- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi onlygodcanjudgeme
-
ilk eşinden neden boşandığı belli ailenizden kaçmak için mi evlendiniz 21 yaşında neredeyse babanız yaşındaki çocuklu adamla..annemin yanı hayır sığınma evi hayır diyorsunuz işe girin desek bebeğim var diyeceksiniz nasıl bir öneri bekliyorsunuz neler önerilecek merakla okuyacağım.Merhaba arkadaşlar. Öncelikle bir takım bilgiler vermek istiyorum konu öncesi. Önceki konularımdan hatırlar mısınız bilmem 21 yaşındayım. Eşim 35 yaşında önceki evliliğinden bir evladı var. 3 yıllık evliyiz , şuan 1 yaşında bebeğimiz var. Eşim esnaf. Babam bebeğim doğduktan 13 gün sonra vefat etti :'( hergün ağlıyorum çünkü ona öyle muhtacım ki... Sanki bir sene olmuş gibi değil acım sanki dün gibi sızlıyo içim... Hiç beklenmedik bir ölüm oldu ve 8 yaşında kardeşime üzüldüm en çok... Babam niye öldü ki ? Dediğinde duraksayıp gözlerim dolup zar zor cevap verebilmek o masum yüzüne acıyla bakmak öyle üzücü ki... Off... Annem ile aramız eskidende pek iyi değildi eski konularımdan görebilirsiniz. Son bir aydır da gidip gelmiyoruz. Geçenlerde ona biraz kırılmıştım (babam ölünce ev paylaşıldı mirasçı olarak ) ve annem ilk günden beri payını benim üstüme yap deyip durdu. O yüzdende tartıştık geçenlerde o da tartışınca benden habersiz eşimin dükkanına gelip bebeğimin oradaki bir iki poşet kıyafetini bırakıp gitmiş. Duyunca epey şaşırdım bir daha gelmeyin der gibi habersiz bırakması üzdü. Şimdi asıl konuma gelecek olursak arkadaşlar , eşimden evlendiğim ilk günden itibaren fiziksel ve duygusal şiddet görüyorum! Ama dayanamıyorum artık :'( Tek isteğim ondan boşanmak. Artık onu sevmiyorum bile çünkü her dayakta ondan biraz daha soğuyarak nefret ettim. Salaklığım ise böyle bir yaratıktan bebek yapmış olmak!!! En ufak bir tartışmada veya sinirlenince direk dövüyor hayır bir konuşalım , tartışalım her neyse... Ama yok direk hayvan , senin şerefini s...im , allah belanı versin , haysiyetsiz elimde kalırsın birgün gibi iğrenç ötesi hakaretler yağdırıp boynuma sırtıma yumruk atıyor. Hazmedemiyorum. Ağır geliyor. Ben ailemden birgün dayak yemedimki.... Annemle yaşamak istemiyorum açıkcası onlarda kıt kanaat zorluklarla geçiniyor :'( Kardeşime burs bağlandı vs. Sığınma evlerinede gitmek istemiyorum. Şuan oturdugumuz evde kira zaten. Bana bir öneri sunun lütfen. Daha fazla aşağlanmak istemiyorum.... Akşam geliyor yarm saat geçmeden çocugu uyut diyor yeni uyandı diyorum ilgilenmek bile eziyet yani ona... Ne yazıkki mesleğim yok salaklıgımdan dolayı!!!!
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle bir takım bilgiler vermek istiyorum konu öncesi. Önceki konularımdan hatırlar mısınız bilmem 21 yaşındayım. Eşim 35 yaşında önceki evliliğinden bir evladı var. 3 yıllık evliyiz , şuan 1 yaşında bebeğimiz var. Eşim esnaf. Babam bebeğim doğduktan 13 gün sonra vefat etti :'( hergün ağlıyorum çünkü ona öyle muhtacım ki... Sanki bir sene olmuş gibi değil acım sanki dün gibi sızlıyo içim... Hiç beklenmedik bir ölüm oldu ve 8 yaşında kardeşime üzüldüm en çok... Babam niye öldü ki ? Dediğinde duraksayıp gözlerim dolup zar zor cevap verebilmek o masum yüzüne acıyla bakmak öyle üzücü ki... Off... Annem ile aramız eskidende pek iyi değildi eski konularımdan görebilirsiniz. Son bir aydır da gidip gelmiyoruz. Geçenlerde ona biraz kırılmıştım (babam ölünce ev paylaşıldı mirasçı olarak ) ve annem ilk günden beri payını benim üstüme yap deyip durdu. O yüzdende tartıştık geçenlerde o da tartışınca benden habersiz eşimin dükkanına gelip bebeğimin oradaki bir iki poşet kıyafetini bırakıp gitmiş. Duyunca epey şaşırdım bir daha gelmeyin der gibi habersiz bırakması üzdü. Şimdi asıl konuma gelecek olursak arkadaşlar , eşimden evlendiğim ilk günden itibaren fiziksel ve duygusal şiddet görüyorum! Ama dayanamıyorum artık :'( Tek isteğim ondan boşanmak. Artık onu sevmiyorum bile çünkü her dayakta ondan biraz daha soğuyarak nefret ettim. Salaklığım ise böyle bir yaratıktan bebek yapmış olmak!!! En ufak bir tartışmada veya sinirlenince direk dövüyor hayır bir konuşalım , tartışalım her neyse... Ama yok direk hayvan , senin şerefini s...im , allah belanı versin , haysiyetsiz elimde kalırsın birgün gibi iğrenç ötesi hakaretler yağdırıp boynuma sırtıma yumruk atıyor. Hazmedemiyorum. Ağır geliyor. Ben ailemden birgün dayak yemedimki.... Annemle yaşamak istemiyorum açıkcası onlarda kıt kanaat zorluklarla geçiniyor :'( Kardeşime burs bağlandı vs. Sığınma evlerinede gitmek istemiyorum. Şuan oturdugumuz evde kira zaten. Bana bir öneri sunun lütfen. Daha fazla aşağlanmak istemiyorum.... Akşam geliyor yarm saat geçmeden çocugu uyut diyor yeni uyandı diyorum ilgilenmek bile eziyet yani ona... Ne yazıkki meslegim yok salaklıgımdan dolayı!!!![/QUOT
Öncelik'le Allah bağişlasin bebeğini.
