Sakatat yedim doktorum acil cagirdı

Annehnm

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2019
47
17
8
27
Arkadaşlar merhaba ben 24 haftalık gebeyim son 1 aydır çok sık ciğer kavurma ve yürek kavurma yedim faydası olucagini düşündüm doktorum acil yarın çağırdı tetkikler yapmamız lazım birdaha asla yeme dedi bilsem zararı olduğunu yemezdim ne gibi bizarari var gebeliginde yiyen oldumu sonrasında sıkıntı yaşayan varmı bebek ile ilgili beni bilgilendirin lütfen

İlk 3 ayda ciğer tüketimi abartildiginda doğum kusurları ortaya çıkabiliyor diye biliyorum. Ama sizin ki 24 hafta belki her ihtimale karşı doktor tetkikler yapmak istemistir

İlk 3 ayda ciğer tüketimi abartildiginda doğum kusurları ortaya çıkabiliyor diye biliyorum. Ama sizin ki 24 hafta belki her ihtimale karşı doktor tetkikler yapmak istemistir
İlk 3 ayda 1 kere yedim ama 5. Ayında 3_4 kez yedim sizce olurmu bişey

Bnde ciger cok severdim ama en basindan beri neler yenir neler yenmez biliyordum yemedim bsy. Bakterilere acik toxoplasma riski var bide cigerin icinde cok fazla a vitamini var ondan bu da bebegi kotu etkiliyor diye biliyorum. Yine de yaptr testlerini cnm bnc4 olmz qma bsy

Hamilelere ciger yasaklaniyor bastan itibaren, sebebi cok yuksek a vitamini ve hayvanin aldigi tum ilaclarin ve tarim ilaclarinin vs cigerde toplaniyor olmasi. Umarim bir sey olmaz, gidin doktora ihmal etmeyin

İlk 3 ayda 1 kere yedim ama 5. Ayında 3_4 kez yedim sizce olurmu bişey
5. Ayiniz biraz abartı geldi yani neredeyse haftada 1 kere yemissiniz. Yine de içinizi rahat tütün bir sorun olacağını sanmam.

Back
X