• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakladığımız şeyler

Elle tutulan gozle gorulenler soylenmeli ama akilda fikirde olan cok seyler saklaniyor.
Ilişkinin ortasinda soylemenede gerek yok zaten.
Ayrica daha once sevgilin oldu diye seni istemeyecekse hic istemesin

Sorsa da mi yalan soylersiniz
Hayir demek istedigimiz bu degil, sorarsa tabi yalan soyleme ama dik dur. Her saglikli insan gibi gecmiste flortlerinin oldugunu soyle, o kadar. Sayiya falan girme. Ama burada onemli olan dik durman. Ezilip buzulursen hakaret etme haddini bulabilir kendinde.

herkesin sırrı var.

benim sırlarım ortaya çıktığında yüzümü kızartacak türden değil ama yine de kimsenin bilmesini istemem.

bilirlerse bunu bana karşı kullanabilirler.

Dimi belki yuzumu bile hatirlamaz benle ugrasmaz heralde esime soylemez 6 senedir hic haber yok
:olamaz:Siz nasil ruh hastalariyla beraber oldunuz?

Madem basta soylemedin su satten sonra da desme gecmis gitmis bu kadar anlam yukleme

Birde bu ilk olmaktan kastı ne acaba sevgilinin. Duygusal ilk olmaya mi takılı yoksa bedenen ilk olmaya mi? Hangii konuda yalan söylediğin önemli

ilişkilerde elbette dürüstlük önemli.
hani ben olsam hiç sevgilim olmadı, ilkimsin demek yerine hiç bir şey dememeyi tercih ederdim.

Benim bir tane vardi onu da dayanamadim aglaya aglaya anlattim.
Esim sagolsun beni rahat ettirmek icin "eve yardimci al hem temizlige hemde cocuga yardim eder sende biraz dinlenirsin" dedi. Bende hayir olmaz temizlikciler, bakicilar cok para" der kabul etmezdim ve elimden geldigi kadar hem cocugumla hemde evle ilgilenmeye calisirdim. Esim luks icinde buyumus hizmetciler, soforler filan yani benim ruyalarimda goremeyecegim bir hayat yasamis dolayisiyla alisik evde hizmetciler gormeye. Bayagi zorladi bende tamam artik birini bulurum dedim. Niyetim daha fazla calisip hem evi bastan asagi temizlemek hemde cocuguma bakmakdi Ve parayi da cebe indirmekdi :) :) :) yazarken bile gulmekden kiriliyorum. Herneyse, ben bu isi ancak bir iki hafta yapabildim ama aksamlari cok bitkin bir haldeyim, cocugumu yatirirken onun yaninda uyuyup kaliyorum Bu arada sucluluk duygulari basladi cunku oglumla ilgilenemiyorum evin temizligine yetismekden. Hava olsun diye yazmiyorun ama biz uc katli mustakil bir evde yasiyoruz. 6 oda, 5 banyo, 1 ofis, 3 salon, 1.5 da mutfak var. yetisemedim temizligine. Supur, banyolar, toz almalar, cam onleri daha neler neler. Neyse, bir aksam esimle konusurken basladim aglamaya, sana yalan soyledim dedim. Temizlikci bulmadim Ve kendim temizlemeye calisiyorum evi dedim Ve sucluluk duyuyorum cunku oglumla vakit geciremiyorum dedim. Bana sakin bir sekilde "biliyorum" dedi :)))) Sesimi cikarmadim bakalim nereye kadar goturecegini Merak ettim ve sana da ders olsun diye bekledim" dedi. Allahim utancimdan yerlere girdim :) Para yetmiyorsa biraz daha vereyim dedi( ben simdilik calismiyirum evde oglumun hizmetciligini yapiyorum tabi seve seve :) Herneyse Bu Sefer Ben bulucam yardimci sana artik guvenmiyorum Bu konuda dedi. Ben mizac itibariyle lafi dolandirmadan direk soyleyen, yalan soyleyecek kadar akilli olmayan biriyim. Cunku hatirlamiyorum ne yalan soyledigimi. Lise yillarinda anneme soylemeyi denedim Ve kac kere yakalandim hatirlamadigim icin :)

Keşke bu derecede sadece Allah'tan korksak, o zaman hiç böyle dertlerimiz de olmazdı, böyle başımız da ağrımazdı. Kim ya da ne olursa olsun, ne yaparsak yapalım bir insandan korkulması bana çok saçma geliyor. Rezil olmaktan korkabiliriz belki onu anlarım. Ama kime ne? Yalan söylemediyseniz sorun yok bence. Geçmişin nasıl derse arkadaşlıklarim oldu dersin olur biter. Gerisini açıklamak zorunda değilsin, onun da sormaya hakkı yok. Ama böyle olmuyor işte. Biz Allah'a hesap verecez yaratılmışlara değil.

Keşke bu derecede sadece Allah'tan korksak, o zaman hiç böyle dertlerimiz de olmazdı, böyle başımız da ağrımazdı. Kim ya da ne olursa olsun, ne yaparsak yapalım bir insandan korkulması bana çok saçma geliyor. Rezil olmaktan korkabiliriz belki onu anlarım. Ama kime ne? Yalan söylemediyseniz sorun yok bence. Geçmişin nasıl derse arkadaşlıklarim oldu dersin olur biter. Gerisini açıklamak zorunda değilsin, onun da sormaya hakkı yok. Ama böyle olmuyor işte. Biz Allah'a hesap verecez yaratılmışlara değil.
Cok dogru soylemissin

Canim evlilik asamsindayim o yuzden ne bilim takinti haline getirdm istanbul da aybi semtte oturcaz sürekli acaba ogrebir mi korkusu var icimde kaybetmekten cok korkuyorum

Aaaa aynı semt mi?
O zaman sıkıntı canım...
Ben sana şunu söyleyeyim gerçekten bir şeyler paylaştığında tepkisinden korkacağın bir insanla otur düşün iyi karar ver evlenmeyi.
Umarım her şey gönlünce olsun. Doğruyu söylemelisin eğer aynı semtse karşılaşma olasılığınız çok.

Vallahi sır saklamakla falan uğraşamam ben şeffaflık tan yanayım canım canı istemeyen çeker gider

Back
X