Salak gibi hissettim:/

Ilgisi gecmistir birseyleri bahane etmistir.
Cok takilma onune bak.. Eminim daha iyi arkdsliklar kurucaksin baskalariyla..

Adamın sosyal medyadaki ısrarlı takmasından ben rahatsız olurdum açıkçası.
İnsan niye tanımadığı birine bu kadar ısrar eder ki?
Yol yakınken bitmiş,kurtulmuşsunuz.

Bu kadar kültürlü ve donanımlı halinize yaptıklarınız ve taktıklarınız hiç yakışmamış.

Çok iyi bir mesleğiniz,dereceleriniz ve yabancı diliniz varsa kendinize pekala çok iyi bir sosyal çevre de oluşturabilirsiniz. Böylece internetten tanıştığınız bir hadsizin yorumları sizi böylesine etkilemez. Bir de onu denemek için fake hesaptan yazmışsınız. Devamında screenshot alıp hesap sorsaydınız da şaşırmazdım :işsiz:

Bu tipler yanlarında kendilerini küçük gördükleri kadınları aldatırlar.! Kendi rüştlerini ispatlamak için. Siz üzülmeyin kurtulmuşsunuz öyle ezik karakterli birinden. Zaten sosyal medyadan ilişki başlatmaya falan karşıyım

Salladım bosverdim zaten demiştim ona da ben sanaldan kimseye guvenemem dogru bulmuyorum diye. Ben oyle biri değilimler fln havalarda uçtu, salaklik yapip konustum ben de. Seytan dürttü işlettim iyi ki de yapmışım çünkü o kadar düzgün bir imajı vardı ki profilinde olsun konuşmalarında olsun. En azından kendimi yetersiz hissetmiyorum diğer yüzünü gördükten sonra.

Bu kadar kültürlü ve donanımlı halinize yaptıklarınız ve taktıklarınız hiç yakışmamış.

Çok iyi bir mesleğiniz,dereceleriniz ve yabancı diliniz varsa kendinize pekala çok iyi bir sosyal çevre de oluşturabilirsiniz. Böylece internetten tanıştığınız bir hadsizin yorumları sizi böylesine etkilemez. Bir de onu denemek için fake hesaptan yazmışsınız. Devamında screenshot alıp hesap sorsaydınız da şaşırmazdım :işsiz:
Haklısınız ama fark edemedi zaten ben olduğumu çok seri ve düzgün Ingilizce konuşuyorum , ben de uzatmamak için yüzüne vurmadım. takilsin kendi dunyasinda ☺

Back
X