- Konu Sahibi yazarhanim35
Hatıralar güzeldir ben atamam doğrusu.
Kullanma meraklısı olmam belki ama saklarım..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kupa gibi brşey değil ama nasıl tanıştğmızı hatırlatıyor işte.Yani ne bileyim tanıştığımız yerde tanıstıgımız an aldigim kupa gibi biseyse de kullanırım ben. Tam olarak nasıl bir hediye bu
artık görüşmediğiniz birinin hediyesini saklayıp kullanır mısınız? ve onun görebileceği şekilde kullanılır mısınz siz olsanız o hediyeyi ? hani şu kişiye özel olan hediyelerden
Hatıralar güzeldir ben atamam doğrusu.
Kullanmam ama atmamda. Sonuçta beni düşünülüp alınmış bir hediye gün gelip attigim için pişman olabilirim o yüzden ne kullanırım nede atarım.
Göreceğinizi bildiği halde kullanmaya devam ediyorsa duyguları bitmemiş demektir. En azından onun için.göreceğimi bildiği halde kullanıyor bu kişi ama elinden düşmedi mesela bugün kalem. gördüğümü blmiyor çnkü tv programında elindeydi. benmde izlediğimi biliyor
benden yana bir duygusu yoktu bu yüzden görüşmeyi kesmiştik hatta dikkat ediyordum kullanıp kullanmadığına ama bugün kullandığını görünce şok oldum ister istemez hatta arkadaşıma demiştim atmıştır belki kullandıkça beni hatırlayacak sonuçta bu kadr kolay kestirip attıysa aramızdaki arkadaşlığı hediyeyi de atmıştır diye dşündüm. hatta fazlasıyla evirdi çevirdi bugün. başka birşeyler dha aldı eline ama o hediyeyi bırakmadı ki ben hediyeyi alalı 1.5 ayı geçti ilk defa gördüm kullandğnıGöreceğinizi bildiği halde kullanmaya devam ediyorsa duyguları bitmemiş demektir. En azından onun için.
Bence hiçbir anlam yüklemeden kullanmaya devam ediyor.benden yana bir duygusu yoktu bu yüzden görüşmeyi kesmiştik hatta dikkat ediyordum kullanıp kullanmadığına ama bugün kullandığını görünce şok oldum ister istemez hatta arkadaşıma demiştim atmıştır belki kullandıkça beni hatırlayacak sonuçta bu kadr kolay kestirip attıysa aramızdaki arkadaşlığı hediyeyi de atmıştır diye dşündüm. hatta fazlasıyla evirdi çevirdi bugün. başka birşeyler dha aldı eline ama o hediyeyi bırakmadı ki ben hediyeyi alalı 1.5 ayı geçti ilk defa gördüm kullandğnı
programında elinde idi o hediye bayağı hemde uzun süre elinde kaldıTv de mi kullanıyor, hmm..
Birşeyler anlatmaya çalışıyor olabilir, uzun zaman kullanmayıp şimdi tv de kullanıyorsa
Şimdiii...programında elinde idi o hediye bayağı hemde uzun süre elinde kaldı
sormaŞimdiii...
kim bu, hangi program diye soracam ortalık karışacak, kim olduğunu öğrenene kadar baskı yapıcaz
Sorayım mı![]()
Tamam ben sormuyorumsormasöylemem ama bilindik biri değil. :)
istermisiniz bir izdivaç çıksın![]()