SAKLI KALAN ABİ

gayrimeşru çocuğum var demeyecek ki arkadaşınız alt tarafı abim var diyecek demesine bile lüzum yok gidince görür suç işlemiş gibi tavrınızın sebebi ne ki

İki yıllık bir ilişkide nasıl konusu açılmaz anlayamadım. İnsan evleneceği kişinin kardeş sayısını bilmez mi. Çok ilginç. Özellikle sakladığını düşünürdüm ben olsam.

Sonuçta benim tek abim var diye yalan söylememiş.
Konusu açılmamış olabilir. Ortada yalan yok bir şey yok.
Bu kadar mesele yapmayın.

Konusu açılmamış olsa bu derece sıkıntıya girmezdi bence, sonuçta vereceği cevap belli : sormadın ki söyleyeyim.

seninle hem fikirim .
millet yorum yapmış ama
kasıtlı yapmışta ne ya öyle bişey olsa hiç demezdi dmi .
insanlık hali neticede şimdi olayı bende tam bilmediğim için yeteri kadar açıklma yapamıyorum .
neyse canım bazı arkadaşlarında dediği gibi bi konu açsın sorgulayıncada sormadınki benim aklıma gelmdi deyip geçiştirir artık

Ya zaten sevgiliyken bütün sülalesini tek tek anlatacak değil ki insan.
Zamanla tanıştıkça öğrenicek zaten.

İyi de işte konu sahibinin böyle bir mesajı var. Yani konusu açılmış ve 1 abim var denmiş. De niye denmiş? Bildiğiniz aile ilişkilerini dinamiklerini anlayamadım. Bu kafa şişirmek falan değil. Ben eşimle evlenmedne bütün sevimli çocukluk hikayelerini dinledim. Kuzenleri ile ilgili hikayelerini dinledim. Bırakın kardeşini kuzenlerini bilirim. Bu tamamen paylaşımla ilgili bir şey. Ha ama misal teyzesinin çocuklarını iyi bilirim de amcasının kaç çocuğu var bilmem atıyorum. Yani öbür abi ile ilgili bir sıkıntı mı var da adı geçmiyor hiç bir cümlede.

Konusu açılmamış olsa bu derece sıkıntıya girmezdi bence, sonuçta vereceği cevap belli : sormadın ki söyleyeyim.

Ya zaten sevgiliyken bütün sülalesini tek tek anlatacak değil ki insan.
Zamanla tanıştıkça öğrenicek zaten.

Yani. Yeri gelse zaten söylerdi.
Durduk yere "biliyor musun aşkım benim bir abim var" demek azcık abes kaçar :)

2 yıl boyunca ağabeyiyle ilgili anlık/günlük, gelişme/ev alma, çocuk sahibi olma, kuzenlerle ilgili gelişme vs olmaması imkansız. Bunlardan hiçbirini sevgili duymadığına göre konu o ağabey olduğunda kasıtlı olarak saklanmış.

Konusu açılmamış falan değil yani. Herkes bir düşünsün, teyzeniz bile olsa 2 yılda bahsedilecek kaç haberi olur. Israrla saklamış arkadaşınız, bir kere söylediği bir yalan değil.

Ama neden saklanmış?

kesinlikle . .
adı üstünde sevgili herşeyi bilmek zorunda değil
2 yıllık bir ilişki ve nişanlanmak üzereler ve evliliğe doğru gidiyorlar,sizce bu herşeyi bilmek mi oluyor yani insan evleneceği insan kaç kardeş diye merak edemez mi evliliğe giden bir ilişkide elbette kaç kardeşsiniz sorusu geçer asıl geçmemesi çok ilginç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…