sakin verme ANNE

hep derim,keske saclarimdan tutup cevirseydin yolumdan
ayaklarimi kirip gondermeseydin buralara,keske birakmasaydin annesenağlama

sagol canima.s.

okadar duygulandımki... birde zaten bir olay var başımızda tam isabet vurdu beni bu! sakın verme anne sözü ne kadarda çaresizliği anlatıyor değilmi? 3 tane çocuğu düşünün annesi babası 4 ay önce boşanmış bunun şokunu atamadan ise annesi sevgilisiyle birlikte bunları bakıcıya bırakıp kaçmış... biri 11 biri 4 biri ise kız çocuğu 2 buşuk yaşında...

bu ne gaddarlık ne sorumsuzluk değilmi bunlarıda okuyuncada fena oldum ya

:teselli:kusuruma bakma tatlisim maksatim üzmek diildi ama bende duygulandim bunu görüp okuyunca:teselli:

ay inanmiyorum ya yazdiklarina hem sok oldum hemde cok duygulandim inan tüylerim diken diken oldu okurken allahim akil fikir versin yazik günah cocuklara:teselli::çok üzgünüm:

ay inanmiyorum ya yazdiklarina hem sok oldum hemde cok duygulandim inan tüylerim diken diken oldu okurken allahim akil fikir versin yazik günah cocuklara:teselli::çok üzgünüm:

Evet çok acı verici bişi! İnsan duyunca bile tüyleri ürperiyor bunu yapansa bize çok yakın biri yani çocuklar eşimin yiğenleri... (O insan hakkında benim falan filancam bile demek istemiyorum) inan o kadar zorki o bırakıp gitti ama gel bide bize sor içimiz nasıl acıdı! Onasıl dayandı acaba anne olarak bu annelikmi. Çocuklar babalarında yani babaanneleri bakıyor. büyük oğlu annesi hakkinda nefret ile bahsediyor küçük oğlu ağlıyor ve düşün 2 buçuk yaşında bir kız çocuğu annem kaçtı diyor yaa!!!!!

nefret ediyorum o kadından allah belasını versin geri gelirse eyer çocuklarını göremiycek zaten eski eşi vermez çocuklarına hasret yaşıycak ama bunuda hak ediyor zaten fazlasıyla.... çocuklar benim bizim aklımızdan çıkmazken o nasıl bir hayat sürüyor çok merak ediyorum. İnsan yavrularını bir erkeğe değişirmi allah aşkına ya soruyorum sizlere...

yüce rabbim tüm anne olmak isteyen melek ruhlu anneleri sevindirsin...evlatlarına sahip çıkamayan zavallıların da taş kalplerini yumuşatsın...başka ne diyeceğimi bilemiyorum....sözün bittiği yerdeyim...:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…