sakın boşanayım deme!!!

izmir_lie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2011
90
12
98
İzmir
selam hanımlar
sizinle daha önce paylaştığım konum vardı. 4 buçuk yıllık evlilik. psikolojik ve ekonomik şiddet, ilgisizlik, bencillik bunların sürekli ayrılalım diyen bir koca. bunları paylaşmıştım sizinle ve en son 1 ay küs kaldık aynı evde. o 1 ayın son haftası psikoloğa gittim. durumu paylaştım bizi çift olarak çağırdı. herkes derdini anlattı, sonra biz yalnızca 2 hafta bi iletişim kurduk sonrasında ben saçımı boyatmak için kuaföre gittim beyefendi beni aradı açamadım saçımda paketler vardı. mesaj attım acamiyorum kuafördeyim diye mesajı gördü ve cevap yazmadı bende bıraktım isim bitti eve geldim. o da 22.00de işten çıkması gerekirken 20.00de eve geldi. kapıdan girdi yüzüme bakmak bile yok tafralar yine. annesine gidecekti, dedim nasıl geldin bu saatte, annem için yapmayacağım şey yoktur dedi(sürekli geç geldiği için ben ayda 1 gün bile olsa erken gel yemek yiyelim oturup sonra gideceksen yine git geri diyodum hayır yapamam diyodu buna istinaden cevabi) dedim ilk kez senden izin almadan kuaföre gittim diyemi bu tavır. hayır telefonu açmadım diye.
sonra evin tapusunu falan aldı herşeye sıfırdan başlıcam ben falan dedi bende dosyayı almak için uzandım çekiştirdi bu evi ben aldığıma göre ne yapacağıma sen karışamazsın dedi. bende arabayı bana bırak o zaman otobüsle git dedim. tabi babanın parasıyla alındı ya araba sana birakcaktim onu dedi. böyle gitti evden. bende annemlere gittim orda anlattım olanları. sonra hafta başı ertesi gün eve geldim o gelmedi hiç. haftabasi tapuya gidip eve şerh koydursun sonra annemler orda kalma gel buraya dediler biraz eşya alıp gittim evden. hiç sen nerdesin diye aramadı bile. 3 gün sonra gittim eve konuşmaya. hiç umrunda değil bana neler söyledin hatirliyomusun dedim hayır diyo. dedim eve şerh koydurdum sen bi hakkım olmadığını düşünüyosun ama devlet bu hakkı vermiş dedim. ne yapmak istiyosan yap artık dedim benim için fark etmez yarın gidelim istersen başvuralım adliyeye dedi. bu işin olmayacağı baştan belliydi zaten dedi. bende daha fazla eşya hazırlayıp gittim evden. yaklaşık 3 ay oluyor annemlerdeydim. bu arada bi çaba gösterirmi diye bekledim sadece herşeyi unut eve dön dedi. özür dilemek bile yok. bunu kendisine söyledim ben affedilecek ne yaptım evden giden sensin dedi benden birşey bekleme bana yapmacık geliyo döneceksen dön. bu moddaydı. eşin için birşey yapmak yapmacık geliyosa zaten yapma dedim bende. her konuşmada pazarlık. herşeye sıfırdan başlayalım sen 2 buçuk koyarsın ben 2 buçuk öyle geçiniriz gerisine karışmazsın. ben 2buçuk alıp tamamını vereceğim o kaç para aliyo ben bilmiyorum ama sadece 2 buçuk verecek gerisini ne yaptığına karışmayacağım. 1 araba sattı parası bankadaydı o para yok ben onu borç almıştım geri verdim diyo. adam malin mülkün derdine düştü. en sonda bana kimse bulunmaz hint kumaşı değil olmuyorda olmasın ugrasamicam dedi. bunun üstüne 1 ay geçti hiç görüşmeden. sonra buluşalım dedi bende gittim dedim sen hep diyodun ya biz yapamicaz diye evet sana hak veriyorum biz yapamicaz ayrılalım dedim. bu kez de ben hiç böyle düşünmemiştim dedi. nasıl düşünmedin sürekli ayrılalım diyen bizden olmaz diyen sendin sen beni en son olmuyorsa olmasın deyip bıraktın dedim benim kararım kesin dedim ben istemiyorum düşüneceğim dedi. ertesi gün çiçek gönderdi işyerime geldi çıkıp been çok ters davrandım gerildim akşam eve geldi senle burda kalcam bende diye 3 gün oraya geldi kalmaya yakın olursa fikrim değişirmiş. ona şans vermek zorundaymışım. o isterse bosancaz isterse barışmaz o ne derse o. yapmacık dediği şeyler normal oldu. sonra hocaya gitti bende büyü olduğunu düşündü çünkü yıllardır susan ben bi anda konuşunca büyü yapılmış oldu. ben yine doktora gitmeyi önerdim ve orda konuştuk ben kararlıyım dedim ama o ben ayrilmicam dedi. doktor 2 ay ayrı gibi yaşama kararı verdi hiç görüşmeden. şuan o süredeyiz.
şimdi ben bayram nedeniyle memlekete geldim. bazı kişiler durumu biliyo bugün halam bosanmak falan yok özleyin bakalım birbirinizi. dayak görmedin bisey görmedin biz neler çektik modunda konuştu. bende burayaa bayram yapmaya geldim bunları konuşmaya değil dedim. şimdi bissürü kişi konuşacak. ama ben nasıl cevap versem. yada sussammi? geriliyorum çok nasıl davransam bana bi akıl verin lütfen. yaşadığım yerde herkes destek oluyor ama 60 yaşındaki halam tabi 'eskiden" modunda. ve burda ondan çok var bayram boyunca duyacağım. ne yapayim sinir olmadan atlatmak için

