- Konu Sahibi desert06rose
ay sinirden dişimi sıkmaktan bi hal oldum iyi yapmışsın az yapmışsın 44 yasında sakat değil ihtiyar değil hasta değil senın kafanı ütüleyeceğine kendi ütüsünü yapsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay uzaktayımda çok şanslıyım ben aile apartmanlarına çok karşıyım herkesin bir derdi var benimde yengemle annemler altlı üstlü kahvaltıya bile yukarı çıkıyo. bizde evinde yapmıyo diye sinir oluyoduk :) çalışan insanlardık hepimiz pazar günü geç kalıcaz ama 2 yiğenim var sabah erkenden gelip tv açar arada ağlarlardı deli olurdum ama sesimi çıkarmazdım çıkartamazdık huzur bozulmasın diye yatmadan yatmaya inerlerdi bizde evinde yuvasında gerçek bir aile olsunlar evlerinden yemek kokuları çıksın isterdik 12 yıl oldu hayla bu durum böyle evlendim gidiyorum hayla öyle pazarları uyku yokkkkk annemlerde :) eşin anlatsın annesine anne biz aşağıda yiyelim yorgun oluyorum yemeyimi yiyip uzanmak istiyorum falan desin düzenimiz olsun ne bilim erkeklerde eşlerine herşeyi söylüyolar annelerine gelince hep kem kümmm
bende aynı binada oturuyorum...kaynanamın tek derdi benim evlenene kadar herşeyle kocam ilgilendi evlendim onların gelini oldum :).nefretlik bi durum karşılıklı oturmak yada altlı üstlü oturrmak.evlendiğim zamanlar gelmiyo gitmiyo işimi yapmıyo lafları çıktı yemekleri beraber yiyorduk kahvaltıları bende zamanla kurtardım geç kalkıyorum diye :)kültürlerimiz çok farklı ben onun yemeklerinin çoğunu yemiyorum onlarda benim onlar tereyağ ben zeytinyağ :)sonra çocuğumuz olmadı kaynanam ahlandı vahlandı meğer tek derdi milletin ağzıymış ne dicekleriymiş...doğum yaptım annem geldi kendi evinde sarma sarmış helva yapmış benim evime getirmedi bi misafir geldi onlara tabaklarına koyup getirdi sonrada görmedik bişi hep annemden bekledi.benimde bi görümcem var evli varsa yoksa o yeni evlendiğim zamanlarda sen bizim tarafta oturursun bu daireyi ona verirsin diye mal paylaştırıyordu.3 senelik evliyim 3 ay önce doğum yaptım geçenlerde bebek mevlütü okuttum herşeyi ben yaptım annemde geldi...kaynanamın evinde okuttum mevlütü 2 evde kullanıldı mevlütten sonra benim arabalarım benim eve geçtiler.çocuğu anneme verdim ben servisle ilgilendim annemde hocaya vermiş okutmuş milleti dolaştırcakken servis başlamış dolaştırmamış benim eve getirmiş uyuttuk sonrada zaten...herşey normaldi kaynanamda ...evine gitti akşam tavuk almaya geldi bana dedi niye çocuğu dolaştırmadınız bende ben bilmiyorum dedim servisle ilgilendim görmedim söylendi gitti...ertesi sabah görümcem gidiyorum diye Allahaısmarladıka geldi anneme dedi aynı şeyi niye öyle yaptın diye o arada kaynanam geldi gayet hırslı bi şekilde dolmuş dolmuş anneme çıkıştı böyle yapmıcaktın diye annem normalde çok sinirlidir ama gayet sakin anlattı bende konuşuyodum görümcem bizi dinliyo kaynanam konuştuktan sonra biz konuşurken hadi kızım dedi yürü dedi bırak bırak dedi o an kaynanamdan bi kat daha nefret ettim o yaptığı saygısızlığı hiç unutmicam gittiler akşam geldi kayınpederle yüzüne bile bakmadım anladı ertesi gün annem gitti izmire ona rağmen gelmedi ama annem yinede kapısını çalıp vedalaştı o günden beri konuşmuyorum oda bana trip yapıyo torununu görmek için bile gelmiyo ama o kadaaaaaaaaaaarrr rahatımkii keşke hiç konuşmasa :)
gerçekten çok saygısızca hareket...ahh bunlar yokmu....en güzeliii konuşmamak da benim vicdanım rahat olmazz sonuçta ne olursa olsun eşimin annesi konuşsun ama beni rahat bıraksın napıon ne ediyon bitti başka birşey beklemesin..bi yere giderken haber vermem gerekio onuda bizim kaynana izin almak sanıyo akıllı tamam gidebilirsin dio hele hamileyken ablamla alışverişe gitcektim 2 gün önce annenlerdeydin o zmn gitseydin gidemezsin demesinmi bak hala sinirleniyorum hatırladıkça çıldırdım eşime patladım o nasıl karışırda ben ondan izinmi aldım haber verdim vs ağlatmıştı beni hamile halimle..neyse daha bisürü şey benim bugünlük birşeyim değil bana göre çok ağır şeyler yaşadım dua etsinler yüzüne bakıyorum o kayınvalidemin sırf eşimin annesi die...Allaha havale ettim eden bulur Rabbimin adaletine güveniyorum her zmn..
