ben eşime çok anlattım taa baştan beride anlatıyorum..zaman dedi..onu beklersem çooookk beklerim..kendi başıma dediğim gibi kahvaltıyı ayırdım pazar akşamlarını kurtardım geriside ne zmn olur bilmiyorum..eşim tarafsız şuanda..kendiniz çözün durumunda..başlarda o kdr yalnız bırakıyodu ki beni hep annem diyodu..baya gelişme var eşimde mesela birşeyi istemiyorum eşime uygun bi dille şimdi ben sölersem annene üzülür(sonuçta ne kdr gelini olsamda elim her sözüm batar benimki onlara onlarınki bana) sen düzgünce söle kendin sölüyomuşun gibi annen sana hiç bişey demiyo zaten diyorum onları yapıyo çok güzel..anneside ses çıkaramıyo oğluna..ama benim eşim artık ayrı yiyelim diyemez..bak şuraya yazıyorum biz ayrı yesek bile varya..niye bizi hiç yemeğe çağırmıyon die bisürü sitem yapıcak çağırırım güzel birşy yapınca elimemi yapışcak ama çoğu zmn bekler seviyo kadın beraber yenilsin içilsin gezilsin eğlenilsin onunda huyu bu onuda değiştiremem..amannnnn sadece kafa yoruyom başka bişi olcağı yok :44: