Sakın ümitsiz olmayın.. Hamileyim

TEBRİKLER CANIM Allah tamamına erdirsin bize de dua et olur mu Rabbim herkese hayırlısını nasip etsin şöyle bir laf vardır RABBİM GEL GÖR NE EYLER NE EYLERSE GÜZEL EYLER yani herşeyin başı dua bence çünkü herşey Allah tan.gözün aydın tekrardan.

Süpersin canım..
Günün güzel haberi diyelim.Allahım isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah..
Bende senden haber bekliyordum.Ama dedim hamile galiba müjdeyi ailesine veriyor.
Sevgilerimle...
:1hug:

tebrik ederim canim Allah bir nefeste kurtarsin hayirlisiyla bebegini kucagina almayi nasip etsin insallah...hersey gönlünce olsun sevgiler darisi basimiza artikk

hilerya çok çok sevındımmmmmmmmmm insallah sağlıkla kucağına almayı nasıb eder Allah tebrıklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

canım cok sevindim adına.allah tamamına erdırsın.bizde de sorun aynı ve bu bana da umut oldu demekki umudumuzu yitirmemek gerek.allah herseyın en hayırlısını versın hepimiz için

çok tebrik ederim canım umarım saglık ve mutlulukla alırsın bebişini kucağına tam doğungünü hediyesi olmuş valla bende gecen ay hamileydim fakat dış gebelik olduğunu öğrendim 4 ayoldu evleneli ve korunmadığımız ilk ayda hamile kaldım fakat dışgebelik olması tüm hayallerimi yıktı neyse tekrar hayırlı olsun bebişin yerimsenibencanım

ayyyyyyy çok güzel haber yaaaa allah kucagına almayıda nasip etsinn canımmm sağlıklı hayırlı bir evlad olsunn canım.. darısı benim ve tüm isteyenlerin basına. bizde haftaya aşılama yaptıracagızz.. hayırlısı ile... ben allaha inanıyorumm aşılama tutmasa bile hayırlı sağlıklı bir bebek verecek tabi zamanı gelince.... benimde eşimin sperm düşük canımm.. tekrar tebrikler kendine iyi bakkkkkk öptümmmmmmmmm........

merhama hilaryacım çok savindim allah tamamına erdirsin .sağlıklı ve hayırlı olur inşallah.allahım olmayanlarada versin(aminnnnnnnnn).kendine iyibak dikkat et olurmu

hilarya canımm hayırlı olsun.allah sağlıklı bir şekilde kucağınada almayı nasip etsin.canım rabbim senin gibi isteyen tüm kullarının yüzünü güldürsün..inan senin adına çok sevindim...

Arkadaşlar hepinize çok teşekkürlerrrrr
Allahh isteyen herkese bebiş versin inşallahh
Benim kadar sevindiniz bu habere çok saolunn... dualarım sizlerlee....
Şimdi her anım Allah a şükrederek ve bebiş isteyenlerin kucakları dolsun diyeee dua ederek geçiyor...
a.s.a.s.

Iki Gün önce Rüyamda Gece Kalkiyorum Ve Karnimin Içinde Bebğimi Görüyorum Sonra Eşime Kiziyordum Bak Beni Daralttin Bebek Ters Döndü Diye Sonra Tekrar Yataga Yatiyordum Sizcee Ne Olabilir Anlami....ama Resmen Görünüyordu Yaa Hani Bebek Anne Karninda 8, Ayi Falan Gibiydi.. çok Temizdi. Arkadaşlarr Cvp Lütfen Haftaya Aşilamam Varda ..........

canım Allah hayra çıkarsın inşallahhh

aşılaman olduğu için belki de bilinç altında etkilendin.. Bende son 2 aydır hep bebekle ilgili rüyalar görüyordum...

bencede canım aklınla şuan ona yoğunlaştığın için rüyalarına giriyo olabilir.allah hayra çıkarsın .şimdi sana ne söylsek boş ama canını ve kendini sıkma moral de çok önemli demiiii.rabbim herşeyi gönlüne göre versin

cnm cok guzelbı haber bu Allah tamamına erdırır inşallah sana ve bebişinea.s.

hilaryacım gözünaydın canımmmmm tebrik ederim seni ne zamandır gözükmüyodun galiba merak etmiştim seni allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bu arada bende hamileyim:teytey:

CANIM BENİM ÇOK SEVİNDİM SENİN ADINA.RABBİM kolay bir DOĞUMLA KAVUŞTURSUN İNŞALLAH SENİ MELEĞİNE.RABBİM HAYIRLI VE SAĞLIKLI BİR EVLATLAR NASİP ETSİN. (bu arada evlatlar diye yazdım allah mı yazdırdı ne :) belki ikiz falan olur )kendine dikkat et canım allaha emanet ol.canım bizler içinde dua et.rabbim isteyen herkezin kucağını doldursun inşallah.

hilaryacım gözünaydın canımmmmm tebrik ederim seni ne zamandır gözükmüyodun galiba merak etmiştim seni allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bu arada bende hamileyim:teytey:

saoll güzelim... süper yaa hepimiz sırayla hamiş oluyoruz.. Sen ne kadarlık hamişsin.. Bu takvimler olmayınca çok zor oldu işimiz:)
Aminnn aminnn Allah bebişlerimize sağlık versin inşallahh Darııs olmayanların başınaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…