o degıl de aslan gıbı oglumu verdım ne yaaaa![]()
seni leylekler mi getirdi kız yoksa![]()
ne bileyim bacımm sanki tek oğlan onda var benmi istemeye geldimde verdin oğlunu.. geldin beni aldın.. zaten eşimle dalga geçiyorum annesinin aslan oğlu diye ben tabi sakatım elim ayağım tutmuyo kadın haklı diyorumbeni leyleklerin değilde meleklerin getirdiği kesin melek gibi gacıyım
![]()
sen gerçekten beni anlatıyosun :) bende 24 yaşındayım bizim binada amcalar ve çocukların benim kocamda ailesine bağımlı bak bağlı demiyorum bağımlı :) 3 senede yaşadıklarımı anlatsam buralara sığmaz bakalım daha neler görcez neler yaşıcaz tek isteğim burdan taşınıp kocamla ve çocuğumla bir aile olabilmek![]()
ay sen cok yasa e mi:13:
vallhi evlı degılım ama etrafımdan bıle bılırım bu kayınvalıde derdini yani.
Allah ıyılerle karsılastırsın
sıcağı sıcağına yazıyorum..uzun olursa kusuruma bakmayın..
herkes gibi benimde kaynana ve görümce sorunum var..bi yıl oldu nerdeyse evleneli kaynanamla bi türlü uyuşamadık..o hep benim yanımda dursun ben ne yaparsam onu yapsın nereye gidersem oraya gitsin istedi..bende nefret ederim bu yapış yapış ilişkidenki hele kaynanayla hep sınırımı koydum.sınırımı koydukça çıldırdı istediği gibi olmadığım için içinde büyüttü büyüttü hep zamanı gelince patlattı laflarıyla..bugünde onlardan birini yaşadım azönce...aynı binada oturuyoruz akşam yemeklerimiz malesefki beraber ki ben ondanda rahatsızım sabah kahvaltımı zor kurtardım hala beraber olması yönündeymiş bugün laf arasında onuda söledi neyse..ben dün ben gittiğimde yemeği yapmış bugün erken çıkayım yemeği beraber yaparız sonra evime inerim die gittim..yemekte kızartma yapıcakmış ii dedim sonra yaparız o zmn..sonra bikaç pantolon var babanın onları ütüle dedi uzun zmndır ütüsünü yapmıodum ii yapiimm nolcak derken..bi baktım çamaşır yığdı resmen önüme..makineden çıkardığı nemli çamaşırları bile yığdı pakette henüz açılmamış gömlekleride çıkardı..bi baktım araya görümcenin gömleğinide atmış..görümce 17 yaşında lise sona gidiyo..yaz boyunca nefret ettirdi kendinden bide gömleğini ütülücem oldu..normaldede gerçi ütülememde..yazın saygısızlığı diz boyuydu salak sende herşeyi bilme vs. tarzında laflarıyla nefret ettirmişti kendinden eşimde şahitti..beni tuttu her zmn..banada boşver ilgilenme konuşma bişeysini yapma demişti hatta..nemlileri ütüleyemedim söledim kaynanama bunları ben yapamıyorum die oda ne var yapılmıcak filan gibisinden konuştu ama aldırmadım sen ütüle yapabiliosan dedim..al o zmn şunu ütüle die görümcemin gömleğini koydu önüme onu ütülemem kusura bakma dedim..o sırada görümcemde varmış orda..