Sakın burada ilişkinizi baltamaya çalışanlara kulak asmayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnanın bu işler hiç belli olmuyor. Eleştirmek için de söylemiyorum. Kendi başıma gelenden örnek vereyim. Bana burada öneri veren çok kişinin lafına gelmişimdir. Çoğu benim eğitimime işime vs. sahip kişiler değildi. Bazen insan kör oluyor, kör değilse bile görmek istemiyor. Olabiliyor bunlar inanın. Mesajınız çok küçük düşürücüydü ev kadınları için. Bence bunlara hiç gerek yok.

Demekki çok başına vurmuş seninde kocan var.

Önce noktalama işaretlerini kullanmayı öğrenin.

Paçalarından kalitesizlik akıyor. Tek bi yazdığında haklısın. Çocuklarımın vaktinden çalıp senin gibi vasat Bi insanla muhattap olmam hata. Hadi bay.

Konu aslında baska bi konuda bekarken esimin arabasına gps koydugunu söylemistim ama konuyu acan ben değilim sadece bi örneklendirme yapıyordun o esnada baskasının mutsuzlugu ile mutlu olan 2-3 ev kadını teyze akıl verdi .
Cok nazik bi sekilde tesekkür ediyırum evliliğim ile ilg bi sorunum yok. Olursa danısırım dedim
Tekrar üstüme geldiker tekrar tekrar tekrar
Yani bi insan akıl istemiyorum demesine rağmen neden yazılır söyler misin lütfen?
Asağılamaya calısma
Ulan ben akıl alacak olsam ondan mı alacam?
İnsana bunu söylettirmek icin yapıyorlar.
Egosunu sisircek cünkü aksam kocası geldiğinde onu dinlemiyor
Burada üstümden ego sisirmeye calısıyor
Bu normal mi?

Paçalarından kalitesizlik akıyor. Tek bi yazdığında haklısın. Çocuklarımın vaktinden çalıp senin gibi vasat Bi insanla muhattap olmam hata. Hadi bay.
Cnm sen hep buradasın, gitte çocuklarınla ilgilen.
Benim etrafımda 2 çocuklu gercekten evladına tam zaman ayıran anneler telefonu ellerine alıp mesaj yazacak zamanları olmuyor

Aynen sakın bizden etkilenmeyin gidin hayatınız baharında cinsel sorunları olan sözde aile merkezinden arayan ama kakara kikiki konuşmalar yapıp sizin yanınızda engele attığı insanlarla konuşan yağmurda düşünce elalem bile vicdan yapıp sizi kaldırırken avel avel bakan adamlarla evlenin kapın koşun

Pimp misin bacim? Esini baskalarina yollamayi sunuyorsun
Arkadas benim kocamla sorunım olmadıgı halde bosan diuor benim gercek adım soyadım belli burada biliniyor, stalk yapa yapa kocamı buldu heralde ki bosan diyor baska acıklaması var mu?
Benim kocamla ilgili sikayetim zerre olumsuz bi konusmam olmadıgı halde kocamla bosanmamı istiyırsa birisi gözü vardır heralde yada kudurmus bi köpektir.

Cok sük
Demekki çok başına vurmuş seninde kocan var.
Cok sükür benim cinsel hayatımda sıkıntı yok bana akıl veren zavallılar gibi burada konu acıp kocam benle yatmıyor diye konu acıp sonra dönüp akıl istemediğimi beyan ettiğim halde, zorla akıl vermeye calısmıyorum. Ok midir bu açıklama tatmin etti mi

Sana yay bebeğim gerginliğini alır diplomalarını zihnine işler

Ahahah çok esprilisiniz gerçekten.
Ben burada olacağım. Evlenin gelin,öyle konuşalım. O suçsuz olduğunu düşündüğünüz nişanlınızın kimbilir nelerini göreceksiniz,hep beraber izleriz artık

Forum formatı bu, yazdığınız şeylere cevap verilir. Görmek istemezseniz göz ardı edersiniz. Olayları kişiselleştirmenin kişiselleştiren kişiye zararı olur. Herhangi bir hakaret durumu yoksa, sayfayı kapatınca forum biter gider. Hadi birbirimizi (ya da kendimizi) övelim, hadi birbirimizi (ya da kendimizi) gömelim değil buranın amacı. Ya tabi öyle deşarj oluyor da olabilirsiniz, o da sizinle ilgili bir şey olur.

Her kimse ondan da akıl alabilirsiniz. Ne sakınca var bunda? Yapacağınız araştırmanın metodolojisiyle ilgili akıl almıyorsunuz neticede. Kimin kocası dinliyor dinlemiyor bunu da bilemezsiniz. Belki sizden bizden çok daha mutlu, sevilen bir kadındır. Hem her yazılana cevap vermek zorunda da değiliz. Hoşunuza gitmeyene cevap vermeyin, olsun bitsin.

Kimin kudurduğu o kadar belli herkes o kadar görebiliyor ki bunu. Çırpındıkça batıyorsun. Şu mesajlarınla seni dava eder seninle uğraşırım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…