Salaklık bende ki böyle insandan çocuk yaptım !!!

ilk eşinden neden boşandığı belli ailenizden kaçmak için mi evlendiniz 21 yaşında neredeyse babanız yaşındaki çocuklu adamla..annemin yanı hayır sığınma evi hayır diyorsunuz işe girin desek bebeğim var diyeceksiniz nasıl bir öneri bekliyorsunuz neler önerilecek merakla okuyacağım.

Son düzenleme:
babanızdan kalan mırası sakın kımseye vermeyın sanırım sıze lazm olacak _? o az mı gelir bir ev kurmanıza?

Canim Allah yardimcin olsun...evlilikleein yikilmasi taraftari degilim am bu kadar vahsi birine ne kendini nede evladini kurban etme..kimsenin Allahin verdigi bu kimetli bedene cana boyle zarar vermeye hakki yok..meslek konusuna gelince eger Rabbim nasip etmediyse yapacak birsey yok bunun icin cok gayret sarfeden biri olarak elimde bi meslegim yok.Ama kimse riziksiz kalmaz sende bir sekilde evladina kendine bakacak parayi kazanirsin..tavsiyem annenin yanina gitmen o cocuguna bakar sende calisirsin en azindan bosanma surecinde yalniz kalmamis olursun ve maddi manevi daha cabuk kendini toplarsin..daha sonra sartlara gore hayatina yon verirsin..su akar yolunu bulur.cok da ileriyi dusunme bugune bak hayat suprilerle dolu

Guzel kardesim esinin siddetini ispatlarsan kesinlikle evladinin velayetini ona vermezler..zaten maddi gucun olmasa dahi bu kadar kucuk bir cocugu babaya vermezler.annenin huyuna git ama asla bosandigin icin seni ezmesine izin verme sen guclu oldukca annen daha cok destek olacaktir

Canım daha çok gençsin.Kötü bir tecrübe yaşamışsın.Yaşından ötürü de,anneni tolere edememen,tartışmanız çok normal.Sonuçta o da hayat arkadaşını kaybetti.Küçücük kardeşile bir başına kaldı.Burda elin adamının küfürlerine,hakaretine,dayağına katlanıyorsun da,annen mi ağır geliyor sana.Git annenin yanına işe gir.O da çocuğuna baksın.Nafaka bağlat.Annenle birbirinizin yaralarını sararsınız.Biraz alttan al,sabırlı ol.O evde kalmandan bin kat iyi.

babandan kalan mirası kmseye verme o elinde kalan tek şey annenle aranı duzelt bir işe gir ne bilim fabrıkalara filan çalış mtlaka o eşin olacak adamdan da kaç kurtul dayak nedir ya o bebeğe yazık

Canım mesleğinin olmasına gerek yok, ayrılmadan önce bir yerde bir işe başlayabilirsin
Ama evladın küçük istersen annenin gönlünün al çocuğuna bakması için rica et
Annedir sonuçta olaylardan bahset bir şekilde yardımcı olsun

Merhaba arkadaşlar gelişmeleri yazayım hemen ama çok üzgünüm şuan... Öncelikle bazı arkadaşlar hem annemle hem eşimle tartışmalar yaşadığım için sorunun bende olabileceği gibi şeyler düşünmüşler , ancak annem ben dul kadınım evdeki payını üstüme yap senin kocanın arabası var dükkanı var vs gibi şeyler söyledi beni hiç düşünmeden... Kaldı ki eşimin kendi üzerine hiç bir mal yok kayınvalidemin üzerine hepsi annemde bunu biliyor. Bu konuda fazla üzerime geldi hayır dedigimde ise iki hafta önce senin gibi kızım yok deyip telfonu yüzüme kapattı... Eşimle zaten anlaşamıyoruz kaynanamların dediği gibi o ne derse desin susacakmışım he deyip geçecekmişim vurup kafamı yatacakmışım.... Eşim denen yaratıkla tartışma sebeplerimiz örneğin senin bir saatte yaptıgın işi ben on dakkada götümle yaparım demesi , en ufak bir konuda tartsmak konusmak yerine hemen hakarete basvurması. E hanımlar o bana haksız yere hakaretler yagdırırken ben nasıl cevap vermeyeyim cevap verirsem dayak yermişim....

