- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.092
- 498
- Konu Sahibi pembecanta
-
Ya bende sorunca nebilim hic aklima gelmedi oda sormadi dedi .dGerçekten, abi üvey filan mı? Hiç muhabbeti nasıl geçmez, "Abim aradı bana böyle böyle dedi ya böhüü" diye dırdır da mı etmez insan
Ben çocuğun yerinde olsam bozulurdum herhalde. Yani bunun için ayrılmazsın ama insanın içi bir burulur herhalde.
Sizde yorum yapayimda adim gecsin diye yazdiniz sanirimbir derdim var bolumunde.benim de bir konum olsun zihniyetiyle acilmis bu konu galba :)
bi abim daha var desin ne var bunda....vahimlestirecek bir sey goremedim.ben
Iste garibimde onun korkusundan bukadar sorun etti ya aklina baska seyler gelirde iliskim zedelenirse diyeeeeenişan aşamasına gelen bi ilişkide abiyi bilmiyorsam daha neleri bilmiyorum diye düşünürüm ben, yorumlardaki gibi kolay değil yani.
Allah Allah, gerçekten çok ilginçYa bende sorunca nebilim hic aklima gelmedi oda sormadi dedi .d
Benin il dışındaki abim diyerek bi konu anlatsın erkek ark aa senin 2 abin mi var diyince kız arkadasında :evet sana soylememismiydim desin bu kadar büyümeye gerek yok ayrıca arkadaşına Tebrikler valla ben 2 yılda bütün sülalemi anlatırdim dilimi Tutamıyorum bi türlükızlar bu kez kendim için değil samimi olduğum bi arkadaşım için konu açıyorum .
benim arkadaşım 1.5 2 yıldır düzenli devam eden bi ilişkisi var . erkek arkadaşı suanda
yurt dışında işi sebebiyle . sorun şu ki arkadaşımın 2 abisi var bitanesiyle beraber kalıyorlarda
diğer abisi başka şehirde evli fakat benim bu akıllı arkadaşım diğer abisinden hiç bahsetmemiş .
vee iş şimdi ciddiye binmiş durumda yani yurt dışından dönünce nişan takılacak.
dolasıyla bizimkini telaş sardı nasıl söylüycem diye
Böyle durumda siz olsanız ne yapardınız ben bilemedim sizin fikirleriniz??
Aaaa! Niye sakliyormus ki?Benim eski bir arkadaşım sınıfta kendini tanıtırken, bizimle konuşurken bir tane abisi olduğundan bahsederdi. Bir gün ablasının olduğunu öğrendik, hiç duymamıştık dedik. Ben size söylemiştim, siz unutmuşsunuz demişti bize :) arkadaşın da öyle yapsın, insan kendinden şüphe ediyor, tecrübeyle sabit :)
ya saklamamış kiAaaa! Niye sakliyormus ki?
bencede en mantıklısı bu beterin beteri var düşüncesiyle adamda bişey diyemez konu hallolur.Bence canı sıkkın ve çoookk üzgün bir şekilde hatta ağlamaklı benim sana bir şey demem lazım aşkım diye girsin konuya..
Ama bana çok kızacaksın offf diye azcıkta yüzünü yere devirsin..
Adam zaten en kötüsünü düşünecektir aldatma fln..
Meselenin altından bir abi daha çıkınca kızacağı varsada kızmaz derin bir ohh çekip bumuydu yaa der hatta
Sıvama bölümüde ama hiç sormadın ki aşkıııımmm desin oldu bitti
öyle diyemezki sonuçta arkadaşı olsa arada bi görüştüğü için unutma ihtimali olurdu .Benim eski bir arkadaşım sınıfta kendini tanıtırken, bizimle konuşurken bir tane abisi olduğundan bahsederdi. Bir gün ablasının olduğunu öğrendik, hiç duymamıştık dedik. Ben size söylemiştim, siz unutmuşsunuz demişti bize :) arkadaşın da öyle yapsın, insan kendinden şüphe ediyor, tecrübeyle sabit :)
etmişler .donca zaman kaç kardeşsiniz lafını hiç mi etmemişler
Eğer açık açık söylemeye çekiniyorsa ki bence çekinmemeli, bir şekilde o abisinden konu açsın. Örneğin diğer abim de nişana şu tarihte gelecek vs. nişanlısı derse diğer abi kim falan diye, aa bilmiyor musun hiç konusu geçmedi mi ki falan der. Gerçi çok garip bir durum nasıl bilinmez ki başka bir abinin varlığı dakızlar bu kez kendim için değil samimi olduğum bi arkadaşım için konu açıyorum .
benim arkadaşım 1.5 2 yıldır düzenli devam eden bi ilişkisi var . erkek arkadaşı suanda
yurt dışında işi sebebiyle . sorun şu ki arkadaşımın 2 abisi var bitanesiyle beraber kalıyorlarda
diğer abisi başka şehirde evli fakat benim bu akıllı arkadaşım diğer abisinden hiç bahsetmemiş .
vee iş şimdi ciddiye binmiş durumda yani yurt dışından dönünce nişan takılacak.
dolasıyla bizimkini telaş sardı nasıl söylüycem diye
Böyle durumda siz olsanız ne yapardınız ben bilemedim sizin fikirleriniz??
öyle diyemezki sonuçta arkadaşı olsa arada bi görüştüğü için unutma ihtimali olurdu .
adam diycekki hiç onunla ilgili bişey olmadıda bidaha adını varlığını duymadım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?