Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Merhaba, ben konak hastanesinde bir defa muayene oldum Tuba Düzcan hanıma. İlgili idi, memnun kaldım. Fakat daha sonra görüştüğüm kişiler kendisinin devlet hastanesinde iken pek ilgili olmadığını söyledi. İnşallah siz de memnun kalırsınız

Peki sonra ne yaptınız? Hangi hastahane ve doktora gittiniz? Memnun musunuz şu an?

Eşimin çalışdığı yerde tanıdıklarından duyduk sevilay hanımı onun üzerine internettende baktım memnun olanlar vardı bende o yüzden tercih ettim ilk zamanlar eğitim araştırmaya gidiyodum ordanda memnundum ama çarşıda doğum yapmak istemedim eşim odada benimle duramayacak diye son 4 ayımı konakta sevilay hanıma gittim kontrollere çok iyidi konuşması ilgilenmesi falan o yüzden içim rahat etmişti dogum zamani beni aricaklar hemen gelicem sakın normal dogumdan korkma falan diye teselli falanda etti benimde gercekten icim rahat etmisti ama doğum zamanı öyle olmadı kadını zorla hastaneye getittirdik bide surat bi karıştı sancidan bagirdigimda azarlar gibi konustu bagirma falan diye ebeler desen binbir surat paramla rezil ettiler beni hem sanciyi çektim sonuna kadar hemde sezeryan oldum o ebe mahvetti rahmimi her gece irkilerek ağlayarak uyandım çok uzattım ama gerçekten hakkımı da paramı da helal etmiyorum

Ben okurken sizin yazdıklarınızı gözlerim doluyor, siz kim bilir ne zorluklar çektiniz. Şu an çok ama çok kararsızım. Umarım herşey sorunsuz olur

Merhaba;
geçmiş olsun öncelikle.. Bende konak hastahanesine gidiyorum ve normal düşünüyorum.Yazdıklarınızı okuyunca biraz korktum.ebe ismini hatırlıyormusunuz peki ? En azından seçme hakkımız olursa ona göre seçim yapalım.

Ben okurken sizin yazdıklarınızı gözlerim doluyor, siz kim bilir ne zorluklar çektiniz. Şu an çok ama çok kararsızım. Umarım herşey sorunsuz olur
Inanin daha bisürü şey var onları burda yazipta kimseyi korkutmak istemem yasadiklarimla ama hepsinin sorumlusu ebeyle doktorumdu yoksa gerçekten korkulacak hiçbirşey yok rabbim inş. Sağlıklı bir doğum nasip eder size

Inanin daha bisürü şey var onları burda yazipta kimseyi korkutmak istemem yasadiklarimla ama hepsinin sorumlusu ebeyle doktorumdu yoksa gerçekten korkulacak hiçbirşey yok rabbim inş. Sağlıklı bir doğum nasip eder size

Merhaba,
Hayırlı olsun öncelikle. Kaç aylık hamilesin ve hangi doktora gidiyorsun? Sakıncası yoksa bilgi paylaşımı yapabilirmisin? Yarın benim de randevum var da orada

Merhaba,
Hayırlı olsun öncelikle. Kaç aylık hamilesin ve hangi doktora gidiyorsun? Sakıncası yoksa bilgi paylaşımı yapabilirmisin? Yarın benim de randevum var da orada

Teşekkür Ederim sizinde hayırlı olsun.
28 haftalık hamileyim Ertan Çelik doktorum.20.Haftaya kadar Ertan bey Beyhekim de olduğu için oraya gidiyordum sonra konak hasthanesine gelince burda devam ediyorum.

Teşekkür Ederim sizinde hayırlı olsun.
28 haftalık hamileyim Ertan Çelik doktorum.20.Haftaya kadar Ertan bey Beyhekim de olduğu için oraya gidiyordum sonra konak hasthanesine gelince burda devam ediyorum.
Ben daha 4-5 haftalık hamile olduğumu tahmin ediyorum. Siz benden önce doğum yapacaksınız. Hastahane ve doktor deneyimlerinizle ilgili iletişimde olabilirsek çok sevinirim. Sağlıcakla...

