SAKLI KALAN ABİ

pembecanta

EN KARİZMATİK ÜYE
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
2.251
1.644
248
kızlar bu kez kendim için değil samimi olduğum bi arkadaşım için konu açıyorum .
benim arkadaşım 1.5 2 yıldır düzenli devam eden bi ilişkisi var . erkek arkadaşı suanda
yurt dışında işi sebebiyle . sorun şu ki arkadaşımın 2 abisi var bitanesiyle beraber kalıyorlarda
diğer abisi başka şehirde evli fakat benim bu akıllı arkadaşım diğer abisinden hiç bahsetmemiş .
vee iş şimdi ciddiye binmiş durumda yani yurt dışından dönünce nişan takılacak.
dolasıyla bizimkini telaş sardı nasıl söylüycem diye
Böyle durumda siz olsanız ne yapardınız ben bilemedim sizin fikirleriniz??

ben anlamadım tam olarak?
abisini niye saklamış?
ayrıca bir abim daha var dese ne olurki?
kız saklamamış aslında
hiç konusu açılmamış buda bahsetmemiş ama 2 yıl sonrada benim bi abim daha var dese ayy bilemedimki

Abinin varlığı neden saklanır ki, anneleri mi farklı. Normal söylesin abim var diye. Adımı sevgiliden saklayacak halleri yok

kız saklamamış aslında
hiç konusu açılmamış buda bahsetmemiş ama 2 yıl sonrada benim bi abim daha var dese ayy bilemedimki

Yahu konusu açılmaması nasıl oluyor ki?
Yani bunlar iki yıl boyunca birbirlerini tanıma sürecinde hiç mi sormamışlar kaç kardeşsiniz filan diye..
Bana garip geldi.. şunun şurasında arkadaş olmak için tanıstıgın insanlarla bile bir süre sonra nerelisiniz kardeşin var mı muhabbeti oluyor..
O zaman canım hiç muhabbeti açılmadı ondan demedim ama benim bir abim daha var başka şehirde evli deyiversin

düşünsene çocuk "senin bir abin daha varmış, bu sırrı benden neden sakladın" deyip bırakmayacak kanımca

Kaç kardeşsiniz sorusuna iki kardeşiz demediği sürece bir sıkıntı yok. Onda bile benden başka iki kardeşim var demek istedim der olur biter. Sıkıntı yapmaya gerek yok. Ama tutup da sanki çok büyük bir sır saklamış, çok büyük haksızlık yapmış gibi suçlu psikolojisi ile utana sıkıla şeeey benim bir abim daha var falan derse çocuk da şaha kalkabilir. Ezdirmemek için önce ezik durmamak gerekiyor.

Yahu ne var bunda Allah aşkına
Bir ağabeyim daha var diyecek, neden telaş ediliyor ki
İki ağabeyi olan kızlara evlenme yasağı mı var :)

Yoksa bunda anlatmadıgınız başka detaylar falan mı var?
bu dert bu kadarcık değildir herhalde?

nişan aşamasına gelen bi ilişkide abiyi bilmiyorsam daha neleri bilmiyorum diye düşünürüm ben, yorumlardaki gibi kolay değil yani.

Gerçekten, abi üvey filan mı? Hiç muhabbeti nasıl geçmez, "Abim aradı bana böyle böyle dedi ya böhüü" diye dırdır da mı etmez insan

Ben çocuğun yerinde olsam bozulurdum herhalde. Yani bunun için ayrılmazsın ama insanın içi bir burulur herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…