CANIM BENİM ÇOK SEVİNDİM SENİN ADINA.RABBİM kolay bir DOĞUMLA KAVUŞTURSUN İNŞALLAH SENİ MELEĞİNE.RABBİM HAYIRLI VE SAĞLIKLI BİR EVLATLAR NASİP ETSİN. (bu arada evlatlar diye yazdım allah mı yazdırdı ne :) belki ikiz falan olur )kendine dikkat et canım allaha emanet ol.canım bizler içinde dua et.rabbim isteyen herkezin kucağını doldursun inşallah.
Hilaryacim çoook Sevindim Gözün Aydin
Allah Bebişinizi Sağlikla Kucağiniza Almayi Nasip Etsin
Bu Yil Eşinle En Güzel Doğum Günlerinizi Kutluycaksiniz Yani Ne Güzel:teytey:
Hilarya hamilemisin yeni gördüm canım tebrikler
çok sevindim darısı bizlerin başına işallahh
rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin..:1hug:
Arkadaşlar merhaba
1 yıldır bekliyordum minik pirinç tanemi...En sonunda geldi.. Eşimin sperm sayısı düşüktü.5.5 milyondu..Ve biz şubat ayında tüp bebek için başvuracaktık..Ve ben bugün güzel sonucu aldım..Ve HAMİLEYİMMM..
O yüzden sakın ümitsizliğe kapılmayın arkadaşlar her zaman Allah a hakkımda hayırlısını ver diye dua ettim.. Senden gelene razıyım dedim..
En sonunda dualarım kabul oldu...
Bebeğim bana ve babasına doğum günü hediyesi gibi geldi.. Eşimin doğum günü 12 ocak benim ki de 02 şubattı...
Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın...
Bugünden sonra dualarım bebeğimin sağlıklı olması ve bebek isteyenlerin de bir an önce bebeklerine kavuşmaları için olacaka.s.:1hug:
Bebeğime demaşallah
hilarya çok sevindim canım.allah tamamına erdirsin inşallah.ben seni hep takip ediyordum çünkü bizimde sperm sorunumuz var.sen hamile olunca bende umutlandım çok sevindim.senin eşinin sperm testinde normal morfoloji kaçtı?yazarsan çok sevinirim.
hilaryacım canım çok çok çoooooooooook sevindim.
ne güzel paylaşımlarımız olmuştu seninle ben de eski arkadaşlar nerede diye merak ediyordum
canım ne güzel bir haberle tekrar karşılaştık.
hepimize umut oldun canım arkadaşım Allah güzel bir hamilelik kolay bir doğum sağlıklı mutlu bir bebek nasip etsin
.dualarından bizi eksik etme.sevgilerrrrrrrrrrrrrrr.....
hilaryacım benim 13+6 canımm senin tam olarak ne kadarlık allah hayırlısıyla bütün hamişlerin kucağına almayı nasip etsin bütün isteyenlerede en yakında hamile olmayı nasip eylesin yarabbim:)
Hayırlı olsun, kucağına alırsın inşallah sağlıklı bi şekilde..
Tek bi kere mi yaptırdınız sperm testi??
canım tebrikler çok sevindim rabbim saglık ile kucagına almak nasip etsin inşaallah amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?