Evet hayattalar.Babam odasından çıkmaz bı yerden haberi olmaz.Annem ise onlar kalabslik sen onlara uymalisin ya da çocuğu alıp üste erkek kardeşime cikarmaliymisimAnne , babanız hayatta mı ? onlardan hiç bahsetmemişsiniz , bu duruma onlar ne diyorlar ?
Annem aslında benimle yaşıyor çocuğa bakıyor ben ona SGK ödüyorum ama yaprak dökümü hayriyesine bağlamış durumda aman ağzımızın tadı bozulmasınAnneniz nerede
Torun onun torunu
Çağırmıyorlar ki nasıl uyacaksınız ,Evet hayattalar.Babam odasından çıkmaz bı yerden haberi olmaz.Annem ise onlar kalabslik sen onlara uymalisin ya da çocuğu alıp üste erkek kardeşime cikarmaliymisim
Ansızın gitmeyi düşünüyorum ciddi ciddi,keyif almadığım dislandigim yerde isim yok aslında ama daha da hoşlarına gider mi bilmiyorumKüçük bir çocuğu uyutmak ne kadar zordur bilirim, çıt sesinden alırdı benimkiler de. Uyarmakta son derece haklısınız. Geri kalan meselelerde de haklısınız. Ben olsam çıkar giderdim.
Evde çocuğu uyutmak yatacağım oda konusunda onlara uymaliymisim.Kimseye beni davet etmiyorlar demedim kulaklarına gider diye,bunu sadece içimde düşünüp icerliyorumÇağırmıyorlar ki nasıl uyacaksınız ,
ergen gibi davranıyorlar , zaten siz oraya onlarla gorusmek ıcın gıttınız bu durumda onlar sızden baska herkesle bırseyler yapıyorlar bır anlamı kalmıyor orada kalmanızın
Ne kadar cok abartıyorlar herseyı ,Evde çocuğu uyutmak yatacağım oda konusunda onlara uymaliymisim.Kimseye beni davet etmiyorlar demedim kulaklarına gider diye,bunu sadece içimde düşünüp icerliyorum
Karı koca daha rahat yatmak dertleri,rahat yatsınlar rahatça gürültü etsinler kimse karışmasın herkes onlara uysun başkası önemli değil.Ne kadar cok abartıyorlar herseyı ,
yatak odasında sız kalsanız nolur onlar kalsa nolur kucuk cocugunuz var kardessınız sıze anlayıs gostermelerı gerekır
onlar sizi dusunmuyorsa sızde dusunmeyın , herkes neyı hakedıyorsa onu yasasın alıp gıdın cocugunuzu evınıze orada durup sınır olmaktan ıyıdırKarı koca daha rahat yatmak dertleri,rahat yatsınlar rahatça gürültü etsinler herkes onlara uysun başkası önemli değil.
Annemi nasıl etkilemislerse ben ev sahibi onlar misafir ona göre.Onlarin davranışlarının yanlış olduğunu belirttiğine,olsun olsun sen onları rahat ettireceksin tarzında konuşuyor.Oyle bisey ki ben gelmeden önce ogluma her gün kamera ac video çek özledim diyen kadın yabancı gibi davranır oldu.Herkes çok yapmacık çok..Sizin yerinizde olsam toplar bavulumu çeker giderim. Bebeği olan sizsiniz, sizin rahat etmeniz gerekiyor. Anneniz de hatalı kimse tepki göstermiyor mu kardeşinize? İnsanlık edip çocuklarını bile düşünüyorsunuz ama karşılığı 0. Daha fazla durup da sinirlerinizi bozmayın bence.
Sanırım öyle yapacağım en sonundaOraya onlarla birlikte olmak için gitmişsiniz, onlar size küsüp, sürekli dışarda başkaları ile geziyorlar. Ben olsam en yakın zamana bilet alır dönerdim.
Hemen gitmek istiyorum ama orda bile annem çok mu üzülür babamla tartışma olur diye durup düşünüyorum.Kıyamam ya, vallahi şok oldum madem o kadar üzülüyorsu nuz ki bayağı bi kırmışlar sizi kesinlikle orda kalmayın derim. Saygısızlık bu!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?