Iki Gün önce Rüyamda Gece Kalkiyorum Ve Karnimin Içinde Bebğimi Görüyorum Sonra Eşime Kiziyordum Bak Beni Daralttin Bebek Ters Döndü Diye Sonra Tekrar Yataga Yatiyordum Sizcee Ne Olabilir Anlami....ama Resmen Görünüyordu Yaa Hani Bebek Anne Karninda 8, Ayi Falan Gibiydi.. çok Temizdi. Arkadaşlarr Cvp Lütfen Haftaya Aşilamam Varda ..........
Arkadaşlar merhaba
1 yıldır bekliyordum minik pirinç tanemi...En sonunda geldi.. Eşimin sperm sayısı düşüktü.5.5 milyondu..Ve biz şubat ayında tüp bebek için başvuracaktık..Ve ben bugün güzel sonucu aldım..Ve HAMİLEYİMMM..
O yüzden sakın ümitsizliğe kapılmayın arkadaşlar her zaman Allah a hakkımda hayırlısını ver diye dua ettim.. Senden gelene razıyım dedim..
En sonunda dualarım kabul oldu...
Bebeğim bana ve babasına doğum günü hediyesi gibi geldi.. Eşimin doğum günü 12 ocak benim ki de 02 şubattı...
Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın...
Bugünden sonra dualarım bebeğimin sağlıklı olması ve bebek isteyenlerin de bir an önce bebeklerine kavuşmaları için olacaka.s.:1hug:
Bebeğime demaşallah
cnm cok guzelbı haber bu Allah tamamına erdırır inşallah sana ve bebişinea.s.
hilaryacım gözünaydın canımmmmm tebrik ederim seni ne zamandır gözükmüyodun galiba merak etmiştim seni allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bu arada bende hamileyim:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?