- 16 Nisan 2023
- 824
- -215
- 18
- Konu Sahibi beyhanyrjkg
-
Haahahahahaha ya sen ağlayarak günlüğüne yaz istersenBen sana çok üzülüyorum ya yazık gerçekten sanainsan güvenmediği biriyle evlenince demek ki böyle yavaş yavaş deliriyormuş boşan bence yoksa sonun kötü gözüküyor. İki ayda ne hale gelmişsin.
Kocam yok, aöf ön lisans diplomam var ama size akıl vermemiştim. Hoççagalın.Canım esimle farklı ülkelerde bulunduk yıllarca yeni evliyim bekarlık dönemimde arabasına gps koymusum unutmusum gecen gün onu yazdım bana neler söylediler.
Bana akıl veren kocam benle sex yapmıyor diye buralarda ağlayan, cocugu problemli evde oturan biri yani.
Bana akıl verme dedim üstelik ben bi konu acmadım bir konu sahibine örneklendirme yaptım
Kırmamak adıma ilk dedim ki akıl icin tesekkürler ama akla ihtiyacım yok .
Hala akıl veriyor
Ulan mutsuz kadın sen bana akıl verecek durumda mısın dedim en son
Benim adım soyadım yaptıgım is belli, 3 üniversite okumıs sirketini kurmus. 6 sene önce devlet destekli dernek kurmus insanım.
Ailemden 1 tl almadan ek is yapıp mal yapmısım.
Bügün esimle boşanayım bekarlık evim esyalı duruyor.
Gider devam ederim.
Ezmek icin söylemiyorum ama kociskosu bugün gitse ortada kalacak insanlar sizi kendileri gibi sandıklarından hatta daha kötüsü kendilerinden altta sandıklarından küçük beyinlerimce akıl veriyırlar
Akıl isteuene versinler , ama istemiyorum kardesim diyene zorla akıl verme cabası nedir?
O sebepten takma canım
Hayati kocisko olan okumamıs ev kadını mutsuzların yorumları sizi al asağı etmesin.
Onlar kocalarıyla sex yapmanın bi yolunu bulsunlar :)
Haahahahahaha ya sen ağlayarak günlüğüne yaz istersen
Güvensiz olsam kız arkadaslarımla tatile gelip kocamı bırakmazdım
Bak milletin aile dinamiğini bilmeden konusup ego tatmin etmek cok kolau dimi:)
Ama bekarken yapılmıs bisey diye kendimi 3 kuruşluk aklı olan birine ifade dahi etmeyeceğim
Evliliğim ile ilg cıkmazsa girersem, isin uzmanına giderim
3 kuruşluk aklı ile 5 kurus atan aile dinamiğini bilmeden, akıl istemiyorum dediğim halde hala akıl verme cabasıyla ego sisirmeye calısan zavallı kendine üzül bence. Cünkü seni takıp vereceğin aklı duymak istemiyorum neden anlamıyorsun
Olur olur yeriz kankaKocam yok, aöf ön lisans diplomam var ama size akıl vermemiştim. Hoççagalın.
Kizz Allah seni napmaya 15 yıllık evlilikle 2 yıllık 3 diplomaliya nasil akıl verirsin Allah taş eder seni yazık sanaNasıl kandırdı çok merak ettim. Ağzı iyi laf yapıyor bence.
Not: 15 yıllık evli ve huzurlu bir kadın
Tabiki açabilirsin ama sözünün arkasında duracaksın kimlik bilgilerim beyanı var. İsteyin site gönetimindenWOMAN 3 kurus akli olandan dava açsak kendine geri nakil ettirebiliyor muyuz??
Bak benim tanıdığım biri var böyle kocasına güvenmiyordu sonunda sıyırdı kafayı hepten kimseye güvenmeyen herkesten nefret eden Bi hale geldi ilaçlarla zor ayakta duruyordu. Yazık gerçekten zaten aile zoruyla evlenmişsin boşa gitsin be evinde varmış gider oturursun mis gibi. Gerçekten gittikçe durumun vahimleşiyor. 2 ayda ne hale geldin. Senin için endişeleniyorum neden anlamıyorsun.Haahahahahaha ya sen ağlayarak günlüğüne yaz istersen
Güvensiz olsam kız arkadaslarımla tatile gelip kocamı bırakmazdım
Bak milletin aile dinamiğini bilmeden konusup ego tatmin etmek cok kolau dimi:)
Ama bekarken yapılmıs bisey diye kendimi 3 kuruşluk aklı olan birine ifade dahi etmeyeceğim
Evliliğim ile ilg cıkmazsa girersem, isin uzmanına giderim
3 kuruşluk aklı ile 5 kurus atan aile dinamiğini bilmeden, akıl istemiyorum dediğim halde hala akıl verme cabasıyla ego sisirmeye calısan zavallı kendine üzül bence. Cünkü seni takıp vereceğin aklı duymak istemiyorum neden anlamıyorsun
Kizz Allah seni napmaya 15 yıllık evlilikle 2 yıllık 3 diplomaliya nasil akıl verirsin Allah taş eder seni yazık sana
EvetWOMAN 3 kurus akli olandan dava açsak kendine geri nakil ettirebiliyor muyuz??
