Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Sanki beni anlattın Tazeanne :)
Emiyor emiyor, sonra kusmaya çalışıyor, onuda beceremiyor. İyice kızıp tekrar emmek istiyor.. Çok yorucu oluyor gerçekten. Verdim yalancı emzik, annemde destek oluyor sağolsun. Biraz sindirmesi için oyalamaya çalışıyoruz.
Uykusuzluğa çarem pek yok. Kimseye uykusuz kal diyemiyorum. Ben uykusuz kalıyorum. Onu yanıma yatırıp birlikte uyumaya çalışıyorum, daha doğrusu şekerleme yapıyorum. Bakalım kolaylaşacak diye ümid ediyorum :)

Maşallah Sizede, benimde eşi aşağıdaydı aynı haftalarda sonra yana çıktı. İnşallah sağlıkla tamamına erer, kavuşursun yavruna.

Amin canm Allah hepimizi daha ii etsin masallah oglusuna kucuk tosun pasa artik kafana takmani gerektren birsey yok cnm sutun yetiomus bak
uykusuzluk benide cok mahvedio ya hic dayanamm uykuya bide gece uyuya kalicam emzirrkn fln die cok korkuorum gelen sen cok zayiflamssn dio coktum resmen

Ben araniza yeni katildim suan 5 haftalik hamileyim. Gecen hafta dogum hastanesine gittim. Gitmeden once kendi merakimden betahcg yaptirmistim. Dogum hastanesindeki doktor sadece benim sozlu soylememle yetindi ultrasonla bakti 2 hafta sonra gel dedi folikasit verdi. Bana durum cok ilgisiz geldi hicbir tahlil vs.. istemedi. Bi kac gun sonra saglik ocagina gittim benden bir suru tahlil istediler. Adapazarina yabanciyim bana yardimci olur musunuz? Hangi doktoru oneriyorsunuz. Ve ucretleri nedir? Ozellikle dogum ucretlerini ogrenmek istiyorum..

Hos geldin... Hayirli olsun hamileligin oncelikle ulturasnda grdyse tahlile ihtyac duymams olablr ama hangi dr gittignde onemli kadn doum youn oldugu icnde cok ilgilenemio drlar ozel hastanelerin kimnde fiyat artisi var kimnde yilbaasndan sonra olacakmis diolar bn 24 gun once altnovada doum yaptim herhangi bi artis yoktu

Merhaba yeniden hosbulduk...Doktor Ultrasonlada gormedi. 2 hafta sonra dedi. Altinovada doktorunuz kim ve muayene dogum fiyati nedir? Test ve tahlillerin ucretlendirmesi nasil?

Bu arada Allah saglikla mutluluk huzurla buyutmeyi nasip etsin...

hosgeldin canim saglikla tamamina erdirsin mevlam
dogumevi mslesef cok ilgili olmuyor ama senin zaten cik erlen hicbir dr bisey yapamsz.ilk once kese gorulur ondan sonra rahat bir takip baslar kesrde 6.hahaftanin sonunda kimisibdede daha sonra bile gorulebilir

dr.a gelince ben ersin gursel e gittim cikta memnunum 7*24 ulasabilecegin bir dr.ama ozel muayenehanesi var 70 lira ucret tahlilleri sag.icaginda veta dogimevinde yaptirtiyor parasiz.dogimuda adatip ta yaptiiyor

slm kızlar adatıptaki muzaffer erdemli neden ayrıldı hastaneden bir bileniniz var mı?
inci göz hastanesine geçmiş ama sadece günde bir saat hastanede bulunuyomuş :44:
açıkçası kafamızda soru işaretleri oldu neden niçin vs....
kızlar eşim Dr değiştirmek istiyor bir kere girişimde bulunduk olmadı yanlış Dr seçimi yaptık yada birşeyler ters gitti anlamadım
sizin önereceğiniz göz Dr var mı?

yaren nerelerdesin iyisindir inşallah hiç sesin çıkmıyor bizi bıraktın mı yoksa

Son düzenleme:
Maşallah Sizede, benimde eşi aşağıdaydı aynı haftalarda sonra yana çıktı. İnşallah sağlıkla tamamına erer, kavuşursun yavruna.

