Saksıda mantarlar (Fotoğraf eklendi)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kuf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aloe vera az su bol güneş sever.

Ben 40 derece sıcakta bile 15 günde 1 su veriyorum. Kasım ayından beri hiç su vermedim mesela. Bir de aloe vera dış mekan bitkisidir. Odayı sevmez.
Ben maşallah 2 su bardağına yakın su veriyorum. Sanırım çok fazla suluyorum. Bir daha alınca aklımda bulunsun su falan vermeyeceğim.

Reactions: csi
Topragini degistir bi de fazla islak koyma bitkiyi ama ne şirin duruyo be onlar

Biraz güneşe çekeyim o zaman. Mantar güneşi görünce ölür mü kendiliğinden acaba?
Ben olsam o mantarları toparlardım. Daha fazla üremesinler diye. Toprağı hafifçe bi bıçakla havalandırırdım ve bitkiyi güneşe çekerdim.

Çiçeklerimin bir sürü resmini çekmişim, hiç aloe veramı çekmemişim. Üşenmez aşağı inersem çekip göndereceğim size..

Reactions: Kuf
Ben haftada 1, 2 bardağına yakın su veriyorum vallahi.
Ağzım açık kaldı öyle.

Saksı 25 litrelik değildir. Çok o su, çok... Toprak iyice kurusun. Sonra yapraklara ve köke değirmeden toprağı ıslatacak kadar su yeter.

Ağzım açık kaldı öyle.

Saksı 25 litrelik değildir. Çok o su, çok... Toprak iyice kurusun. Sonra yapraklara ve köke değirmeden toprağı ıslatacak kadar su yeter.
Ben bakmayı bilmiyorum
Su az vereceğim o zaman.
En yakın zamanda alacağım bir aloe vera, cildime çok iyi geliyor.

Ben bakmayı bilmiyorum
Su az vereceğim o zaman.
En yakın zamanda alacağım bir aloe vera, cildime çok iyi geliyor.
Etrafında aloe verası olan varsa, o minik yavrularından da isteyebilirsin.

Yanıklara da çok iyi geliyor. Her derde deva resmen.

Aloeveranın a RH+ kan grubundaki insanlarda zehir etkisi yaptığını duyduğumdan bu yana önyargılıyım bu bitkiye.

Aa cidden mi? A+ im ben de
Bir cildiye doktoru demişti. Araştırmadım açıkcası, doktorun demesini yeterli buldum. A+ olanların ub bitkinin özlerinde oluşan ürünleri filan kullanmaması gerektiğini söylemişti.

Bir cildiye doktoru demişti. Araştırmadım açıkcası, doktorun demesini yeterli buldum. A+ olanların ub bitkinin özlerinde oluşan ürünleri filan kullanmaması gerektiğini söylemişti.
Bir arastirayim ben bunu. Teşekkür ederim bilgi için.

Aloeveranın a RH+ kan grubundaki insanlarda zehir etkisi yaptığını duyduğumdan bu yana önyargılıyım bu bitkiye.

0 Rh + değil mi o? Ben 0 Rh + diye biliyorum. Bir araştırın isterseniz. Siz yazınca şüpheye düştüm. İnternetten baktım. Orda da 0 yazıyor.

Bir günde çıkıyor bir günde ölüyor bunlar. Hazır toprak olduğu için çıkıyorlar ellemeyin hiç.

Yaaa eveeet karıştırdım hemen düzelteyim 0 Rh+. Bilgi kirliliği için özür dilerim, dalgınlığıma gelmiş.
Ne?
İnanamıyorum. Yüzüme, saçıma, cildime yaldır yaldır sürüyorum ben ya.
Neyse ki ölmedim. Aksi gibi bayılıyorum aloeveraya, bende iki çeşidi var şimdilik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…