Normalden sakın korkmayın yine hamile olsam normal yaparım sezeryan sakın düsünmeyin bebeğinizin sağlığı yerinde olduktan sonra tabi ikisinide aynı zamanda tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum tabi gene karar hakkı sizin ebenin ismini ve yanında yardımcısının ismini de hatırlamıyorum ama bence konak hastanesini de düsünmeyin daha iyi hastaneler doktorlar vardır bir-tek ben değil hastanede doğum yapmış başka kimselerlede tesadüfen konuştum onlarda hiç memnun değildi

Sevilay bozkurt bana hiç olumlu bir enerji vermemişti sadece 1 defa muayeneye gittim ve kaçtım ondan çünkü 5 dk bakıp başından savdı suratıma bile bakmadı hala düşündükçe sinirleniyorum hemde Altınova hastanesi daha özel ken güya sakaryanın en iyi hastanesiyken bu muameleyi gördüm devlette hasta bakıyor gibiydi. allahından bulsun böyle doktorlar

Çok üzücü gerçekten nasip işimi bu nedir acaba. Devlet hastanesinde azarlıyorlar, hoyrat davranıyorlar diye gitmek istemiyoruz. Aynısı özelde de insanin başına gelebiliyor. Ebe de önemli bir faktör demek ki.

Suan bıldıgım kuzenım Adatıpta Remzi Beyde doğum yaptı ve aksılık yasamasına ragmen doktorundan memnun olarak bitirdi.Beyhekımı hasthane olarak begenmıyordum onun dısında Sakaryada seçenek cok kalmıyor
Böyle olunca ister istemez stres başlıyor suan kara kara düşünmekteyim .Doktorumdan memnunum ama ebe ve hastahane yönetimi de çok onemlı kararsız kaldım.

Deneyımlerınızı paylastıgınız için teşekkurler

Ben daha 4-5 haftalık hamile olduğumu tahmin ediyorum. Siz benden önce doğum yapacaksınız. Hastahane ve doktor deneyimlerinizle ilgili iletişimde olabilirsek çok sevinirim. Sağlıcakla...

Çok yenisiniz daha inşallah..Hangi doktoru düşünüyorsunuz?

Çok yenisiniz daha inşallah..Hangi doktoru düşünüyorsunuz?
Konak hastahanesi Tuğba düzcan'dan randevu aldım yarın için. Kararsız kalırsam bire adatıpta deniz şencan var ona görünürüm diye planlıyorum. Çünkü ikidir konak hastahanesi ile ilgili olumsuz şeyler duydum. Canım sıkıldı. Özellikle tecrübesiz ebe konusu epey canımı sıktı.

Çok önemli bi faktör ama anen eğitim araştırmada ayşe funda zorlara gidiyodum ondan memnundum güler yüzlü iyi bi doktordu ama tek odalarda duramiycaz diye özele yöneldim

Ben hamileliğimi ilk öğrendiğimde Deniz hanıma gitmiştim evime çok yakın diye.Düzensiz kese oluşumu dedi ve 1 hafta sonra tekrar çağırdı.O zamanda kese büyümüş ama düzensizlik devam ediyor dedi 3-4 gün bekleyip almayı düşündü.Hemen başka doktora daha gözüktüm ve şükürler olsun şuan 28. haftaya kadar geldim.Deniz hanım eğer biraz daha bekleyip yine düzensiz bu deseydi alıcaktı
Eğer Bayan doktor seçmek istiyorsanız özellikle Sevilay Bozkurtun genel duyumları çok iyi birde Beyhekimde bir bayan var onları da deneyin derim

İlla da kadın olsun doktorum diye bir takıntım yok. Sadece yorumlar biraz beni yönlendirdi. Hepsi ile ilgili şikayet duydum ama tuğba hanımla ilgili pek az şey var nete. Bütün hamileler bi kaç doktor geziyor anladığım kadarı ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…