Sakın ümitsiz olmayın.. Hamileyim

çok teşekkür ederimm
Allah isteyen herkese yaşatsın inşalahhh

Arkadaşlar çok teşekkürler hepinizee

Gözlerim doluyor yazdıklarınızı okudukça....

Olmayanlara bebek için dua ediyorum...Olanlara da Sağlıklı olsunlar diye...
a.s.

Hilarya hamilemisin yeni gördüm canım tebrikler
çok sevindim darısı bizlerin başına işallahh
rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin..:1hug:

Hilaryacim çoook Sevindim Gözün Aydin
Allah Bebişinizi Sağlikla Kucağiniza Almayi Nasip Etsin
Bu Yil Eşinle En Güzel Doğum Günlerinizi Kutluycaksiniz Yani Ne Güzel:teytey:

Hilaryacim çoook Sevindim Gözün Aydin
Allah Bebişinizi Sağlikla Kucağiniza Almayi Nasip Etsin
Bu Yil Eşinle En Güzel Doğum Günlerinizi Kutluycaksiniz Yani Ne Güzel:teytey:

Saol canım...
Evet ikimize de çok büyük sürpriz oldu aslında... En güzel hediyemiz geldi.. En anlamlı olanı..
şimdi tek endişem 3ayı atlatabilmek..Hayırlısıyla onu da atlatırsam daha bir rahat olacağım..
Allah bebişlerimize sağlık versin inşallahh
a.s.

Hilarya hamilemisin yeni gördüm canım tebrikler
çok sevindim darısı bizlerin başına işallahh
rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin..:1hug:

Çok teşekkürlerrr
Allah sizlerede gösterecek sadece hayırlı zamanı beklemek var.. Ben geçen ocaktan beri bekliyordum.. Bu ocak ayında aldım güzel haberi...
Allah isteyen herkese yaşatsın

hilarya çok sevindim canım.allah tamamına erdirsin inşallah.ben seni hep takip ediyordum çünkü bizimde sperm sorunumuz var.sen hamile olunca bende umutlandım çok sevindim.senin eşinin sperm testinde normal morfoloji kaçtı?yazarsan çok sevinirim.

hilaryacım canım çok çok çoooooooooook sevindim.
ne güzel paylaşımlarımız olmuştu seninle ben de eski arkadaşlar nerede diye merak ediyordum
canım ne güzel bir haberle tekrar karşılaştık.
hepimize umut oldun canım arkadaşım Allah güzel bir hamilelik kolay bir doğum sağlıklı mutlu bir bebek nasip etsin
.dualarından bizi eksik etme.sevgilerrrrrrrrrrrrrrr.....

tatlım allah hayırlı etsin rabbim kucağınada almayı nasip etsin inş. hayırlı sağlıklı vede güzel bebişler nasip etsin tabbim bizede dua etmeyi unutmayın lütfen dualarınıza ihtiyacımız var

hilaryacım benim 13+6 canımm senin tam olarak ne kadarlık allah hayırlısıyla bütün hamişlerin kucağına almayı nasip etsin bütün isteyenlerede en yakında hamile olmayı nasip eylesin yarabbim:)

hilaryacım Allah tamamına erdirsin canım...harbiden sperm sayısına bakılırsa doğal yollarla olması imkansız gibi görünüyo ama işte Allah büyük...nasip kısmet edince oluyo ....kucağına aldığın günleirde görürsün nişallah arkadaşım..kendine iyi bak.....

canım bizim morfolojimize bile bakılmadı..Sayı çok az denildi...
inşallahh Allah sizede yaşatır canım bu güzel duyguyu...

Merhaba cnmm evet çok güzel paylaşımlarımız olmuştu...
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için...
Allah isteyen herkese yaşatsın inşallahh

hilaryacım benim 13+6 canımm senin tam olarak ne kadarlık allah hayırlısıyla bütün hamişlerin kucağına almayı nasip etsin bütün isteyenlerede en yakında hamile olmayı nasip eylesin yarabbim:)

Canım benim daha çok küçük olması lazım..
3 hafta falan gibi....

Hayırlı olsun, kucağına alırsın inşallah sağlıklı bi şekilde..
Tek bi kere mi yaptırdınız sperm testi??

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için...

Eşimde böbrek taşları mevcuttu.. Bu yüzden idrar yollarında sürekli iltihap oluyordu.. temmuz ayında yaptırdığımız testte 5.5milyon ekim ayında yaptırdığımızda 1milyondan az çıkmıştı.Ama o dönemlerde idrar yollarında iltihap olduğundan değerler çok değişken çıkmıştı.. Benim gebelik testi yaptığım gün eşim sperm testine gidecekti.Ama Allaha şükür ki gerek kalmadı...

Allah isteyen Herkese bebek nasip etsin....

Güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar

Allah hamiş olanlara sağlıkla bebişlerini kucağına almayı nasip etsin inşallahh

Bebiş isteyenlerin de kucaklarını boş bırakmasın inşallahh

Allah a şükredip bebişim sağlıklı olmasını diliyorum..Ve isteyen herkesin bir an önce bebeklerine kavuşmalarıın diliyorum....
a.s.a.s.

canım tebrikler çok sevindim rabbim saglık ile kucagına almak nasip etsin inşaallah amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…