Saklar mısınız?

Kullanmam ama atmamda. Sonuçta beni düşünülüp alınmış bir hediye gün gelip attigim için pişman olabilirim o yüzden ne kullanırım nede atarım.

artık görüşmediğiniz birinin hediyesini saklayıp kullanır mısınız? ve onun görebileceği şekilde kullanılır mısınz siz olsanız o hediyeyi ? hani şu kişiye özel olan hediyelerden

Kim olursa olsun o hayatindan cikarsa hediyeside cikar

Kisiye ozel bi hediye olmasi durumu değiştirmez

Hatıralar güzeldir ben atamam doğrusu.
Kullanma meraklısı olmam belki ama saklarım..

Kullanmam ama atmamda. Sonuçta beni düşünülüp alınmış bir hediye gün gelip attigim için pişman olabilirim o yüzden ne kullanırım nede atarım.

göreceğimi bildiği halde kullanıyor bu kişi ama elinden düşmedi mesela bugün kalem. gördüğümü blmiyor çnkü tv programında elindeydi. benmde izlediğimi biliyor

Göreceğinizi bildiği halde kullanmaya devam ediyorsa duyguları bitmemiş demektir. En azından onun için.
benden yana bir duygusu yoktu bu yüzden görüşmeyi kesmiştik hatta dikkat ediyordum kullanıp kullanmadığına ama bugün kullandığını görünce şok oldum ister istemez hatta arkadaşıma demiştim atmıştır belki kullandıkça beni hatırlayacak sonuçta bu kadr kolay kestirip attıysa aramızdaki arkadaşlığı hediyeyi de atmıştır diye dşündüm. hatta fazlasıyla evirdi çevirdi bugün. başka birşeyler dha aldı eline ama o hediyeyi bırakmadı ki ben hediyeyi alalı 1.5 ayı geçti ilk defa gördüm kullandğnı

benden yana bir duygusu yoktu bu yüzden görüşmeyi kesmiştik hatta dikkat ediyordum kullanıp kullanmadığına ama bugün kullandığını görünce şok oldum ister istemez hatta arkadaşıma demiştim atmıştır belki kullandıkça beni hatırlayacak sonuçta bu kadr kolay kestirip attıysa aramızdaki arkadaşlığı hediyeyi de atmıştır diye dşündüm. hatta fazlasıyla evirdi çevirdi bugün. başka birşeyler dha aldı eline ama o hediyeyi bırakmadı ki ben hediyeyi alalı 1.5 ayı geçti ilk defa gördüm kullandğnı
Bence hiçbir anlam yüklemeden kullanmaya devam ediyor.

Tv de mi kullanıyor, hmm..

Birşeyler anlatmaya çalışıyor olabilir, uzun zaman kullanmayıp şimdi tv de kullanıyorsa

onunla ilgili özel bi anı hatırlatıyorsa baska bırılerınınde ısını gorecek kıyafet saat benzeri birşeyse görmediğim bilmediğim işine yarayacak birine veririm.. acta acıkta ınsanlar varken ne esya ne kıyafet ne yemek atmak yapıma uygun değil..

özel birşey hatırlatmıyorsa ( ve hayatıma gırecek ozel bırını rahatsız etmeyecek bırşeyse) kullanırım tabiki..
ama görsünde bı canı acısın umursamayıp takıyorum yada bırıne verdıgımı gorsunde degersız hıssetsın ay yanında çöpe atayım da üzülsün olaylarına da hiç girmem..
işime yarıyor ve ıstıyorsam, kendımı kotu hıssettırmıyorsa eskiyene kadar kullanırım.

Back
X