Saksıda mantarlar (Fotoğraf eklendi)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kuf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ne?
İnanamıyorum. Yüzüme, saçıma, cildime yaldır yaldır sürüyorum ben ya.
Neyse ki ölmedim. Aksi gibi bayılıyorum aloeveraya, bende iki çeşidi var şimdilik.

Ben de kullanıyorum ve cildime çok iyi geliyor. Kullanmayalım mı bundan sonra.

Ben baktım şimdi. Kan grubuyla alakasız fazla kullanımda zehirleyebilirmiş.

Ben de kullanıyorum ve cildime çok iyi geliyor. Kullanmayalım mı bundan sonra.

Ben baktım şimdi. Kan grubuyla alakasız fazla kullanımda zehirleyebilirmiş.
Ya kötü bir etkisini görmedim ben, aksine egzemaya falan çok iyi geliyor, yanıklar, kesiklere.
Her şeyin fazlası zarar zaten.
Devam ederim büyük ihtimal çünkü yıllardır kullanıyorum.

bizde var aloe vera hiç görmedim bunları ama kedi ve kuşumuz olduğu için göz önünde değil ne yazıkki pek sulamıyor kardeşim ama maşallahı var.sanırım az su seviyor bu bitki.belki sizde az sulamalısınız.

içmekandaysa güneş iyi de balkonda falan tutuyorsanız hem güneş hem rüzgar sarartıyor zayıflatıyor yaprakları. konu sahibi toprağı değiştirip çok ıslak kalmayacak şekilde sularsanız olmaz bence bir daha. mantar nemli humuslu yerde yetişiyor karanlıkta kalınca toprağın verimli olduğnu gösterir de büyürse toprak içinde tüm minerali o alır aloe zayıflar size bi zararı olmaz ama mantarın. yine de yeni toprak az nem bol vitamin mineral toparlar bitkileri

Reactions: Kuf

Bu karışım minik bitki sineklerine de etki eder mi ?

Eki Görüntüle 2576666 aloe Vera suyu hiç sevmez dibi hep kuru olacak ayda 2 kere su verilir yazın da 3 kere verilen su 2.2.5 bardak kadar yeterli çamurlu olmayacak dibi sakisisi küçük olacak güneş pek görmeyecek

Zehir etkisi yapsaydı şimdiye bir çok kisi ölürdü heralde burda da kullanan o kadar kişi varmış başına birşey gelen olmadı içeceklere katıp içen o kadar çok insan var ki

bir zamanlar çok güzeldi baya dolgun yaprakları vardı. Çok susuz bırakmadım. İç sıvısı azaldı yamuldu bi değişik oldu. Nasıl toplar kendini? bide benim küçük filizleri olup çoğalanlardan değil bahçede yetişen türlerden sanırım

Eki Görüntüle 2576666 aloe Vera suyu hiç sevmez dibi hep kuru olacak ayda 2 kere su verilir yazın da 3 kere verilen su 2.2.5 bardak kadar yeterli çamurlu olmayacak dibi sakisisi küçük olacak güneş pek görmeyecek

Diloş bak bunlar da benim yavrularım. Ben suyu hep göz kararı koyarım. Toprağı kuruysa suluyorum. Hatta aloevera yüzünden sarmaşığım kuruyordu az kalsın. Onu daha sık sulamam lazım.

Bu karışım minik bitki sineklerine de etki eder mi ?
Minik bitki sinekleri için ben bi fısfıs şişesine zeytinyağı, acı biber, arap sabunu ve su karışımı yapıyorum. Herşeyi yok ediyoe. Unlu bit dahil.

1 lt suya iki kaşık arap sabunu, 2 kaşık z. Yağı, 1 tatlı kaşığı acı biber. Sarımsak koyanlar da var ama ben kokusunu sevmiyorum.

Aloe vera az su bol güneş sever.

Ben 40 derece sıcakta bile 15 günde 1 su veriyorum. Kasım ayından beri hiç su vermedim mesela. Bir de aloe vera dış mekan bitkisidir. Odayı sevmez.
Soğukta şekli değişmiyor mu

Maşallah canım çok güzelmiş senin çiçeklerde bu çiçekler suyu hiç sevmiyor kuru olunca çok güzel yavru veriyor

İçi boşaldıysa su yetersiz gelmiştir. Her sulamada suyu biraz daha fazla verin. Toprak üstten kurusun ikinci sulamayı öyle yapın.

Aynı tür ama neden yavrulamadan böyle yaprağa gitmiş anlamadım. Güneş görüyor mu? Açıkçası iç mekanda nasıl davranıyor bu bitki bilemedim. Güzel günlerde balkona falan çıkarsanız?

Benim anladığım iç mekanda güneşi sevmiyor, dış mekanda güneşte coşuyor.

Aynı tür ama neden yavrulamadan böyle yaprağa gitmiş anlamadım. Güneş görüyor mu? Açıkçası iç mekanda nasıl davranıyor bu bitki bilemedim. Güzel günlerde balkona falan çıkarsanız?
Yeni yeni havalar düzrlmeye başladı baya soğuk bulunduğum il. Salona koydum pek güneş aldığı söylenemez. Yarın biraz sulayıp pencerenin önüne dışarı koysam güneş yakar mı bu seferde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…