- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.755
- 133
- 36
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Diyorumki adam kactir aynini yapiyo evden cikinca dunya yansa aklina gelmiyor alisveris yapmamisim dolap bos cocuklarim hasta para birakmamis siz burda benim uslubumu mu yanlis buldunuzPara konusunda haklısınız, ancak eşinize tavrınız pek hoş değil. İnsan ne kadar kızarsa kızsın böyle çirkin sıfatları eşine nasıl yakıştırır anlamıyorum. Konuyu okurken sizin aslında eşinizin arkadaşlarıyla çıktığı için gerildiğiniz anlaşılıyor. Eşinize de buraya yazdığınız gibi hitaplarla ve uslüple konuşuyorsanız evden bence gerginlik hiç eksik olmaz.
Susmuyorum ki duzgunce konustum kac kere unutmusum askim ozur dilerim der dikkat ederim der hic biseye yok demez yapariz hallederiz olur der hepte lafta kalir tipki bize olan sevgisi gibi sorsan evine ailesine deli olur kurban olur ama sunu suna dikkat ediyim de demez yani adamin herseyi lafta kaliyo icraat yokSusarsanız hiçbir şey değişmez.
Merak ediyorum Tüm bu olumsuz özellikler esinizde var ve buna rağmen sizin üslubunuz çok yumuşak mı ?Para konusunda haklısınız, ancak eşinize tavrınız pek hoş değil. İnsan ne kadar kızarsa kızsın böyle çirkin sıfatları eşine nasıl yakıştırır anlamıyorum. Konuyu okurken sizin aslında eşinizin arkadaşlarıyla çıktığı için gerildiğiniz anlaşılıyor. Eşinize de buraya yazdığınız gibi hitaplarla ve uslüple konuşuyorsanız evden bence gerginlik hiç eksik olmaz.
Elbette susmayacaksınız, ama devamlı bağırırsanız bir müddet sonra eşiniz umursamamaya başlayacaktır.Diyorumki adam kactir aynini yapiyo evden cikinca dunya yansa aklina gelmiyor alisveris yapmamisim dolap bos cocuklarim hasta para birakmamis siz burda benim uslubumu mu yanlis buldunuz
Cok haklisiniz yazdiklarim icinde tek cirkinlik benim uslubum .. iki cocugumda hasta sabaha kadar uyumamisim adam desen dunyadan bi haber e bu sartlarda uslubum sert yada cirkinse cok cok ozur dilerimMerak ediyorum Tüm bu olumsuz özellikler esinizde var ve buna rağmen sizin üslubunuz çok yumuşak mı ?
Konuyu tekrar okudum, ben çözülmeyecek kadar çok olumsuzluk görmedim, bazı aksilikler yaşanmış, inanın çok benzer aksilikler hatta daha bile fazlasını yaşadım. Ama hiç eşime hakaret boyutunda şeyler söylemedim. Olay bitince durumu zorda kaldığımı yaptığının hatalı ya da biraz aymazlık olduğunu anlattım. Her zaman da haklı olduğumu, bir daha dikkat edeceğini söyledi(dikkat etti de), zaten kötü niyeti olduğunu düşünmediğim için belki de bana ve çocuklarına sevgisini sorgulamadım.Merak ediyorum Tüm bu olumsuz özellikler esinizde var ve buna rağmen sizin üslubunuz çok yumuşak mı ?
Aynen oyle potansiyel sorun yaratan buyuten abartan kisi oluyorum susmayi hic biseye karismamayida denedim onuda suistimal ediyo bacagimi kirip bu omur bunu cekip kendimi harcicak kadin degilim de kizim icin bu sene sakin olmaliyim babaya cok duskun daha once ayri kalmayi denedigimizde cok etkilendi yil surdu topralamamiz sessiz kalip olay cikarmamak adina susuyorumBen hak verdim. Hatta oturdugum yerden sinir bile oldum adama. Havai bi tip anlaşılan kova burcu falan mi (su soruyu bi de ben sorayim istedim). Boyle adamlarla eglenip eglenip yol yakinken birakmak lazim aslinda da iste... Evlilik icin benim babam gibi adam lazım. Evden cik git desen sensiz ne isim var diyebilcek. Her türlü isi yaptirabilcegin. Sakin mizacli. Sogukkanli, cozumcul, merhametli. Merhamet bir erkekte o kadar onemli ki. Sucluluk duymali cocugu hastayken disarda olduguna, ben disardayken zaten hep bisey olur kafasinda olmamali.