ütülemezsen ütüleme.bi bağırıyo sakin tavrımı hiç bozmadım başka şeylerle ilgilendim..yakalasa dövecek o derecede bağırıyo annesi sen çık die tutttu..başladı yine bana konuşmaya..sen nie böle yapıyon ayrımmı olurmuş..sen kardeşinin bişeyini ütülemiyonmuda buna böle dion sonra içinde tuttuğu konulara geldi..yok hiç evinden çıkmıon ben sana aslanlar gibi oğlumu verdim ilk gördüğümde yokta diyebilirdim senin benim ağzımın içine bakman gerekirken ne bu davranış..ailemde benim gibi kızı verdi oğluna biz ağaç kovuğundan çıkmadık dedim..insan bi çaya yemeğe çağırır gün içinde bi yere gidiosam gelinir..herkes gelinin hiç çıkmıyo çok soğuk dio vs bende kim diomuş sölede bileyim ben tüm tanıdığıma güleryüzlü davranıyorum sohbet ediyorum diorum sen tanımazsın diyenleri dio..benim tanımadıklarımda benden güleryüz beklemesin herkese sırıtarak gezmiyorum öle bi huyum yok çok şükür dedim..sonra yavaştan orta yolu buldu kendine geldi ama beni sinirden çatlattı..boğmak istiyorumm..aman laf etmesinler die misafiri geldiğinde elimden geleni yapıyorum tamam gitmiyorum onlara heryere ama gitmek zorundamıyım..ne zmn uğramak istesem aha kesin bisürü iş çıkartıcak saatlerce tutacak die uğramak gelmio içimden gerçektende öle oluyo çünkü..eli ayağı tutuyo çok şükür daha 44 yaşında..yapış yapış olunca ne olacak anlamıyorum benimde kendi hayatım var bıktım bunların hayatlarından..eşimle gayet mutluyken bunlar huzursuz edebiliyo..
neyse kızlar çok uzattım az önce yaşadığımı eşime anlatayımmı kardeşinin yaptını filan yoksa içime atayım hiçbirşey sölemeyimmi?
bidiğim tek bişey var KAYNANAYA KALLLINMAZZZZZZ!!!!! biz de evenmeden önce kaynanam yer ayaramıstı bizim binada kaırsınız faan fian ben de hee dedim gectim sonra Aah'tan evlenmeden 3 ay önce tayınım cıktı da kiometreerce uzaktayız o sag biz seamet simdi olan diğer etime odu kan kusturuyorar valla zavallıya.. bir an evvel ordan cıkmaya bakın gerekirse kıraya cıkın belki cok ıyı gecınmenız olmayacak ama huzurunuz olacak ...
bence tavırını yapılması gerektigi gibi yapmışsın gelii olmayla onlara bagımlı olucaksın diye bi kavram yok..
insanlar kendi hayatlarını yaşamak için evleniyor yedi sülalesine köle olmak için degil...
neyse sizi tavrıınızı koymuşsunuz onlarda kabul etmekte zorlanıyorlar ama bi süre daha devam edersen mecbur kabullenecekler...
sinir olmuşsunuz ama idare edin böyle sakice devam alışacaklar...
çalışsam varya çok eminim daha bi zorlanırdımm her akşam benden yardım beklicek haftasonları cabası vs. uzak şehirde olmam en hayırlısı olurdu..ahh ahh bilmiyorum 1 2 ay dedi eşim oldu bi sene..artık pazarlarıda çıkmıyorum uğramıyorumda pazar bari kafam rahat olsun onada sinir oluyo insan bi uğramazmı öldümü kaldımı der dioooyyy nasıl bir kaynana bu yaaa
bende hiç sevmem yapışık ikiz gibi sevmeyi boşver
keşke çalışsaydın anca akşamları görürdün
bu yemekler falan neden beraber yeniyor yahuu ayrı eviniz var neden iniyorsun ki her akşam
siz 17 yaşında bir kız için onu kardeş degil görümce olarak görüyorsanız çokta iyi bir yenge degilsinizdir birde kendinize bakın derim
eşinin tutumu nasıl peki bu duruma karşı hanii ona söylesen artık rahatsız olduğunu kendine ait de bi hayatının olduğun anlatmaya çalışsan sanırım kv laftan pek anlamıyor çünkü...