- 19 Şubat 2016
- 354
- 127
- 18
- Konu Sahibi gulguzeli_89
-
yani aralarında sıkıtnı olsa anlıcam konuyu ama konu niye çirkin resmimi attın sanki beğenilmesin istiyorumbu gönül işleri daha doğrusu çöpçatanlık işleri hep sıkıntılıdır zaten kendinizi boşuna yıpratmayın madem yatakataki pozunu atmanizi istedi ben olsam canım onu da attım der ve atardim da arkadaşınız pek olgunlaşmamis sanırım evlilik için acele etmesin
ben de öyle kalmayı düşünüyorum sorun çöpçatanlık değil aslında. bende tepkisiz kalmayı düşünüyorum o iş içinde kılımı kıpırdatmam daha bittiiiiAnlamak için 9 takla attım. Umarım doğru anlamışımdır.
Bana kalırsa böyle şeylere hiç bulaşma.. Eninde sonunda sen kötü olursun. Zaten arkadaşına da kefil değilmişsin. Elin çocuğunun başını yakmak olmuyor mu bu biraz?
Şu noktadan sonra da yerinde olsam hiç alttan almam. Tepkisiz kalırım. Net!
normal yapım sinirli ama arkadaşlarıma gelince o kadar kendimdem vericiyim ki bence bu bir eksiklik.... konum yakın arkadaşım... asla çirkef bir yapım yok hep sessizim ne derlerse uyarım hatta lakabım uyarus :) beğenmediğim şeyleri, rahatsız olduğum şeyleri çok fazla dile getirmem asla sert tepki ile karşılamam ama çok karşılaşırım karşılaştığım halde normal karşılarım hal böyle iken yani ben seni yermiyorum diye mükemmel mi sanıyorsun kendini de habire üstüme geliyorsun bu mu arkadaşlığın diye düşünüyorum niyesine gelince sadece son olayı paylaşmak istiyorum ben evliyim arkadaşım bekar, mutsuz bir yapısı var eğlencelidir ama birazda melankolik canı gönülde mutlu olmasını istiyorum sevgili istiyor, evlilik istiyor haliyle bunu biliyorum hayatındaki eksikliklerini görebiliyorum niçin böyle olduğunu biliyorum e yanında olup yardım etmek istiyorum biri ile tanıştırmamı ister hal böyle olunca bende eşime baskı yaptım benimde tanıştığım arkadaşına açtık bu konuyu çocuk çok sempatik neyse biliyorum kızmayacağını çocukla görüştük resim istedik attı bize arkadaşıma göstermek için sonra biz çocuğa gayet normal düzgün resim attık eli yüzü düzgün bir resim hatta eşimle baktık hiç art niyetim yok. sonra arkadaşıma açtım konuyu çocuğun resimlerini attım ama nasıl heycanlıyım hatta eşim kaptırma kendini diyor sonra resim attığımı söyledim hangi resmim dedi onada attım yok bunumu attın,hiç atmasaydın, en azından faceden alsaydın bir sürü saydı zoruma gitti pardon canım bir daha atmam dedim bana çocuğa at diye attığı resimleri görseniz kaş göz oynanmış yatakta seksi pozlar ayıp ya ben utanırım. "yataktaki fotonumu atayım?evlenceksin evlenmeye insan arıyorsun" dedim. ahh salakkkkk ben doymuyorum bu hallerime yazık düşüncelerime, hislerime, iyiniyetime.... bu nasıl arkadaşlık ben sırf çocuk yanlış anlamasın, ayıp olmasın diye kendimde seçmedim eşime sordum düzgün resim atmaya çalıştım sırf o gözde iyi imaj versin diye yazık çok yazıkkkk ben kötü oldum küstü bana ama asıl krıgın olan benim ve bu sefer alttan almayı düşünmüyorum ben böyle arkadaşlık istemiyorumbakmayın böyle dediğime yazmak kolay üzülüyorum gerçekten niye böyleyim bu hakkı insanlara niye veriyorum inanın bilmiyorum dertleşmeye ihtiyacım var kimseyle konuşamıyorum... (inşallah anlaşılırdır yazdıklarım )
Bu işlere bulaşmamak en iyisi, ben de geçen hafta kalkıştım, pişman oldum.