Çözüm düşünüyorum ama bu tarz adamlar değişmez. Evlendigine göre sizi sevmiş. Bi noktaya kadar dinliyor ama.
Ölüm sessizligi belki etkili olabilir ama insan boyle durumlarda nasil konusmadan durur bilemicem.
Ne yaparsaniz yapin, kendisi ne yaparsa yapsin sizi haksiz cikarabilcek karakterde biri bi de. Dupeduz baglicaksin eve yoksa kafa bekar gibi geziyor. Az izin versen cok ister. Hic vermesen sen beni bunaltiyorsun demeye baslar ki bi erkekte en igrendigim kelimedir ağzının ortasına vurmamak icin zor durulur.
Bilemedim kabullenmeye calismak da bir care tabi.
Arkadasim adama zaten bisey demedim daha hakaret filan etmedim suan sinirli oldugumdan icimi dokerken buraya oyle yazdim o kadar..bizimkiyle defalarca konus tama der ozur diler gonlumu alir ama iki gun sonra ayni yani duzelme olmuyo onun icin bu kadar ofkeliyim cocuklar sadece benim degil ki o cok sever olur guya cocuklarina o zaman ona gore davranacak disari cikinca geri bu eve donmicek sanki yerken icerken tedbirini alcak evine alisverisini yapar para birakir nereye gidiyosa oyle gider bende kapatim cenemi..dun o 4 saatlik mesafedeyken cocuk ateskiydi surup verdim hadi dusmese ates yukselse hastaneye neyle gitcem sorumsuz..Konuyu tekrar okudum, ben çözülmeyecek kadar çok olumsuzluk görmedim, bazı aksilikler yaşanmış, inanın çok benzer aksilikler hatta daha bile fazlasını yaşadım. Ama hiç eşime hakaret boyutunda şeyler söylemedim. Olay bitince durumu zorda kaldığımı yaptığının hatalı ya da biraz aymazlık olduğunu anlattım. Her zaman da haklı olduğumu, bir daha dikkat edeceğini söyledi(dikkat etti de), zaten kötü niyeti olduğunu düşünmediğim için belki de bana ve çocuklarına sevgisini sorgulamadım.
Beni cok iyi anladigin icin tesekkut ederim ben onun burnundan getirmeyi yamultmayida bilirimde nolcak ne degiscek zaten cocuklar hasta ben uykusuzluktan zor ayakta duruyorum bide kizlarimi uzmeyim nasilsa nato mermer nato kafa..anlayacakmi sanki ozur diler haklisin der biri cagirip disari cikinca yine unutur dunyayiCok sinirlendim ne kadar umursamaz bir es ve baba ,yere batsin baligi
para mevzusunda bana eskileri hatirlattiniz ilk evlendigim zamanlar adamin para vermek aklina bile gelmiyordu ,o zaman calismiyordum ve isteyemiyordum da ..Hic unutmam kasim ayinda Kpss sinavina (o sene ertelenmisti) parmak arasi terlikle gitmistim utanmisti herhaldeki gidip uyduruk bir ayakkabi almisti..
eve bi dunya makarna alirdi alisverisi bu zannederdi ve hatta bir gun para lazim olmustu bana cebinden almistim bir kavgamizda cebimden para caldigini biliyorum demistiAhhh ne agrima gitmisti bir bilsen ..Ne kadar utanmistim anlatirken bile tuylerim urperdi ..
Sonra insan ne oluyor biliyorsunuz tahammulsuz ,sinirli ve hatta o adama karsi cirkef ..
sizin cocugunuz atesli yatarken baliklarda fink atan o adama bu uslup az bile ben olsam onu o yatakta yamulturdum.
Beni cok iyi anladigin icin tesekkut ederim ben onun burnundan getirmeyi yamultmayida bilirimde nolcak ne degiscek zaten cocuklar hasta ben uykusuzluktan zor ayakta duruyorum bide kizlarimi uzmeyim nasilsa nato mermer nato kafa..anlayacakmi sanki ozur diler haklisin der biri cagirip disari cikinca yine unutur dunyayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?