Sakın burada ilişkinizi baltamaya çalışanlara kulak asmayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Adeta kanatsız melek

Canım bak bı konu açıyorsun burada ve kendı egolarını mutsuzluklarını başkalarına gerçek hayatta karşı karşıya kımseye söyleyemedıklerı şeyleri konu açanlara oyle bır anlayışsızlıkla söylüyorlar kı..mutsuzluklarını egolarını tatmın ediyorlar bende cok gördüm

Burada konu açmak da , yorumlara da itibar edip etmemek de sizin sorumluluğunuzda.

Siz kendi mutsuzluğunuz sebebiyle nefret beslemenizden bu postu açmışsınızdır. Herkes gerekli cevabı vermiş. Ömür boyu şüphe içinde yaşamaya geri dönebilirsiniz. Burada kimsenin umurunda değilsiniz. Zannettiğiniz kadar değerli değilsiniz. Belki de değerli bile değilsinizdir.

Başkalarına bu kadar sesiniz çıksa kimse çocuklarınıza karışamaz

Canim benim o kadar haklisin ki. Mesela sana kendimden ornek vereyim gercek hayatta o kadar silik bir tipim ki sana anlatamam. Hayatta hic bir sey basaramamis ezigin tekiyim. Evde kocama tek laf edemem sesim icime kacar. Sen ne dersen beyim derim. Kocam desen beni hic sevmez. Ben simdi ne yapayim sen soyle? Mecburen egomu buralarda tatmin ediyorum. Mutuszuktan geberiyorum.

Peki sizin ayrılığınız veya mutsuz oluşunuz buradaki kadınları neden ilgilendirsin? Kimse sizi gerçek hayatınızda tanımaz etmez. Eşinizle aranız kötü olsa ne gibi kazançları olacak insanların?
Ayrıca aklı başında her insan bu yorumları süzgeçten geçirir ve nasıl davranacağına kendi karar verir. Hani herkesin bi iradesi, düşüncesi var ya?? Kaç yaşında kadınsınız milletin gazına gelmeyin sizde, demek ki gaza gelecek durumlar olmuş ya da bir güven sorununuz var çözemediğiniz. Burada şiddet gören kadınlar, aldatılan kadınlar bile milletin ne yorumlarına karşı aldırış etmiyor evliliğine devam edip üstüne çocuk yapıyor mesela.. Sizin gaza gelesiniz varmış.

Bi tanesinin konusuna baktım evlere şenlik. Yediği dayakları aşılınca feraha erilecek zorluklar olarak görmüş, tam aksi konuşan tonla insan olunca bi şaşırmış Allah'ım ben ne yaşıyorum demiş.

Açtığınız konulara şöyle bir göz atınca taşlar yerine oturuyor.
Bir daha burada konu açmazsanız nişanlınızla bir ömür mutlu olabilirsiniz inanıyorum ahshhdf.

O kadar belli oluyor mu
Konulara yaptığınız yorumlara baktım da evet, çok belli oluyor Size tavsiyem; aldatılan kadınlara “Kendine seksi çamaşırlar al, kocanı kendine bağla, başka bir ş.llık için yuvanı bozma, onlar geçici, sen kalıcısın vb.”, şiddet gören kadınlara “Kocandır, döver de sever de, içkisi yok kumarı yok, yaşınız ilerledikçe bu deli hâlleri geçer, akıllanır, boşuna yuvanı yıkma, sabret vb.” yazarsanız mutsuzluğunuz belli olmaz

Şaşırıyorlar ama hayatları aynıyla devam edince buradan gelen yorumlar rahatsız ediyor kendilerini. O rahatsızlıkla da siz mutsuzsunuz beni de mutsuz istiyorsunuz diyorlar iste. Birilerinin mutsuz olmasıyla teselli buluyorlarsa demek.

O kadar belli oluyor mu
Hı hı oluyor.
Konu açanlara, yorum yapanlara destek olmayan herkesler mutsuz. Baktım bende mutsuzmuşum

Esmanur the sigmanur'cum burda senin kököz nişanlını kim ne yapsın Allah aşkına kim neden ilişkinle ilgilensin buranın amacı bu anonimsin karşindaki insanin taraflı yorum yapma sebebi yok eş dosta sorsan yüzüne gerçegi diyemeyecek seyleri burda çat çat söylüyo kadınlar zorunuza gidiyo sonra

Ya canım nerden anladın gece gözume bir gram uyku girmedi keşke benimde böyle muhteşem kibar bir kocam olsaydi diye ayni sigmanur'un ilişkisi gibi.Bunlar işte hep kiskanclıktan tüm site kadınları olarak seni kıskandık ne kadar akilli kizsin öyle hemen anlamişsin.

Yakalandik, artik itiraf edelim arkadaslar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…