heryer bembeyaz :))
eşim bugün bi arkadaşının eşini doğuma götürdü bir buçuk yılda bu 3. gebemiz :))
4. ben olucam inşallah :))
sevgi kontrole gittin mi bebeğinin kilosu nasıl şimdi? neşe hanıma gidiyordun değil mi? Allah'ım bizde kucaklarımıza alırız inşallah yavrularımızı
Canım bebeğin tartıda güzel artmış, gerisini düşünmene dahi gerek yok.
Sen aynı tempo devam etmeye bak, endişe etme.
Bu arada bende acayip iştahsızlık başladı sanırım uykusuzluktan.
sevgi kontrole gittin mi bebeğinin kilosu nasıl şimdi? neşe hanıma gidiyordun değil mi? Allah'ım bizde kucaklarımıza alırız inşallah yavrularımızı
ya evet şimdi açmı acaba diye düşünmüyorum ama çok yoğun yedirmiyorum daha gün içinde anca yarım çay bardağı kadar ek veriyorumdur şimdi.yavaş yavaş artcak tabi bu oran kahvaltıyıda ayrı ayrı verince yiyo mesela bugün yumurtayı ayrı peyniri ayrı verdim o şekilde yedi bebe bisküvisiyle karıştırdığımı yemedi ki ben zaten böyle olmasını daha mantıklı buluyodum herşeyin tadına varsın diye patatesi çorba şeklinde yemedi sabah misafirim vardı kahvaltı için haşlamıştım ondan verdim baktım onuda yedi :)herşeyi tek tek istiyo çocuğum.
su ile arası iyi diyemiycem çok fazla talep etmiyo biberonla veriyorum henüz daha çok dişlerini kaşıma maksatlı kullanıyo biberonu:)alıştırma bardağı alıcam inş. çarşıya çıktığımda.çişte dediğin gibi bi azalma var ama geceleri çok emiyo o yüzden sabah baya çiş kokusuyla başlıyoruz güne:)
bu arada aras ne alemde ilaçlara devam mı?birdahaki kontrolü ne zaman?
ya kızlar bişey sorucam
dün wc den sonra makat bölgesinde yanma oldu bugünde ara ara bir kaç saniye süren ağrı olup geçiyor bende hemoroidden şüphe ediyorum sizinde hamilelikte böyle sorunla karşılaştınız mı
moralim bozuk
ş.ben geldim arkadaşlar
aslında bu hafta bende bir buluşma düzenlemek istiyordum ama olmadı;( evde birtakım düzenleme çalışmaları var. hem kış ortamı daha rahat ısınalım diye, hem de kuzularım için yeni düzenlemeler yapıyoruz. oda değişiklikleri vs. ama malum karnım burnumda artık istediğim hızda yapamıyorum her şeyi yavaş yavaş halletmeye çalışıyorum. eşim de fırsat buldukça ağır işlere el atıyor. yavaş ilerliyor hazırlıklar. yoksa bu hafta iyice de ağırlaşmadan sizleri misafir etmek istiyordum ama olmadı.
umarım doğumdan önce nasip olur da görüşürüz tekrar. olmazsa da bebek görmeye gelirsiniz artık))) kuzumun adını da koyduk bu arada, Toprak Bilal olacak inşallah. az kaldı, zaman azaldıkça heyecan artıyor. Çınar artık karnıma bakıp, anne bu toprak kocaman oldu diyor hayırlısıyla kucağımıza bir alsaydık. günler daha yorucu geçiyor artık. bugün karı görüp kendimizi dışarı attık, çınar bayılıyor nasıl eğlendi yavrum. o eğleniyor diye ben de aldırmadım 1 saat kalmışız. eve bir geldik yürüyemiyorum belimin ağrısından. annelik ne garip
canım benim olmuştu hem yanma hemde kanama afedersiniz wc ye çıktıktasn sonra bile acırdı .bana sıcak su iyi geldi banyoya girerdim gerçi o zaman yazdı ılıktan daha sıcak açardım suyu dayanabileceğim kadar fıskiyeyi söylemesi ayıp totoma tutardım rahatlatırdı azda olsa
buzdevri Allah analı babalı büyütmeyi nasip eder inşallah minik meleğinle :) bende sami beyde doğum yapıcam bir aksilik olmazsa ocakta. Nasıl hastaneden odadan hemşirelerden memnun kaldın mı?