Yine deniz yine bomboş yorumları.Canım esimle farklı ülkelerde bulunduk yıllarca yeni evliyim bekarlık dönemimde arabasına gps koymusum unutmusum gecen gün onu yazdım bana neler söylediler.
Bana akıl veren kocam benle sex yapmıyor diye buralarda ağlayan, cocugu problemli evde oturan biri yani.
Bana akıl verme dedim üstelik ben bi konu acmadım bir konu sahibine örneklendirme yaptım
Kırmamak adıma ilk dedim ki akıl icin tesekkürler ama akla ihtiyacım yok .
Hala akıl veriyor
Ulan mutsuz kadın sen bana akıl verecek durumda mısın dedim en son
Benim adım soyadım yaptıgım is belli, 3 üniversite okumıs sirketini kurmus. 6 sene önce devlet destekli dernek kurmus insanım.
Ailemden 1 tl almadan ek is yapıp mal yapmısım.
Bügün esimle boşanayım bekarlık evim esyalı duruyor.
Gider devam ederim.
Ezmek icin söylemiyorum ama kociskosu bugün gitse ortada kalacak insanlar sizi kendileri gibi sandıklarından hatta daha kötüsü kendilerinden altta sandıklarından küçük beyinlerimce akıl veriyırlar
Akıl isteuene versinler , ama istemiyorum kardesim diyene zorla akıl verme cabası nedir?
O sebepten takma canım
Hayati kocisko olan okumamıs ev kadını mutsuzların yorumları sizi al asağı etmesin.
Onlar kocalarıyla sex yapmanın bi yolunu bulsunlar :)
Arkadaş her konuya gelip millete sataşıp bütün okları kendine çeviriyor. Geçen metresi bıraktık onunla kavga ettik mis gibi metres lincimizi baltaladı.Konu sahibi konu açar açmaz gitti başkaları geldi
Canım sen yepisyeni ic camasırı yepisyeni neyse :)Bak benim tanıdığım biri var böyle kocasına güvenmiyordu sonunda sıyırdı kafayı hepten kimseye güvenmeyen herkesten nefret eden Bi hale geldi ilaçlarla zor ayakta duruyordu. Yazık gerçekten zaten aile zoruyla evlenmişsin boşa gitsin be evinde varmış gider oturursun mis gibi. Gerçekten gittikçe durumun vahimleşiyor. 2 ayda ne hale geldin. Senin için endişeleniyorum neden anlamıyorsun.
Ve küfür etmişti herkeseArkadaş her konuya gelip millete sataşıp bütün okları kendine çeviriyor. Geçen metresi bıraktık onunla kavga ettik mis gibi metres lincimizi baltaladı.
Kendini övmek için, bütün motivasyonu bu.Yine deniz yine bomboş yorumları.
kimse tarafından sevilmediğiniz hatta itici görüldüğünüz bir platformda takılma motivasyonununz nedir çok merak ediyorum
oncelikle tek tek anlatcam ilkokul seviyesi yeter mi bilmiyorum ama anaokuluna indirme beni . Çok sanslisin benim ögrencilerim ozel egitim 1. 2. 3. Sinif karmalar.Tabiki açabilirsin ama sözünün arkasında duracaksın kimlik bilgilerim beyanı var. İsteyin site gönetiminden
Okdir
Selamlar :)
Benimki cahil cesareti deseneKizz Allah seni napmaya 15 yıllık evlilikle 2 yıllık 3 diplomaliya nasil akıl verirsin Allah taş eder seni yazık sana
Hic çaktırma daha kötü durumda olanlar var da işte onun TDK da yeri yok. Varsa da bilmiyorumBenimki cahil cesareti desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?