- 19 Şubat 2016
- 354
- 127
- 18
- Konu Sahibi gulguzeli_89
-
direkt söylicemİşte bunun aynını kıymet bilmeyen arkadaşına direkt söylemeni tavsiye ederim :)
bu sefer çekmicem kapris filan haklısın, ben eşime çocuğuma tanıyım o toleransı yeter artık!!!!! bir kaşık mevzusu oldu onun odasında yiyoruz yemeğimizi kağıda sarıp bir köşeye koyuyoruz çaycı alıyor ki ben kendime her getirdiğim yemekten ekstra bir kase koyuyorum ve her gün onada kaşık, çatal ve muhakak evde yaptığım yoğurttan getiriyorum eğer kaşık getirmeyi unuttuysam inip yada yemekhaneye çıkıp alıyorum böyle şeyler söylenmez ama bunları yaptğım halde kaşığı götür diyip 10 kez söylenince ki canım aşağıya inince alırım dediğim halde sanki o an olması gerekiyor gibi. ben olsam bunu arkadaşıma söylemeye tennezzül etmem o kaşığı götürmek mi ağır gelecek yada alıp çekmeceme koymak mı zor gelecek ufak şeyler ama insanı üzüyor... bunun gibi ufak bir sürü şey arkadaşlığımı gözden geçiriyorum gerçekten bu sefer ben alttan almıcam onas eminim
Toplu çekilmiş rwsim neden attınız kitamda sorun bu işte toplu halde çekilmiş gayet normal güzel bir resim bunun için benim kalbimi kırmaya ne gerek var beğenmediysen de söyleme şekli vardır istediğin resim olur canım bu olmaz derim daha olurunu beğenirsin atarız a çok istersen gene atarım sen bilirsin yani
genel bir resim tepeden çekilmiş resimdense zaten ben varım yakın arkdaşlarımız varToplu çekilmiş rwsim neden attınız ki
Kendine güveni yoksa arkadaşınızın toplu resimde arkadaşlarının yanında kötü çıktığını düşündüyse size kızmış olabilir.şöyle düşünün burada beğenilmesi gereken arkadaşınız ve size kızdıysa muhtemelen kendini kötü hissetti.bence daha düzgün ama tek bir resmini iateyin ve yine gönderin.siz gerçekten mutlu olsun istiyorsanız arkadaşınız için art niywtsizseniz onu anlamaya çalışın.yaptın bi iş tamamla.sonra karışmazsıngenel bir resim tepeden çekilmiş resimdense zaten ben varım yakın arkdaşlarımız var
kapattım o konuyu ben daha resim filan atmam bu olay bir değil. resmi beğenmese de söyleme şekli vardır daha da uğraşmıcam yeter kalbimi kıran insanlardasn uzaklaşmak istiyorum.Kendine güveni yoksa arkadaşınızın toplu resimde arkadaşlarının yanında kötü çıktığını düşündüyse size kızmış olabilir.şöyle düşünün burada beğenilmesi gereken arkadaşınız ve size kızdıysa muhtemelen kendini kötü hissetti.bence daha düzgün ama tek bir resmini iateyin ve yine gönderin.siz gerçekten mutlu olsun istiyorsanız arkadaşınız için art niywtsizseniz onu anlamaya çalışın.yaptın bi iş tamamla.sonra karışmazsın
ay bak onu düzelteyim eğer yanlış anlaşıldıysa sizin kastetiğiniz tarzda değil elbetde olur mu öyle şey biz daha hanım hanımcık göstersin istedik sadeceBence siz farklı anlatıyorsunuz şu anda bir insan neden öyle resim atmak istesin ki öyle resim atmak istese zaten erkekler internette pervane olur bir sevgili bulur onunla çıkar sonra başkasını bulur o tarz bir kız olsa yalnız kalmaz yani. Ayrıca tamam siz tanıştırmak isteyebilirsiniz ama resim atmak biraz fazla olmuş bu size düşmezdi. Siz sanki tesadüf olmuş gibi tanıştırırdınız beğenirlerse birbirlerini çıkarlardı şahsen bende arkadaşımın benden izinsiz resmimi göndermesini istemezdim yani.