ben geldim arkadaşlar
aslında bu hafta bende bir buluşma düzenlemek istiyordum ama olmadı;( evde birtakım düzenleme çalışmaları var. hem kış ortamı daha rahat ısınalım diye, hem de kuzularım için yeni düzenlemeler yapıyoruz. oda değişiklikleri vs. ama malum karnım burnumda artık istediğim hızda yapamıyorum her şeyi yavaş yavaş halletmeye çalışıyorum. eşim de fırsat buldukça ağır işlere el atıyor. yavaş ilerliyor hazırlıklar. yoksa bu hafta iyice de ağırlaşmadan sizleri misafir etmek istiyordum ama olmadı.
umarım doğumdan önce nasip olur da görüşürüz tekrar. olmazsa da bebek görmeye gelirsiniz artık))) kuzumun adını da koyduk bu arada, Toprak Bilal olacak inşallah. az kaldı, zaman azaldıkça heyecan artıyor. Çınar artık karnıma bakıp, anne bu toprak kocaman oldu diyor hayırlısıyla kucağımıza bir alsaydık. günler daha yorucu geçiyor artık. bugün karı görüp kendimizi dışarı attık, çınar bayılıyor nasıl eğlendi yavrum. o eğleniyor diye ben de aldırmadım 1 saat kalmışız. eve bir geldik yürüyemiyorum belimin ağrısından. annelik ne garip
Bugün oğlum 15 günlük oldu.
Sürekli memede durma isteği falan artınca dayanamadım bu sabah kontrole götürdüm.
1 haftada iyi ölçüde kilo almış şükür. Süt konusunda endişe etme dedi rahatladım bir parça...
Bebekli yaşam hem çok keyifli, odaya girince mis gibi bir bebek kokusu, öte yandan uykusuzluk gerçekten bazen garip yapıyor insanı.
Geçen gece biraz uyumak için yattım. Bebeğe annem bakıyordu. Eşim bebek acıkınca beni uyandırmaya gelmiş uyanınca ona " bebeği sen benim kucağımdan git ben geliyorum" demişim. Eşim diyor " ne bebeği" ...Azcık uykuya dalsam sanki kollarımda oğlum var gibi geliyor, hareketlerime dikkat ediyorum.
Princess nasıl oldu kızının sarılığı merak ettim Sizi?
Bugün oğlum 15 günlük oldu.
Sürekli memede durma isteği falan artınca dayanamadım bu sabah kontrole götürdüm.
1 haftada iyi ölçüde kilo almış şükür. Süt konusunda endişe etme dedi rahatladım bir parça...
Bebekli yaşam hem çok keyifli, odaya girince mis gibi bir bebek kokusu, öte yandan uykusuzluk gerçekten bazen garip yapıyor insanı.
Geçen gece biraz uyumak için yattım. Bebeğe annem bakıyordu. Eşim bebek acıkınca beni uyandırmaya gelmiş uyanınca ona " bebeği sen benim kucağımdan git ben geliyorum" demişim. Eşim diyor " ne bebeği" ...Azcık uykuya dalsam sanki kollarımda oğlum var gibi geliyor, hareketlerime dikkat ediyorum.
Princess nasıl oldu kızının sarılığı merak ettim Sizi?
İyi sarılığı düşme eğiliminde çok şükür siz nasılsınız? bebeğin 15 günde ne kadar kilo almış? Doğum kilosunu geçti mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?