sakin verme ANNE

cok guzel canım ya cok duygulandım gercekten de emegıne saglık paylasım için cok saol cok guzeldı canım ......................

çok güzeldi zuzum,emeğine sağlık.çok duygulandım.Rabbim hiç bir anneyi evladından ayırmasın,hiç bir anneye ve evlada da acı,keder,gözyaşı göstermesin.

cok gusel olmuşşş...
çok duygulu.....Rabbım herkese ewlat nesıp etsın zamansız da kımseden almasın...hıc bı kuzuyu anasız bırakmasın....senağlama

çok güzeldi..çok duygulandım.canım kızımı küçük meleğimi uyuttum az önce,birazda hasta hepten duygulandım.
canım kızım kara gözlü boncuğum,annesinin küçük kuşu çokkk seviyorum seni

incim konularinda senin gibi güzel cok duygulandimsenağlama
emegine yüregine saglikkaydirigubbakcemile3

paylaşımın için tşk canım...çok duygulandım çokk..Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin...kimseyide evladından ayırlasın..:çok üzgünüm:

incitanemtuanam muhammedin durumundan ötürü zaten dünden beri iyice gerilmiş dolmuştum bu topiğe girince artık gözyaşlarıma hakim olamadım....

meleğim canımsın çocukları korumak amaçlı dikkat çekmek için elimizden ne gelirse yapmamız lazım ve sen bu konuda hayli çaba içindesin....

seni çok seviyorum....

tüylerim diken diken oldu:çok üzgünüm: zaten bir ay oldu bebişimi görmeyeli ve her verdiğimde böyle ağlaya ağlaya anne verme götürme diyor allahım bu nasıl büyük bir imtihan sabır yarab sabırsenağlama

:teselli:ben senden dün ögrenmisdim muhammedin durumunu ve icim sizlamisdi ciz etti resmen annesi hakkindaki yorumumuda yapmisdim sana bizzat rabbim akil fikir versin insallah:Saruboceq:

keske elimden daha fazlasi gelse iyilik melegim seve seve yaparim ama senin konularinin yaninda benimkiler hic kalir emin ol

Şenizbende seni cok seviyorum melegimmmmmmmmŞeniz

:teselli:sanirim sözün bbittigi yer inanki ne dicemi bilemedim canim kusuruma bakma nolursun:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…