COK COK TEBRIK EDERIM CANIMMMMa.s.
ALLAH TAMAMINA ERDIRSIN.YALNIZ HAKIKATENSIMDI DAHA DA EMIN OLDUM ALLAH ISTEMEDEN HICBIRSEY OLMUOR.NORMALDE O SAYIDA SPERMLE ASILAMA BILE DEIL DIREKT TUP BEBEK DENIOR
AMA ALLAH COK BUYUK ISTEE
COK SEVINDIM ALLAH SAGLIKLA TAMAMINA ERDIRSINa.s.
Seda♥Recep;1853094 .!.:hilarya canım bende aynı durumdayım bende dua ediyorum başka bi başlıkta konuşmuştuk daha önce Allah analı babalı büyütsün kucagına sağlıklı sıhatli almak nasip olur inşallah.. süper bişey yaaa bende umutlandım şimdi bizde mart ayında düşünüyoruz mikroenjeksiyon benimde eşimin 6 milyon çıkmıştı en son yaa inşallah Allahım herkese nasip etsin o mutluluğu yaşatsın canımm artık çok dikkat et yavaş haraket et raflara uzanma ayagını uzat agır kaldırma grip olma bol bol meyve ye çok dikkat et...
ne güzel haber işte allahtan asla ümit kesilmeyecegine en güzel kanıt
cok güzel canım saglıkla büyüsün bebişin içinde
hilarya canım tebrik ediyorum biz de 2 ay daha bekleyip tüp bebek için çalışmalara başlayacağız sanıyorum.Umarım gerek kalmadan güzel haber bize de gelir.ALLAH kucağına almayı da nasip etsin.
Seda♥Recep;1853151 .!.:hilarya canım o keçiboynuzu kürlerinden filan yaptınızmı? yani özel bişeymi yedi eşin veya o kürlerdenmi yaptınız.. :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?