SAKLI KALAN ABİ

onca zaman kaç kardeşsiniz lafını hiç mi etmemişler

bir derdim var bolumunde.benim de bir konum olsun zihniyetiyle acilmis bu konu galba :)

bi abim daha var desin ne var bunda....vahimlestirecek bir sey goremedim.ben

Ya bende sorunca nebilim hic aklima gelmedi oda sormadi dedi .d

nişan aşamasına gelen bi ilişkide abiyi bilmiyorsam daha neleri bilmiyorum diye düşünürüm ben, yorumlardaki gibi kolay değil yani.
Iste garibimde onun korkusundan bukadar sorun etti ya aklina baska seyler gelirde iliskim zedelenirse diyeeeee

2 yıllık bir ilişki var ve nişan aşamasına gelinmiş hiç kaç kardeşsiniz muhabetti geçmemiş yani,çok ilginç doğrusu ve resmen yurt dışındaki abi dışlanmış gibi olmuş,eğer kardeş olarak ben böyle bir durumda kalsam ciddi ciddi üzülürdüm dışlandım diye.

Bana tuhaf geldi bu durum.iki yil icinde insan
Ailesinden bahsetmezmi, tanisirken iliskinin
Basinda illa konusuluyor Az çok. Ben cok normal
Karsilamazdim yorumlardaki gibi

Benin il dışındaki abim diyerek bi konu anlatsın erkek ark aa senin 2 abin mi var diyince kız arkadasında :evet sana soylememismiydim desin bu kadar büyümeye gerek yok ayrıca arkadaşına Tebrikler valla ben 2 yılda bütün sülalemi anlatırdim dilimi Tutamıyorum bi türlü

Bence canı sıkkın ve çoookk üzgün bir şekilde hatta ağlamaklı benim sana bir şey demem lazım aşkım diye girsin konuya..
Ama bana çok kızacaksın offf diye azcıkta yüzünü yere devirsin..
Adam zaten en kötüsünü düşünecektir aldatma fln..
Meselenin altından bir abi daha çıkınca kızacağı varsada kızmaz derin bir ohh çekip bumuydu yaa der hatta
Sıvama bölümüde ama hiç sormadın ki aşkıııımmm desin oldu bitti

Benim eski bir arkadaşım sınıfta kendini tanıtırken, bizimle konuşurken bir tane abisi olduğundan bahsederdi. Bir gün ablasının olduğunu öğrendik, hiç duymamıştık dedik. Ben size söylemiştim, siz unutmuşsunuz demişti bize :) arkadaşın da öyle yapsın, insan kendinden şüphe ediyor, tecrübeyle sabit :)

Aaaa! Niye sakliyormus ki?

Aaaa! Niye sakliyormus ki?
ya saklamamış ki
ilk tanıştıklarında kaç kardeşsiniz falan demişler birbirlerine bizim kızda 1 abim bi ben kardeşim diyerek 3 tane
saymış aradan zaman geçip ciddiye binincede tutuştu tabi dolasıyla (ciddi bişey olmayıcagını düşündüğü içinde bunca zaman aman deyip geçiştirmiş)

bencede en mantıklısı bu beterin beteri var düşüncesiyle adamda bişey diyemez konu hallolur.
sanırsam .d

öyle diyemezki sonuçta arkadaşı olsa arada bi görüştüğü için unutma ihtimali olurdu .
adam diycekki hiç onunla ilgili bişey olmadıda bidaha adını varlığını duymadım ?

Eğer açık açık söylemeye çekiniyorsa ki bence çekinmemeli, bir şekilde o abisinden konu açsın. Örneğin diğer abim de nişana şu tarihte gelecek vs. nişanlısı derse diğer abi kim falan diye, aa bilmiyor musun hiç konusu geçmedi mi ki falan der. Gerçi çok garip bir durum nasıl bilinmez ki başka bir abinin varlığı da yani her turlu bir lafı geçer, ya da kaç kardeşsiniz diye sorulduğunda onu saymamış mı valla garip bir durum

Buda dert mi canım sanki evlilik yada çocuk saklıyomuş gibi.. Söylesin bitsin nolcak

öyle diyemezki sonuçta arkadaşı olsa arada bi görüştüğü için unutma ihtimali olurdu .
adam diycekki hiç onunla ilgili bişey olmadıda bidaha adını varlığını duymadım ?

Valla bize bunu yapan arkadaşımız sürekli görüştüğümüz insandı. Hatta birbirimize çok yakın oturuyorduk. :)

Bir şekilde söylemesi lazım arkadaşınızın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…