Sakın burada ilişkinizi baltamaya çalışanlara kulak asmayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haahahahahaha ya sen ağlayarak günlüğüne yaz istersen

Güvensiz olsam kız arkadaslarımla tatile gelip kocamı bırakmazdım
Bak milletin aile dinamiğini bilmeden konusup ego tatmin etmek cok kolau dimi:)
Ama bekarken yapılmıs bisey diye kendimi 3 kuruşluk aklı olan birine ifade dahi etmeyeceğim
Evliliğim ile ilg cıkmazsa girersem, isin uzmanına giderim
3 kuruşluk aklı ile 5 kurus atan aile dinamiğini bilmeden, akıl istemiyorum dediğim halde hala akıl verme cabasıyla ego sisirmeye calısan zavallı kendine üzül bence. Cünkü seni takıp vereceğin aklı duymak istemiyorum neden anlamıyorsun

Kocam yok, aöf ön lisans diplomam var ama size akıl vermemiştim. Hoççagalın.

WOMAN 3 kurus akli olandan dava açsak kendine geri nakil ettirebiliyor muyuz??

Bak benim tanıdığım biri var böyle kocasına güvenmiyordu sonunda sıyırdı kafayı hepten kimseye güvenmeyen herkesten nefret eden Bi hale geldi ilaçlarla zor ayakta duruyordu. Yazık gerçekten zaten aile zoruyla evlenmişsin boşa gitsin be evinde varmış gider oturursun mis gibi. Gerçekten gittikçe durumun vahimleşiyor. 2 ayda ne hale geldin. Senin için endişeleniyorum neden anlamıyorsun.

Yine deniz yine bomboş yorumları.
kimse tarafından sevilmediğiniz hatta itici görüldüğünüz bir platformda takılma motivasyonununz nedir çok merak ediyorum

Canım sen yepisyeni ic camasırı yepisyeni neyse :)
Alıp kocanı yataga cağır istersen. Cocugun var iyileştirilmesi gereken bazı seyler var, kocan yatağa istemiyor mutsuzluk gırla bana akıl veriyorsun
Kız benim çocuğum colugum yok senin kadar faal olamıyorum :)
Hic düşündün mü cocuklarının zamanından caldığını
Hic düşündün mü kocan seni neden arzulamıyor
Mune bu arkadas her defasında beni tahrik edip, sonra küfür isitiyor
Aleni sekilde yazıyorum
Kus kadar aklı olan ve hala inatla bana akıl vermeye calısan insandan akıl istemiyorım
Bana ayıracağı vakti sex yapsın kocasıyla
Madem o bana akıl veriyor bende ona vereyim.
Sex sex bacım basına vurmuş buralara konu acmıssın ya
Kocan seni nası ac bıraktıysa

Tabiki açabilirsin ama sözünün arkasında duracaksın kimlik bilgilerim beyanı var. İsteyin site gönetiminden
Okdir
Selamlar :)
oncelikle tek tek anlatcam ilkokul seviyesi yeter mi bilmiyorum ama anaokuluna indirme beni . Çok sanslisin benim ögrencilerim ozel egitim 1. 2. 3. Sinif karmalar.

B e n. s a n a. d i p l o m a n i. S o r m u y o r u m.

E t t i g i n. H a k a r e t i. A n l a t i y o r u m.

Kimse sana diplomani sormuyooooo daha fazla diplomani yazma bi fayda saglamamis

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…