Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dimi belki yuzumu bile hatirlamaz benle ugrasmaz heralde esime soylemez 6 senedir hic haber yokGormedigin adamin da bir hayati var sonucta..
O gormedigin insan, her dakka ' ah bit hylm karsima ciksa da ' diye gezmiyordur bence =))
Her normal insan gibi tabiki senden öncede ilişkilerim oldu derdim ki dedimde. Niye yalan soyliyeyim. Ha bunu dert edecekse zaten o kafayla benden uzak olsun.Sorsa da mi yalan soylersiniz
Hayir demek istedigimiz bu degil, sorarsa tabi yalan soyleme ama dik dur. Her saglikli insan gibi gecmiste flortlerinin oldugunu soyle, o kadar. Sayiya falan girme. Ama burada onemli olan dik durman. Ezilip buzulursen hakaret etme haddini bulabilir kendinde.Sorsa da mi yalan soylersiniz
Dimi belki yuzumu bile hatirlamaz benle ugrasmaz heralde esime soylemez 6 senedir hic haber yok
Dimi belki yuzumu bile hatirlamaz benle ugrasmaz heralde esime soylemez 6 senedir hic haber yok
Canim evli degilim ama evlilik asamasindayimha bir de evli misin şimdi? evlendikten sonra eski defterleri düşünmenin ne alemi var...
Birsey demedm bende ama sorunca noylr olduilişkilerde elbette dürüstlük önemli.
hani ben olsam hiç sevgilim olmadı, ilkimsin demek yerine hiç bir şey dememeyi tercih ederdim.
Cok cok iyi dusun.Canim evli degilim ama evlilik asamasindayim
Canim evlilik asamsindayim o yuzden ne bilim takinti haline getirdm istanbul da aybi semtte oturcaz sürekli acaba ogrebir mi korkusu var icimde kaybetmekten cok korkuyorumSiz ne zamanlık evlisiniz peki?
Cok dogru soylemissinKeşke bu derecede sadece Allah'tan korksak, o zaman hiç böyle dertlerimiz de olmazdı, böyle başımız da ağrımazdı. Kim ya da ne olursa olsun, ne yaparsak yapalım bir insandan korkulması bana çok saçma geliyor. Rezil olmaktan korkabiliriz belki onu anlarım. Ama kime ne? Yalan söylemediyseniz sorun yok bence. Geçmişin nasıl derse arkadaşlıklarim oldu dersin olur biter. Gerisini açıklamak zorunda değilsin, onun da sormaya hakkı yok. Ama böyle olmuyor işte. Biz Allah'a hesap verecez yaratılmışlara değil.
Canim evlilik asamsindayim o yuzden ne bilim takinti haline getirdm istanbul da aybi semtte oturcaz sürekli acaba ogrebir mi korkusu var icimde kaybetmekten cok korkuyorum