- 7 Mart 2018
- 1.331
- 3.783
- 133
Ne?
İnanamıyorum. Yüzüme, saçıma, cildime yaldır yaldır sürüyorum ben ya.
Neyse ki ölmedim. Aksi gibi bayılıyorum aloeveraya, bende iki çeşidi var şimdilik.
Ya kötü bir etkisini görmedim ben, aksine egzemaya falan çok iyi geliyor, yanıklar, kesiklere.Ben de kullanıyorum ve cildime çok iyi geliyor. Kullanmayalım mı bundan sonra.
Ben baktım şimdi. Kan grubuyla alakasız fazla kullanımda zehirleyebilirmiş.
Ya kötü bir etkisini görmedim ben, aksine egzemaya falan çok iyi geliyor, yanıklar, kesiklere.
Her şeyin fazlası zarar zaten.
Devam ederim büyük ihtimal çünkü yıllardır kullanıyorum.
Muz kabuğunu yumurta kabuğu ve kahve telvesi ile robottan geçirip toprağa karıştırmanızı tavsiye ederim.
Ne böcek ne mantar gelmiyor. Hatta ben bütün çiçeklerimin toprağına bir tane kabuk tarçın koyuyorum. Bu tarz hastalıklardan koruyor.
Muz kabuğu ne işe yarıyor?Benim aloeveramda da oldu ben koparıp attım, toprağı da değiştirmedim. Bir şey olmadı, gayet güzel büyüyor.
Ben toprağına muz kabuğu karıştırmıştım sanırım ondan oldu.
Eki Görüntüle 2576666 aloe Vera suyu hiç sevmez dibi hep kuru olacak ayda 2 kere su verilir yazın da 3 kere verilen su 2.2.5 bardak kadar yeterli çamurlu olmayacak dibi sakisisi küçük olacak güneş pek görmeyecek
Minik bitki sinekleri için ben bi fısfıs şişesine zeytinyağı, acı biber, arap sabunu ve su karışımı yapıyorum. Herşeyi yok ediyoe. Unlu bit dahil.Bu karışım minik bitki sineklerine de etki eder mi ?
Soğukta şekli değişmiyor muAloe vera az su bol güneş sever.
Ben 40 derece sıcakta bile 15 günde 1 su veriyorum. Kasım ayından beri hiç su vermedim mesela. Bir de aloe vera dış mekan bitkisidir. Odayı sevmez.
Maşallah canım çok güzelmiş senin çiçeklerde bu çiçekler suyu hiç sevmiyor kuru olunca çok güzel yavru veriyorEki Görüntüle 2576677
Diloş bak bunlar da benim yavrularım. Ben suyu hep göz kararı koyarım. Toprağı kuruysa suluyorum. Hatta aloevera yüzünden sarmaşığım kuruyordu az kalsın. Onu daha sık sulamam lazım.
Eki Görüntüle 2576676 bir zamanlar çok güzeldi baya dolgun yaprakları vardı. Çok susuz bırakmadım. İç sıvısı azaldı yamuldu bi değişik oldu. Nasıl toplar kendini?bide benim küçük filizleri olup çoğalanlardan değil bahçede yetişen türlerden sanırım
Aynı tür ama neden yavrulamadan böyle yaprağa gitmiş anlamadım. Güneş görüyor mu? Açıkçası iç mekanda nasıl davranıyor bu bitki bilemedim. Güzel günlerde balkona falan çıkarsanız?Eki Görüntüle 2576676 bir zamanlar çok güzeldi baya dolgun yaprakları vardı. Çok susuz bırakmadım. İç sıvısı azaldı yamuldu bi değişik oldu. Nasıl toplar kendini?bide benim küçük filizleri olup çoğalanlardan değil bahçede yetişen türlerden sanırım
Benim anladığım iç mekanda güneşi sevmiyor, dış mekanda güneşte coşuyor.Eki Görüntüle 2576666 aloe Vera suyu hiç sevmez dibi hep kuru olacak ayda 2 kere su verilir yazın da 3 kere verilen su 2.2.5 bardak kadar yeterli çamurlu olmayacak dibi sakisisi küçük olacak güneş pek görmeyecek
Yeni yeni havalar düzrlmeye başladı baya soğuk bulunduğum il. Salona koydum pek güneş aldığı söylenemez. Yarın biraz sulayıp pencerenin önüne dışarı koysam güneş yakar mı bu seferde?Aynı tür ama neden yavrulamadan böyle yaprağa gitmiş anlamadım. Güneş görüyor mu? Açıkçası iç mekanda nasıl davranıyor bu bitki bilemedim. Güzel günlerde balkona falan çıkarsanız?
Potasyum takviyesi yapıyor toprağa.Muz kabuğu ne işe yarıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?