Insanlar görselliğe takmış kafayı. Kendini olduğundan farklı gösterme hevesi, karşındakinin nasıl biri olduğunu sormadan fotoğrafına bakarak karar vermek...
Sonra da hayıflanır dururlar niye sevgilim yok, niye evlenemiyorum diye...
tamda sorun bu işte toplu halde çekilmiş gayet normal güzel bir resim bunun için benim kalbimi kırmaya ne gerek var beğenmediysen de söyleme şekli vardır istediğin resim olur canım bu olmaz derim daha olurunu beğenirsin atarız a çok istersen gene atarım sen bilirsin yaniNormal resim attı diye mi küstü sana? Gerçekten bunun için küstüyse, arkadaşlığınızı tekrar gözden geçir bence.
tamda sorun bu işte toplu halde çekilmiş gayet normal güzel bir resim bunun için benim kalbimi kırmaya ne gerek var beğenmediysen de söyleme şekli vardır istediğin resim olur canım bu olmaz derim daha olurunu beğenirsin atarız a çok istersen gene atarım sen bilirsin yaniNormal resim attı diye mi küstü sana? Gerçekten bunun için küstüyse, arkadaşlığınızı tekrar gözden geçir bence.
çocuk ondan daha önde yukarıda allah var kimsenin hakkını yiyemem arkadaşımda beğendi zaten ama niye çirkin karanlık resim attım ki ben işte bu harcamana yeterBenim de başıma geldi bu. Ehh işte tipi olan bir arkadaşımı ehh işte olan biriyle tanıştırdım, çocuğu beğenmedi. Artık nasıl birşey bekliyorsa.
Benim de başıma geldi bu. Ehh işte tipi olan bir arkadaşımı ehh işte olan biriyle tanıştırdım, çocuğu beğenmedi. Artık nasıl birşey bekliyorsa.
bu sefer çekmicem kapris filan haklısın, ben eşime çocuğuma tanıyım o toleransı yeter artık!!!!! bir kaşık mevzusu oldu onun odasında yiyoruz yemeğimizi kağıda sarıp bir köşeye koyuyoruz çaycı alıyor ki ben kendime her getirdiğim yemekten ekstra bir kase koyuyorum ve her gün onada kaşık, çatal ve muhakak evde yaptığım yoğurttan getiriyorum eğer kaşık getirmeyi unuttuysam inip yada yemekhaneye çıkıp alıyorum böyle şeyler söylenmez ama bunları yaptğım halde kaşığı götür diyip 10 kez söylenince ki canım aşağıya inince alırım dediğim halde sanki o an olması gerekiyor gibi. ben olsam bunu arkadaşıma söylemeye tennezzül etmem o kaşığı götürmek mi ağır gelecek yada alıp çekmeceme koymak mı zor gelecek ufak şeyler ama insanı üzüyor... bunun gibi ufak bir sürü şey arkadaşlığımı gözden geçiriyorum gerçekten bu sefer ben alttan almıcam onas eminimNiye bu kadar kendi karakterinizden taviz veriyorsunuz ki? Ben de ilimli olmayi severim ama bi sınıri olmali bazi seylerin.
Hak etmeyecek insanlara karsi “ uyarus” olursaniz bunu kendilerinin üstünlügünden zannederler.
Son olayda da arkadasiniz simarik ve terbiyesizce davranmis. Cekmeyin böylelerinin kaprisini.
yok kızmayacağını biliyorum istediği şey zaten saçma olan tarafı o zaten kırıldığım noktadaaçıkçası konuyu okurken arkadaşınız, onun resmini izinsiz olarak başkasına atmış olmanıza kızacak sandım ama çok saçma bi yere bağlandı konu.
bence bu işlere hiç girişmeyin. ben hiç hoşlanmam da bulaşmam da. sonra böyle siz kötü olursunuz işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?