Ama şu an o kadar üzgünüm ki annemi aradım eşim dükkana gidince dün yaşananları anlattım , ki kendiside biliyor zaten parmagmı onun kırdıgını kaç kez karakola gittiğimi vs. Anne ben yanında kalmak istiyorum yeter artık dayanamyorum bu pislige dedim anlattım ben calısrım sen bebege bakarsn dedm. Ben nası bakıyım bana güvenipte gelme durmuyo senin oglun aksama kadar nası zapdediyim dedi ( bebegim ben odadan cıkınca aglıyor kendi oynamıyor tv izlemyor hep yannda biri otursun istiyo ) . Zaten hava ısındı parka filan gidersiniz ben veririm para hem kardeşim xxx le oynarlar para anlamında yük olmayız dedim. :'( Ben onu demiyom beben biraz canlansın büyüsün hem o zamana xxxx (eşim) düzelir düzelir sende duymamazlıktan gel al oglunu git odaya yat dedi :'( bende hic sasırmadm zaten anne gel desen sasardm dedm.... O kadar kırgınım ki babam olsa hemen gel derdi hatta gelip alırdı bizi :'( :'( Daha ailem bana vurmadı ki bigün :'( ben şimdi napıyım kaynanamlara desem o da sus bosver takma he de gec diyecekler kafayı yiycem artık :'( eşim psikiyatriye de gitmeyi zaten yıllardır kabul etmiyor... Artık üzüntüden ellerimde yara çıkmaya basladı doktora bile gidemedim daha..

Nekadar miras kaldı babanızdan bilmiyorum ama sanırım işe yarama zamanı gelmiş
Gidin yavrunuzla eğer paranız yetiyorsa 1 odalı biryer tutun kurtulun bu çileden
Sonrası birşekilde gelir

Elleri kirilsin serefsizin yaaa birak yapsın isleri neresiyle yapıyorsa ev islerini de begenmiyor ben sana soyle söyliyim annene hakkıni vermemenin sebebi olarak boşanmayi düşünmeni görüyorum ki haklisinda seninde ne olacağın belli degil annenle bir arada olmaniz imkansiz gibi kocanla evli kalman ise izdirap bana kalirsa kocanla cok fazla muhattap olmadan once bebeğini büyüt 2 3 yasina gelsin krese verirsin bu arada sende okula kursa falan yazil meslek edin evden alacagim 5 6 bilezik 15 20 ceyrekle olmaz senin isin once kendini saglama al sonra cik o evden ve bosanma davasi ac suan biraz sabretmen hayrina olacak sakin ha bu arada baska adamlara guvenme

Nekadar miras kaldı babanızdan bilmiyorum ama sanırım işe yarama zamanı gelmiş
Gidin yavrunuzla eğer paranız yetiyorsa 1 odalı biryer tutun kurtulun bu çileden
Sonrası birşekilde gelir
Yok hayir bence sakin boyle yapma o evden cikarsan bi daha o eve azlan dönmemen lazim kendini sağlama almadan evi terk etmeyi birak bosanmayi bile agzina alma adamin zaten şiddet egilimi var kendini tehlikeye atma...is bulmak ev bulmak kbakici bulmak kolay mi tek degilsin sen bebegin var herkese birakamazsin yasi kucukken birakamazsin dsvulun sesi uzaktan hos geliyor

Arkadaşlar sizce annem babamdan kalan dul maaşı azalır filan diyemi boşanmamı istemiyor acaba? Çok mu azalır maaşı prosedürü hiç bilmiyorum ama sizce öyle olabilirmi aklım öylesine karışıkki bilemezsiniz...

Zaten bebegim herkesin kucagına bile gitmez yabancılar hemen... Ben odadan cıkınca bile arkamdan gelir aglar Dediğiniz mantıklı geldi bana bir yandan üç beş ne olursa para biriktireyim açık lisede son senem onuda btireyim

Zaten eşimi asla sevmiyorum artık nefret bile etmiyorum çünkü ona karşı hiç bir his kalmadı içimde... Yere göğe sığdıramadığım o yaratık şimdi dışarda yanımdan geçen herhangi birisi gibi.

Davulun sesi bana hiç hoş gelmiyo hanımefendi bu bir
Kadına adam tekme tokat girişiyor hakaret üst düzeyde
Ya bu durumu çekecek bu bu diyardan gidecek
Aile yani anne faktörünü istemediğine göre elinde tek bir fırsat baba mirası var belki işe yarar bir odalı bir ev alır.

Ben zaten ha diyince git demiyorum
İllaki akıllı bir kadın olarak öncesinde çaktırmadan bir şekilde evini ayaralayacak belkide mülk edinecek sonrasında bu sürece girecek zor ama imkansız değil.
Sonrası için ise yardım alacağı devlet kuruluşları var belki az çok zorlanacak ama en azından aza tamah edip huzurlu yaşayacak.Sonrasındada Rabbim büyük inşallah yardımcısı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…