Sakin Gibi Durduğuma Aldanmasınlar...Sinirdennn ölmek üzereyimm!!!

tamamgörümcen kv hatalı ama sende onlara laf yetiştirmekten geri durmamışsın maşallah ,neden görümcenin gömleğimi ütülemem dedinki ütüleyiverseydin belki oda yaptıklarından utanırdı yani ben olsaydım öyle yapardım enazından

ben eşime çok anlattım taa baştan beride anlatıyorum..zaman dedi..onu beklersem çooookk beklerim..kendi başıma dediğim gibi kahvaltıyı ayırdım pazar akşamlarını kurtardım geriside ne zmn olur bilmiyorum..eşim tarafsız şuanda..kendiniz çözün durumunda..başlarda o kdr yalnız bırakıyodu ki beni hep annem diyodu..baya gelişme var eşimde mesela birşeyi istemiyorum eşime uygun bi dille şimdi ben sölersem annene üzülür(sonuçta ne kdr gelini olsamda elim her sözüm batar benimki onlara onlarınki bana) sen düzgünce söle kendin sölüyomuşun gibi annen sana hiç bişey demiyo zaten diyorum onları yapıyo çok güzel..anneside ses çıkaramıyo oğluna..ama benim eşim artık ayrı yiyelim diyemez..bak şuraya yazıyorum biz ayrı yesek bile varya..niye bizi hiç yemeğe çağırmıyon die bisürü sitem yapıcak çağırırım güzel birşy yapınca elimemi yapışcak ama çoğu zmn bekler seviyo kadın beraber yenilsin içilsin gezilsin eğlenilsin onunda huyu bu onuda değiştiremem..amannnnn sadece kafa yoruyom başka bişi olcağı yok :44:

Çok tatlı anlatmışsın.Allah kurtarsın.:))Sana bi fikir vereyim istersen.Akşam yemeklerini ayırma konusunda.Eşinin seni çok mutlu ettiği bir gün.Ona evinde güzel bir sofra hazırla.Sana içimden geldi falan de.Süsle cümlelerini.Bunu mutlu ettiği her an sık sık yap.Ama her mutlu ettiğinde de yemek hazırlama.Arada başka şeylerde yap ki plan kurduğunu anlamasın eşin.Arada bir de yine yeni tarifler falan dene.Ya da güzel sofra hazırla.Kayınvalidenleri çağır.Gelin bakın neler yaptım falan..Arada annenlerle onları al.Arada annenleri tek al.Arada arkadaşlarınızı yemeğe al.Eşinin arkadaşları öncelikli olsun.Arkadaşlarıyla olmaktan daha çok keyif alır.Böyle böyle alışırlar.İlk başlarda arkadaşlarını falan sık sık al.Arada da onlar sizi çağırırlar.Sofrada sizin olmamanıza alışır bence kayınvalidenler.Bilmiyorum aklıma en sorunsuz yol bu geldi.Sen bilirsin.Kopabilirsen de bana dua etmeyi unutma.:)))

Ha bu arada bence çok karşılık verme.En azından sen dilini fazla kullanma.Sen yapsaydın.Sen gitseydin gibi...Sonuç da büyükler.Başkasına bile yapsan şık durmuyor.Görümcen konusunda haklısın ama.

Son düzenleme:
Belki kendi acindan haklisindir ama gorumcen tam
Deli caglarinda sen onla arayi yapmak yerine onun gibi davranip arayi aciyorsun
Utuleseydin gomlegi bunlarin hic biri yasanmazdi :34:

aynı şeyleri yaşıyoruz desertcim ben bide aynı evdeyim
görümcemin kaynatımın ütülerini gözüme gözüme sokuyodu kaynanam
hergün yığınca ütü çıkarıodu ama elimi bile sürmedim
ben ütü yapmayı bilmiyorum dedim kestim attım
görmceme de dedim ütü yapmam diye
ben zaten teyzeme yaptırıyorum dedi
geçende de aldı eline ütüyü paşa paşa yaptı
ne yani her allahın saati geziyor tamam çalışıyor ama akşamları bi gel eve bi bak eve ne var ne yok kendi ütüsünü bari yapsın banane
bunların yüzünden eşiminkileride ütüleyemiyorum
ayrım olur diye

Back
X