salaklığıma doymıyayım

az önce geldi malum arkadaş mrb felan dedi soğuk davrandım. sonra sen bana yazdınya farkında değilsin diye gayet farkındayım ben dedi tamam canım daha atmam zaten rahat l dedim sinirlendi kalktı ben gerçekten boşyere değer veriyorum dedi kırılmış gitti

Biriyle arkadas kalmak adina onlarin yaptiklarini alttan almayin. Inanin birilerin kaprisini cekmekten iyidir yalnizlik.

Demek ki sizinle arkadas olabilecek biri degil. Bunu sadece o kisi icin söylemiyorum. Baktiniz kaprisli, iyilik bilmez birine benziyor. Sadece selamlastiginiz biri olsun.

Toplu çekilmiş rwsim neden attınız ki

arkadaşlar hepinize tşk ediyorum. böyle dost olmaz diyor bende aynı şeyi düşünüyorum dedim birde merhaba merhaba diyecekmiş, zamana bırakcakmış olur dedim kapandı benim kalbim rahat konuşacakta birşey yok

genel bir resim tepeden çekilmiş resimdense zaten ben varım yakın arkdaşlarımız var
Kendine güveni yoksa arkadaşınızın toplu resimde arkadaşlarının yanında kötü çıktığını düşündüyse size kızmış olabilir.şöyle düşünün burada beğenilmesi gereken arkadaşınız ve size kızdıysa muhtemelen kendini kötü hissetti.bence daha düzgün ama tek bir resmini iateyin ve yine gönderin.siz gerçekten mutlu olsun istiyorsanız arkadaşınız için art niywtsizseniz onu anlamaya çalışın.yaptın bi iş tamamla.sonra karışmazsın

kapattım o konuyu ben daha resim filan atmam bu olay bir değil. resmi beğenmese de söyleme şekli vardır daha da uğraşmıcam yeter kalbimi kıran insanlardasn uzaklaşmak istiyorum.

Ben olsam kaşı gözü oynanmış fotoğrafı atardım o çocuğa. Nasılsa yüzyüze gelince çocuk kaçacaktı oda bir güzel otururdu hasbamın içine

Ben girmem böyle şeylere. Kimsenin venalini alamam. Anlaşırlar anlaşamazlar vs. İyiki küsmüs Size valla. Yatakta pozunu atmasını isteyen birine koca bulunmaz. Başka şeyler bulunur.

Bence siz farklı anlatıyorsunuz şu anda bir insan neden öyle resim atmak istesin ki öyle resim atmak istese zaten erkekler internette pervane olur bir sevgili bulur onunla çıkar sonra başkasını bulur o tarz bir kız olsa yalnız kalmaz yani. Ayrıca tamam siz tanıştırmak isteyebilirsiniz ama resim atmak biraz fazla olmuş bu size düşmezdi. Siz sanki tesadüf olmuş gibi tanıştırırdınız beğenirlerse birbirlerini çıkarlardı şahsen bende arkadaşımın benden izinsiz resmimi göndermesini istemezdim yani.

ay bak onu düzelteyim eğer yanlış anlaşıldıysa sizin kastetiğiniz tarzda değil elbetde olur mu öyle şey biz daha hanım hanımcık göstersin istedik sadece

arkadaşlar arkadaşım öğlen yanıma geldi kalk konuşcaz dedi sevgili gibiyiz resmen :) neyse gittik konuştuk özür diledi zor zamanlar geçiriyorum böyle davranmaya hakkım yok dedi. bende kırıldığımı söyledim evet bende toplu resim atmamalıydım belkide ama aklıma gelmedi ki ,anlık gelişti herşey . ama sürekli kırıyorsun, ben soğuk ve sakin durabilirim ama kırılıyorum dedim... yaa ben bu huyumdan nefret ediyorum canım sıkkın olunca başkasınında canını sıkıyorum ama ben seni seviyorum dedi bende aynı şekilde dedim hatta öyleki arkadaşım ben seni öyle anlıyorum ki konuşmamıza gerek bile yok dedim bu yüzden zoruma gidiyor filan dedim neyse barıştık sonuç itibari ile :) :) kimseye anlatamazdım saolun beni dinlediniz

Durumunuzu çok iyi anlıyorum hem de iki ayrı yonden de birincisi nankör arkadaşlar aynı nankörlerden bende de var canım ciğerim dediğim çocukluk arkadaşlarımdan güzel bir darbe yedim ve ben suçlu çıktım. İkincisi bir kaç ay önce bir kız arkadaşımı eşimin arkadaşıyla tanıştıena gafletinde bulundum yine ben suçlu çıktım ne demişler iyi olursa Allahtan kotu olursa kuldan! Hiç bulaşmamak lazımmış. Siz burda kabahatli bir durumda değilsiniz aksine onu duşunmuşsunuz, sakın arayıp sormayın hatasını anlamasını bekleyin, hatasını anlamayacak kadar burnu laf dağındaysa da öyle arkadaş öte dursun sizden.

Kompleksli insanlara gıcık oluyorum. Mesela eltim. Kırk yilda bir toplu bir resim çekiniriz. Hemen kendisinin nasil çıktığına bakar. Bi de genelde beğenmez onu silin diye ısrar eder. Face'e falan koyduğumuzda yok yani.
Ben artık onun olduğu karelere girmemeye karar verdim. Sanki meraklısıyız.

anladı ama geldi özür diledi niye öyle olduğunu anlattı diretmedi yani gördü sanırım oda o yetti bana

ya mesela ben beğenmesem dahi öyle bir durumda birşey demiyorum kimse kırılmasın onlar beğendiyse çokta önemli değil takmıyorum resim sonuçta yani abartmaya gerek yok olan çıkıyor sonuçta. arkadaşım tek olsaydı dedi bende o konuda anladım onu

kapatmıştım bu konuyu sonra arkadaşımla konuştuk özür diledi barıştık oda sizin gibi düşündüğünü söyledi ben de evet o konuda haklısın tek olabilirdi dedim ama anlıktı herşey düzgündü ayrıca güzel gördüm dedim tekrar açtım büyttüm bu mu kötü dedim ya tamamm dedi sonra o an ruh halim iyi değildi ondan öyle hissettim dedi ayrıca bn niye art niyetli olayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…