• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakıncası var mı?

teknikerim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
455
1
26
Ankara
Merhaba kızlar;

günlerdir düşünüp tereddütte kaldım açıkcası sizlerin fikrini almak istedim.

internetten araştırıyorum hamilelikte saç boyatmanın bebeğe zararı varmı diye bu günde net bir karar vermem gerekiyor bu güne kadar kanıtlanmış bir zararı görülmemiştir diyor ama güvenemiyorum yüzde yüz...iş çıkışı kuaföre gidicem..
konu hakkında bilgisi olan paylaşa bilir mi?
insanlar boyatma nolacak doğumdan sonra yaptır diyo kuzenimin düğünü var benim dipler oldukça gelmiş çok çirkin duruyor....

kararsız kaldım internetede tam olarak güvenemiyorum..hamilelik döneminde saç boyatan varmı?bu arada ben 6 aylık ikiz hamileliği yaşıyorum..

fikirlerinizi bekliyorum..

Son düzenleme:
dün doktorum zararı yok dedi...
ama rahat etmek istiyosan 3 ay bitene kadar bekle dedi bana...
bende 3 aydan sonra boyatıcam valla...

canim ben hic önermiyorum, bence dogumdan sonra boyat, sonucta bir can tasiyorsun ve eger bir zarari olursa ömür boyu vicdan azabi cekersin.. benim annem bana hamileyken disini cektirecekti igne batmasin diye uyusturmadan aldilar bana bisey olur korkusundan.. halbuki hic bir zarari yoktur dediler.. bence bebisinini sagligi senin dügündeki görünümden cok daha önemli, bence bekle derim tabi senin kararin yine sen bilirsin ;))

Back
X