normal yapım sinirli ama arkadaşlarıma gelince o kadar kendimdem vericiyim ki bence bu bir eksiklik.... konum yakın arkadaşım... asla çirkef bir yapım yok hep sessizim ne derlerse uyarım hatta lakabım uyarus :) beğenmediğim şeyleri, rahatsız olduğum şeyleri çok fazla dile getirmem asla sert tepki ile karşılamam ama çok karşılaşırım karşılaştığım halde normal karşılarım hal böyle iken yani ben seni yermiyorum diye mükemmel mi sanıyorsun kendini de habire üstüme geliyorsun bu mu arkadaşlığın diye düşünüyorum niyesine gelince sadece son olayı paylaşmak istiyorum ben evliyim arkadaşım bekar, mutsuz bir yapısı var eğlencelidir ama birazda melankolik canı gönülde mutlu olmasını istiyorum sevgili istiyor, evlilik istiyor haliyle bunu biliyorum hayatındaki eksikliklerini görebiliyorum niçin böyle olduğunu biliyorum e yanında olup yardım etmek istiyorum biri ile tanıştırmamı ister hal böyle olunca bende eşime baskı yaptım benimde tanıştığım arkadaşına açtık bu konuyu çocuk çok sempatik neyse biliyorum kızmayacağını çocukla görüştük resim istedik attı bize arkadaşıma göstermek için sonra biz çocuğa gayet normal düzgün resim attık eli yüzü düzgün bir resim hatta eşimle baktık hiç art niyetim yok. sonra arkadaşıma açtım konuyu çocuğun resimlerini attım ama nasıl heycanlıyım hatta eşim kaptırma kendini diyor sonra resim attığımı söyledim hangi resmim dedi onada attım yok bunumu attın,hiç atmasaydın, en azından faceden alsaydın bir sürü saydı zoruma gitti pardon canım bir daha atmam dedim bana çocuğa at diye attığı resimleri görseniz kaş göz oynanmış yatakta seksi pozlar ayıp ya ben utanırım. "yataktaki fotonumu atayım?evlenceksin evlenmeye insan arıyorsun" dedim. ahh salakkkkk ben doymuyorum bu hallerime yazık düşüncelerime, hislerime, iyiniyetime.... bu nasıl arkadaşlık ben sırf çocuk yanlış anlamasın, ayıp olmasın diye kendimde seçmedim eşime sordum düzgün resim atmaya çalıştım sırf o gözde iyi imaj versin diye yazık çok yazıkkkk ben kötü oldum küstü bana ama asıl krıgın olan benim ve bu sefer alttan almayı düşünmüyorum ben böyle arkadaşlık istemiyorumbakmayın böyle dediğime yazmak kolay üzülüyorum gerçekten niye böyleyim bu hakkı insanlara niye veriyorum inanın bilmiyorum dertleşmeye ihtiyacım var kimseyle konuşamıyorum... (inşallah anlaşılırdır yazdıklarım )
anladı ama geldi özür diledi niye öyle olduğunu anlattı diretmedi yani gördü sanırım oda o yetti banaDurumunuzu çok iyi anlıyorum hem de iki ayrı yonden de birincisi nankör arkadaşlar aynı nankörlerden bende de var canım ciğerim dediğim çocukluk arkadaşlarımdan güzel bir darbe yedim ve ben suçlu çıktım. İkincisi bir kaç ay önce bir kız arkadaşımı eşimin arkadaşıyla tanıştıena gafletinde bulundum yine ben suçlu çıktım ne demişler iyi olursa Allahtan kotu olursa kuldan! Hiç bulaşmamak lazımmış. Siz burda kabahatli bir durumda değilsiniz aksine onu duşunmuşsunuz, sakın arayıp sormayın hatasını anlamasını bekleyin, hatasını anlamayacak kadar burnu laf dağındaysa da öyle arkadaş öte dursun sizden.
ya mesela ben beğenmesem dahi öyle bir durumda birşey demiyorum kimse kırılmasın onlar beğendiyse çokta önemli değil takmıyorum resim sonuçta yani abartmaya gerek yok olan çıkıyor sonuçta. arkadaşım tek olsaydı dedi bende o konuda anladım onuKompleksli insanlara gıcık oluyorum. Mesela eltim. Kırk yilda bir toplu bir resim çekiniriz. Hemen kendisinin nasil çıktığına bakar. Bi de genelde beğenmez onu silin diye ısrar eder. Face'e falan koyduğumuzda yok yani.
Ben artık onun olduğu karelere girmemeye karar verdim. Sanki meraklısıyız.
kapatmıştım bu konuyu sonra arkadaşımla konuştuk özür diledi barıştık oda sizin gibi düşündüğünü söyledi ben de evet o konuda haklısın tek olabilirdi dedim ama anlıktı herşey düzgündü ayrıca güzel gördüm dedim tekrar açtım büyttüm bu mu kötü dedim ya tamamm dedi sonraKendine güveni yoksa arkadaşınızın toplu resimde arkadaşlarının yanında kötü çıktığını düşündüyse size kızmış olabilir.şöyle düşünün burada beğenilmesi gereken arkadaşınız ve size kızdıysa muhtemelen kendini kötü hissetti.bence daha düzgün ama tek bir resmini iateyin ve yine gönderin.siz gerçekten mutlu olsun istiyorsanız arkadaşınız için art niywtsizseniz onu anlamaya çalışın.yaptın bi iş tamamla.sonra karışmazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?