Sakın ümitsiz olmayın.. Hamileyim

Canım gözün aydın tebrikler çook sevindim.Hayırlısıyla allahın izniyle bebişini kucağına alırsın inşallah.Sağlıklı hamişlik geçirmen dileğiyle kendine iyi baka.s.

hayırlısı olsun işallah allah kucağına alıp gülü güle büğütmek nasib etsin... allah bağışlasın... darısı başıma.... bende ümidini yitirmek üzere olanlardanım.... ama yazını okumak bana moral verdi umarım dönüp tekrar yzdıklarımı okursun...tekrar hayırlısı olsun...

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bıtanemmmmmmmmmmmm ayy cok sevındım yaa seda dan duydum bebıs bekledıgını(ikrar) ve hemen sıtede senı aramaya basladım vee buldummm:teytey:ınan cok sevındım yaa Allahım tamamını erdırsın ınsallah cok sevındım yaaa dıkkat et cnm tamammı sakın sakın sakın kendını yormaa ayy mutluluktan ucuyorum beee
:dance::dance::dance: allahım nazarlardan saklasın senii

güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlarr

pazartesi günü kesemizi de gördük.. Allahın izniyle bir de kalp atışlarımızı duyalım biraz daha rahatlayacak içim..

Darısı tüm bebek isteyenlerin başına inşallahh

ya kızlar ben bilmiyorum hiç birsey anlamıyorum kimi var diyo kimi yok diyo bu ay cok çabaladım sanırım hüsrana uğradım adetimi 10 gün geçti eczaneden alma testler hep negatif 8. günde kan testi ama bisey anlamadım sonuçtan sonuç:4.26 birim:mlu/ml referans aralığı:<5.3 bu ne demek yaaa hamişmiyim değilmiyim testi tekrarlasammı hala adet olmadım 6 ay önce 3 hafta gecıkmişti sonuç 0.100 çıkmıstı ozamana göre değerim şuan yüksek dimi önümüzdeki salı dktra gitcem nolur sonuca göre beni ümitlendirin nolur kızlar

kızlar nolur zannediyorum bu sayfadakiler deneyimli anneler sonuçlardan anlarsınız lütfen cevap yazın bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…