Sakın ümitsiz olmayın.. Hamileyim

hilarya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.951
8
116
43
İstanbul
Arkadaşlar merhaba
1 yıldır bekliyordum minik pirinç tanemi...En sonunda geldi.. Eşimin sperm sayısı düşüktü.5.5 milyondu..Ve biz şubat ayında tüp bebek için başvuracaktık..Ve ben bugün güzel sonucu aldım..Ve HAMİLEYİMMM..

O yüzden sakın ümitsizliğe kapılmayın arkadaşlar her zaman Allah a hakkımda hayırlısını ver diye dua ettim.. Senden gelene razıyım dedim..

En sonunda dualarım kabul oldu...

Bebeğim bana ve babasına doğum günü hediyesi gibi geldi.. Eşimin doğum günü 12 ocak benim ki de 02 şubattı...

Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın...
Bugünden sonra dualarım bebeğimin sağlıklı olması ve bebek isteyenlerin de bir an önce bebeklerine kavuşmaları için olacaka.s.:1hug:

Bebeğime de maşallah

ne güzel haber işte allahtan asla ümit kesilmeyecegine en güzel kanıt
cok güzel canım saglıkla büyüsün bebişin içinde

hilaryacım tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin güzelim ....

hilarya canım bende aynı durumdayım bende dua ediyorum başka bi başlıkta konuşmuştuk daha önce Allah analı babalı büyütsün kucagına sağlıklı sıhatli almak nasip olur inşallah.. süper bişey yaaa bende umutlandım şimdi bizde mart ayında düşünüyoruz mikroenjeksiyon benimde eşimin 6 milyon çıkmıştı en son yaa inşallah Allahım herkese nasip etsin o mutluluğu yaşatsın canımm artık çok dikkat et yavaş haraket et raflara uzanma ayagını uzat agır kaldırma grip olma bol bol meyve ye çok dikkat et...

Çok teşekkür ederim.... Allah isteyen herkese yaşatsın inşallahh

a.s.

hilarya canım tebrik ediyorum biz de 2 ay daha bekleyip tüp bebek için çalışmalara başlayacağız sanıyorum.Umarım gerek kalmadan güzel haber bize de gelir.ALLAH kucağına almayı da nasip etsin.

inşallah canım...Allah ne zaman dilerse o zaman oluyormuş... Hiç bişey önemli değilmiş gerçekten...Yeter ki Rabbim istesin..
Dualarım sizinle ve bebeğimin sağlığının iyi olmasınaa

hilarya cok tebrık ederım canım..saglıcakla kucagına alırsın ınsallah bebısını:1hug:bızede doktorumuz 6 aylık bebıs takıbı verdı sonrasında tedavı surecı baslatacak..bu ay 6.ayımız henuz bısey yok senağlamaınsallah bende senın gıbı olurum..:çok üzgünüm:
sevgıler canım..a.s.

ne güzel haber işte allahtan asla ümit kesilmeyecegine en güzel kanıt
cok güzel canım saglıkla büyüsün bebişin içinde

inşallah canım..iyi dilekleriniz için çok teşekkürlerr

Artık takvimler olmadığından kime nasıl dua ediceğimi bilmiyorum... Bebeği olanlara sağlıklar diliyorum.a.s.:teytey: olmayanlara en kısa zamanda kavuşmalarını diliyorum..:1hug:

gözün aydın hilaryacım herkese ayrı seviniyorum ama su cok bekleyenlere daha cok seviniyorum allah saglıgınıda kucagına almayıda nasip etsin

hilarya canım tebrik ediyorum biz de 2 ay daha bekleyip tüp bebek için çalışmalara başlayacağız sanıyorum.Umarım gerek kalmadan güzel haber bize de gelir.ALLAH kucağına almayı da nasip etsin.

ınsallah gerek kalmaz tuanaycım tedavıye:asigim:hepımız bıran once hamıslık haberlerı verırız..sevgıler..a.s.

hilarya canım o keçiboynuzu kürlerinden filan yaptınızmı? yani özel bişeymi yedi eşin veya o kürlerdenmi yaptınız.. :uhm:

arkadaşlar inşallah en kısa zamanda sizlerde güzel haberler verirsiniz.. Yanlız bu ay yaptığım tek şey.. Hiç oldu mu olmadı mı düşünmedim.. Bir de kafamda nasılsa bir dahaki aya tedaviye başlayacağız geçiyordu..

Sadece hamile olan arkadaşların konularına girip birgün bende böyle yazacağım diye düşündüm...Onlar gibi bebeğime alışveriş yapacaktım..Gelişimini paylaşacaktım.. Herşey olumlu düşünmekten geçiyor ve bol bol dua etmekten
a.s.

Seda♥Recep;1853151 .!.:
hilarya canım o keçiboynuzu kürlerinden filan yaptınızmı? yani özel bişeymi yedi eşin veya o kürlerdenmi yaptınız.. :uhm:

Yaptık canım.. keçiboynuzu kaynattım eşime sürekli... bir de doktorumuz selenyum ve çinko tabletleri önerdi onlardan kullandı..Bol bol kabuklu fıstık yedi.. bir de keçiboynuzu pekmezi tüketti...Bir de son günlerde sürekli domates çorbası içti.Taze domates de...

Eşim bugün sabah gidip sperm testi verecekti..Tedaviye başlamak için kesin sayıyı belirleyecektik.. ama kısmet sabah ben gidip kan testi yaptırdım..
a.s.

ayyyy canım ya hayırlı olsun, Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah, sevincini yürekten paylaşıyorum...

İnanın sizin adınıza çok sevindim.Allah sorunsuz sağlıklı sıhhatli evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin.Kendinize dikkat edin,ilk üç aylık süreç çok önemli diyorlar.Tekrar tebrikler....

hayırlı olsun Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş
darısı tüm bebiş isteyenlere..
sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…