Tamam iyi olurlarsa fesatlık yapmasın işlerine yardem etsin de ; karşı taraftaki iletşim sıkıntıları ,laf sokma vs, yaşını aldığı halde olgun olmayan bir sürü hareket olursa ya..Elin evliyası hep biz mi olacaz..Karşı tarafın cahilliklerini mi çekecez hep..Bunlarla uğraşmak çok gerekli mi? Ben olgun davranırım,karşıdan da bunu beklerim..yoksa o ortamda durmak istemem...GİDEMİYORSAM.. Stresten nasıl davrnacağımı bilemez içime atar, kendime ederim..Kimseye birşey olmaz..Kişliikle alakalı,ben halledemem mesela..Ya kaçarım ya elime yüzüme bulaştırırım(onu da yapamam ;kötü bilinmek istemem;öyle uyuz bir huyum var,kötü huylu insnalara ne gözle baktığımı bildiğim için ), ya içime atar dert sahibi olurum..Sizler mesela gereksizce zorlaştırılmış, bilmediğim, bencillik eksenli gelenekleri ,kuralları olan insan ilişkilerini rahat hallediyorsanız ne güzel,imrenirim...Buyüzden bana böyleleri rastlamasın..iş ortamında bile bir kaşık suda boğasım geliyor bazen..Ahlak çok önemli benim için..Ahlakı kayık insana dayanamıyorum..
Bir de yeni evlenenlere neden hala evin küçüğü gibi bakılır...Ayrı bir aile olduğu kabul edilmez içten içe,yada göstere ,göstere ..Bizde böyle değil..Oyüzden bana çok garip geliyor..BUYÜZDEN BENZER KÜLTÜRLERLE EVLENMEK LAZIM..