- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.527
- 548
- 27
Ben maşallah 2 su bardağına yakın su veriyorum. Sanırım çok fazla suluyorum. Bir daha alınca aklımda bulunsun su falan vermeyeceğim.Aloe vera az su bol güneş sever.
Ben 40 derece sıcakta bile 15 günde 1 su veriyorum. Kasım ayından beri hiç su vermedim mesela. Bir de aloe vera dış mekan bitkisidir. Odayı sevmez.
Ben haftada 1, 2 bardağına yakın su veriyorum vallahi.Çok mu suluyorsunuz acaba. Haftada bir yeterli oluyor hatta on günde bir.
Ben olsam o mantarları toparlardım. Daha fazla üremesinler diye. Toprağı hafifçe bi bıçakla havalandırırdım ve bitkiyi güneşe çekerdim.Biraz güneşe çekeyim o zaman. Mantar güneşi görünce ölür mü kendiliğinden acaba?
Ağzım açık kaldı öyle.Ben haftada 1, 2 bardağına yakın su veriyorum vallahi.
Ben bakmayı bilmiyorumAğzım açık kaldı öyle.
Saksı 25 litrelik değildir. Çok o su, çok... Toprak iyice kurusun. Sonra yapraklara ve köke değirmeden toprağı ıslatacak kadar su yeter.
seninki sulamak değil banyo yaptırmak oluyorBen maşallah 2 su bardağına yakın su veriyorum. Sanırım çok fazla suluyorum. Bir daha alınca aklımda bulunsun su falan vermeyeceğim.
Etrafında aloe verası olan varsa, o minik yavrularından da isteyebilirsin.Ben bakmayı bilmiyorum
Su az vereceğim o zaman.
En yakın zamanda alacağım bir aloe vera, cildime çok iyi geliyor.
Aloeveranın a RH+ kan grubundaki insanlarda zehir etkisi yaptığını duyduğumdan bu yana önyargılıyım bu bitkiye.Herkese merhaba. Şimdi baştan diyeyim, bunun neresi dert diyecekler çıkacak illaki. Hamile olduğum için endişeliyim ekstra olarak.
Konuya gelecek olursak. Aloeveram var saksıda. Dün bir baktım saksıda minik minik mantarlar oluşmuş. Toprak hazır çiçek toprağı idi. Oradan mi geldi bilemedim.
Şimdi bunlar muhtemelen zehirlidir değil mi? Bilgisi olan varsa yazar mı bu konuda? Koparmali miyim bunları, dursa bitkime bir zararı olur mu ya da bize? Eldivenle koparsam diyorum ama sormak istedim yine de. Pek de tatlı duruyorlar
Eki Görüntüle 2576410
İşte o yüzden çürümüştür kökleri. Suyu sevmiyor öyle.Ben haftada 1, 2 bardağına yakın su veriyorum vallahi.
Aa cidden mi? A+ im ben deAloeveranın a RH+ kan grubundaki insanlarda zehir etkisi yaptığını duyduğumdan bu yana önyargılıyım bu bitkiye.
Ben de... Hatta kızım da...Aa cidden mi? A+ im ben de
Bir cildiye doktoru demişti. Araştırmadım açıkcası, doktorun demesini yeterli buldum. A+ olanların ub bitkinin özlerinde oluşan ürünleri filan kullanmaması gerektiğini söylemişti.Aa cidden mi? A+ im ben de
Çok teşekkür ederimMantık aynı evet. Tropik bir bitki. Susuzluğa ve güneşe dayanıklı. Tıpkı sukulentler gibi.
Bir arastirayim ben bunu. Teşekkür ederim bilgi için.Bir cildiye doktoru demişti. Araştırmadım açıkcası, doktorun demesini yeterli buldum. A+ olanların ub bitkinin özlerinde oluşan ürünleri filan kullanmaması gerektiğini söylemişti.
Aloeveranın a RH+ kan grubundaki insanlarda zehir etkisi yaptığını duyduğumdan bu yana önyargılıyım bu bitkiye.
0 Rh + değil mi o? Ben 0 Rh + diye biliyorum. Bir araştırın isterseniz. Siz yazınca şüpheye düştüm. İnternetten baktım. Orda da 0 yazıyor.
Bir arastirayim ben bunu. Teşekkür ederim bilgi için.
İyi o zaman beni ilgilendirmiyorYaaa eveeet karıştırdım hemen düzelteyim 0 Rh+. Bilgi kirliliği için özür dilerim, dalgınlığıma gelmiş.
Bir günde çıkıyor bir günde ölüyor bunlar. Hazır toprak olduğu için çıkıyorlar ellemeyin hiç.Herkese merhaba. Şimdi baştan diyeyim, bunun neresi dert diyecekler çıkacak illaki. Hamile olduğum için endişeliyim ekstra olarak.
Konuya gelecek olursak. Aloeveram var saksıda. Dün bir baktım saksıda minik minik mantarlar oluşmuş. Toprak hazır çiçek toprağı idi. Oradan mi geldi bilemedim.
Şimdi bunlar muhtemelen zehirlidir değil mi? Bilgisi olan varsa yazar mı bu konuda? Koparmali miyim bunları, dursa bitkime bir zararı olur mu ya da bize? Eldivenle koparsam diyorum ama sormak istedim yine de. Pek de tatlı duruyorlar
Eki Görüntüle 2576410
Ne?Yaaa eveeet karıştırdım hemen düzelteyim 0 Rh+. Bilgi kirliliği için özür dilerim, dalgınlığıma gelmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?