İnşallahh..Teşekkür ederimm..Sizi gördükçe zaman çabuk geçiyor diyorum kaç günlük oldu bile minik,maşallah :) Rabbim sağlıkla geçirsin her gününüzü..

Çökmemişsindir annesi güzelleşiyorsundur :) Yavaş yavaş toparlıyorsundur kendini :) İnsanlarda bi aa ne güzel hemencik veriyosun kilolarını derler,bi zayıflamışsın :))

Hoşgeldiin..Hayırlı olsun minik..Doğumevinden hiç memnun olmayan biri olarak,çok şansımı denedim ama olmuyor gerçekten üzücüler..Bende 5. haftada doğumevinde kan testimle öğrendim,10 gün sonra kalp atışı için çağırmışlardı 15 gün sonrada ona da gittim tahlillerimde o zaman yapıldı.Benim doktorum altınovada Şenol Şafak şimdilik memnunum,Sami Kemik'te hep memnun olunan bir doktor o da Altınovada.Başka doktora kontrol amaçlı hiç gitmediğim için bu haftaiçinde Araştırma hastanesindeki Sedat Umur'a gideceğim bir nevi deneyeceğim :) Tabii herşey yine kişilere göre değişiyor.Şuan Altınovada muayene ücreti ssk üzerinden 40 lira veriyoruz,doğumu daha bilmiyorum arkadaşlar yardımcı olacaktır :) Rabbim sağlıklı haberlerini duyursun hep inşallah..

Princess yanımda annem olmasa ne yapardım bilmiyorum inan.
Gece emzirip altını alıyorum, biraz kokluyorum anneme veriyorum uyurken göz kulak oluyor sağ olsun. Ben de bir parça uzanabiliyorum.
Gece yanında birileri oluyor mu? İnsana ses iyi geliyor. En azından bana iyi geliyor. Lohusalık çok zormuş gerçekten, bebek bakımı değil hormonların dalgalanması çok zor..

Merhaba...
Goz doktoru konusunda yardimci olmak isterim benim gozle ilgili oldukca sorunlarim
var. Sakarya Egitim Arastirma Hastanesinde Dr. Erkan Celik uzerine doktor taniyorum.. cok ilgili bir doktor.. Egitim arastirma oldugundan tabii yogun ama o yogunluga karsi elinden geldigince yardimci oluyor...kesinlikle tavsiye ederim...

Canim senin doktorun kimdi?dogum ucreti ne kadardi?

ne kadar zamandır gidiyosunuz
bu ay kendi Dr götürücem konturol zamanı geldi aksatmak istemiyoruz
bu arada da Dr araştırmasına devam bahsettiğiniz Dr araştırıcam inan her denemede tedaviye yeniden başlıyoruz her biri ayrı tedavi uyguluyor ne yapacağımızı bizde şaşırdık şöyle güveneceğimiz bi Dr bulamadık gitti

Canim senin doktorun kimdi?dogum ucreti ne kadardi?
Bnm dr sami kemikti buzdewri arkadasmznda oydu bn cok memnunm sezeryn oldm tahlilerimi orada yptrmadm bilmiorm ne kdr sezeryn ucretide bin lira bide otuzbes lirasi var sanrm da onu hatrlamiiorm yalan olmasn ocivar bisi kusura bakmayn cvpi gec vrrdiim icin giremiiorm

Bnmde yanmda annm kalioadu esimle kaliorz annm gitti artk esim nobete gidince gelio yanima kalmauya ilk zamnlar annm olmasa bnde yapamzdm gece duymiodm bebismn sesini cok zor geliodu bana akisamamstm simdi alistim oncedn hep yanlz kaliodm smdi yanlz kalamiyackmsm gibi gelio banada

Bnmde yanmda annm kalioadu esimle kaliorz annm gitti artk esim nobete gidince gelio yanima kalmauya ilk zamnlar annm olmasa bnde yapamzdm gece duymiodm bebismn sesini cok zor geliodu bana alisamamstm simdi alistim oncedn hep yanlz kaliodm smdi yanlz kalamiyackmsm gibi gelio banada lohusaliktan mi hormonlarn degismesnden mi bilmiorm

Ben 2011 den bu yana gidiyorum... cokta memnunum. Sizin gozle ilgili sorununuz nedlr? Ogrenirsem ona gore cevap verebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…