sakin olmaliyim bu diyardan gidemiyosam deveyi gudmeliyim

Bu da ciddi bir sorumsuzluk işte.
Sakin kalabilmek benim için de bir sanat olur.

Bence bir kart çıkarmalı sana zırt pırt çocuk gibi harçlık istemek sinir bozucu.
Bana kart çıkar sonra istediğin yere git gezmeye yeter de.

Ayy bu kadar özgürlükçüler bence de evlenmesin.
Ya da direk kendileri gibi eş bulsunlar.

bu sorun bir bende değilmiş demekki.maalesef bazen o derece kırıcı oluyor ki benimkide kendimi ben nerdeyim derken onun sorun ettiği şeylere söylediklerine utanırken buluyorum.hani hatayı yapan değilde o suça kurban olan utanır ya onun gibi.evde 15 yaşında bir oğlum ve bir buçuk yaşında bir oğlum daha var üstelik 6 aylık hamileyim.geçende annesinin yanına gitti kalmak için bir gün kurbanda yarım kilo peynir almıştım o gitmeden önce.benimde canım pek yemek yapmak istemedi hamilelik hali biraz durgun hissettim kendimi bir akşam kahvaltı yaptırdım çocuklara kendimde öyle.haliyle peynir bitti bitecek.geldiği gün kahvaltı masasında iki lokma yemeden demediğini bırakmadı.ben iki günde yarım kilo peynir bitiren görmedim, sen ne biçim insansın bu eve paramı yeter falan filan.utancımdan oturup ağladım inanın.ki kendimde çalışıyorum üstelik ve eve ciddi anlamda katkım var.sonra utandı galiba söylediklerinden kıvırmaya başladı.yok o sağlığımı düşündüğü için öyle demiş falan hala kıvırıyor.tuhaf erkekler bunlar.ben geçmişimde hiç böyle muamelede görmedim.üstelik hamileyim.halada unutamıyorum dediklerini.

Bence adam cok gezmiyorsa gitsin. Erkekler kadinlar kadar fedakar olamiyor. Geneli oyle. Surekli gezen bi tip olsa haklisin. Ama arkadaslari iyi diyosun, ailecek gorusuruz diyorsun, cok gezmez arada bir cikar diyosun, ben izin verirdim, gitsin kafasini dagitsin derdim ki esimi maca cagirirlar ben derim istiyosan git diye. O giderken cocuk hasta degilmis, bence bu aksilik ve iki kucuk hasta cocuk sizi bunaltmis. Erkekleri cok kisitlamaya gelmez. Bu sefer iyice uzaklasirlar. Ben esime bu konularda negatif yaklastigimda ters teper hic anlayis gosterip yardim etmez ki benim iki kucuk cocugum var. Ama nasil gecti canim iyi vakit gecirdin mi falan dersem, o zaman kendiliginden yardim ediyor. Bence siz yorgunluktan uykusuzluktan evde cocuk bakmaktan bunaldinz ve bunu esinize cok yansitiyorsunuz, biliyorum cok zor ve ben bunu tek basina disari cikamadigim bazen 20 gun evde markete bile cikmadan hic insan yuzu gormeden ev isi cocuk ekseninde gecirdigim esimin cok yogun calistigi ve gelir gelmez uyudugu bir hayattan soyluyorum, yani sizi anladigimi belirtmek isterim. Para konusunda haklisiniz istemek zor, ama unutuyo da olabilir, bir kutu olsun yatak odada oraya para koysun her gun, kutuyu gordukcr hatirlar belki, masraflarinizi gosterin fisleri faturalari falan. Esim hic unutmaz para birakmayi ama onun da bu tarz unuttugu seyler var, sinir oldugum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…