Büyü,fal,haci hoca tekke konulari yasak ne yazik ki konunuz kapanacak.

Hayırlısı olsun ama ben sonu pek parlak goremedim, destek alindigi halde asilamayan konular varsa bilemedim.
İnsallah en hayirlisi olsun hakkinizda halayi da takmayin zaten iyi bisey olsa da yaslilar soylicek bisey bulurlar

Birseyler demeye gelenlere kendi aklinizi kendinize saklayin
Mahalli proflar
Herkes herseyi biliyor
Buyu akli kaynanadan arkadasim
Kocaya buyucumuzu annen iyi tanir deseydinya

Akrabalar her zaman yorum yaparlar, önemli olan sizin kararınız. Duyun ama dinlemeyin kimseyi, en doğru kararı kendiniz verirsiniz.

Eşini kaybetmek üzere olan adam parasınınderdine düşmüşse kusura bakma seni değil parasını seviyordur..
Senin insanlara değil de eşine vereceğin cevap önemli
BOşanma yok diye herkes söyler
Ama hayata 1 kere geliyoruz
Maddi sıkıntın yoksa dengesiz bi adamın dengelerini bozmasına izin veemeyeceksn

evet kızlar bende parayı benden çok önemsediğini farkettiğimde ipler kopmaya başladı zaten. bu evi aldığıma çok pişmanım dedi bi gün bende dedim iyi sat o zaman kirada oturalım parayı da ikiye böleriz dedim ama ben bunu düşünmeden söyledim anlık bi cevaptı. neden ikiye bölüyoruz herkes koyduğunu alsın sözleşme yapalım falan dedi bana.

Eşimle kızım doğuncaya kadar her başanmalı kavgamızda herkes ne koyarsa onu alır diyodu
Kızım olduğunda da kızı napcaz ben kızomdan ayrı kalamam nolur iyi olalım oldu
Boşamalı kavgaları hamilelikten sonra yaptık tabş dönğşü yoktu
Tüm cimriliği gitti ve ortalamanın üzerinde kızına aşık bi baba oldu
Aramızda boşanmanın adı geçtiğnde laf olsun diye bilee konuşsak (bu arada bolcana konuşuruz)
İlk kızımız geliyo aklımıza değişik bişey

Bence akrabalara kafa sallayıp geçin. Eski kafalıları değiştiremezsiniz. Ne kadar konuşursanız konuşun sizi anlamayacaklardır.

Adam sıkıntı ya çocuk yoksa kurtulmaya bakın derim ben. Maddiyata düşkün değer vermiyo üste çıkıyo hakkını savundugunda büyü yapılmış diyo insanın aklıyla alay ediyo resmen. Allah kurtarsın bacım millete bişi anlatma soranlara sende baska sorular sor kafalarını karıştırıp konuyu geçiştir bu konuyu ne kadar az açarsan o kadar iyi..

Back
X