Sığınma evini neden istemiyor'ki bir çok kadin orada mutlu mesut çocuklari ile yaşayabiliyor. Tabi'ki tercih meselesidir. Yaşin daha ufak bebeğini annene birakip , bir işte çalisabilirsin. Nasilsa ailenin durumuda pek iyi değilmiş. Hem yardimcida olmuş olursun. Ama senin ilk yapman gereken, bir hastaneye gidip darp raporu alman sonra can güvenliğini korumalari için bir karakol olabilir. Ayrica evde kiymetli eşya yokmudur ? Ne biliyim altin bir miktar birikmiş para seni kisa bir süre idare edebilicek
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle bir takım bilgiler vermek istiyorum konu öncesi. Önceki konularımdan hatırlar mısınız bilmem 21 yaşındayım. Eşim 35 yaşında önceki evliliğinden bir evladı var. 3 yıllık evliyiz , şuan 1 yaşında bebeğimiz var. Eşim esnaf. Babam bebeğim doğduktan 13 gün sonra vefat etti :'( hergün ağlıyorum çünkü ona öyle muhtacım ki... Sanki bir sene olmuş gibi değil acım sanki dün gibi sızlıyo içim... Hiç beklenmedik bir ölüm oldu ve 8 yaşında kardeşime üzüldüm en çok... Babam niye öldü ki ? Dediğinde duraksayıp gözlerim dolup zar zor cevap verebilmek o masum yüzüne acıyla bakmak öyle üzücü ki... Off... Annem ile aramız eskidende pek iyi değildi eski konularımdan görebilirsiniz. Son bir aydır da gidip gelmiyoruz. Geçenlerde ona biraz kırılmıştım (babam ölünce ev paylaşıldı mirasçı olarak ) ve annem ilk günden beri payını benim üstüme yap deyip durdu. O yüzdende tartıştık geçenlerde o da tartışınca benden habersiz eşimin dükkanına gelip bebeğimin oradaki bir iki poşet kıyafetini bırakıp gitmiş. Duyunca epey şaşırdım bir daha gelmeyin der gibi habersiz bırakması üzdü. Şimdi asıl konuma gelecek olursak arkadaşlar , eşimden evlendiğim ilk günden itibaren fiziksel ve duygusal şiddet görüyorum! Ama dayanamıyorum artık :'( Tek isteğim ondan boşanmak. Artık onu sevmiyorum bile çünkü her dayakta ondan biraz daha soğuyarak nefret ettim. Salaklığım ise böyle bir yaratıktan bebek yapmış olmak!!! En ufak bir tartışmada veya sinirlenince direk dövüyor hayır bir konuşalım , tartışalım her neyse... Ama yok direk hayvan , senin şerefini s...im , allah belanı versin , haysiyetsiz elimde kalırsın birgün gibi iğrenç ötesi hakaretler yağdırıp boynuma sırtıma yumruk atıyor. Hazmedemiyorum. Ağır geliyor. Ben ailemden birgün dayak yemedimki.... Annemle yaşamak istemiyorum açıkcası onlarda kıt kanaat zorluklarla geçiniyor :'( Kardeşime burs bağlandı vs. Sığınma evlerinede gitmek istemiyorum. Şuan oturdugumuz evde kira zaten. Bana bir öneri sunun lütfen. Daha fazla aşağlanmak istemiyorum.... Akşam geliyor yarm saat geçmeden çocugu uyut diyor yeni uyandı diyorum ilgilenmek bile eziyet yani ona... Ne yazıkki meslegim yok salaklıgımdan
dolayı!!!!
Canım daha çok gençsin.Kötü bir tecrübe yaşamışsın.Yaşından ötürü de,anneni tolere edememen,tartışmanız çok normal.Sonuçta o da hayat arkadaşını kaybetti.Küçücük kardeşile bir başına kaldı.Burda elin adamının küfürlerine,hakaretine,dayağına katlanıyorsun da,annen mi ağır geliyor sana.Git annenin yanına işe gir.O da çocuğuna baksın.Nafaka bağlat.Annenle birbirinizin yaralarını sararsınız.Biraz alttan al,sabırlı ol.O evde kalmandan bin kat iyi.Merhaba arkadaşlar. Öncelikle bir takım bilgiler vermek istiyorum konu öncesi. Önceki konularımdan hatırlar mısınız bilmem 21 yaşındayım. Eşim 35 yaşında önceki evliliğinden bir evladı var. 3 yıllık evliyiz , şuan 1 yaşında bebeğimiz var. Eşim esnaf. Babam bebeğim doğduktan 13 gün sonra vefat etti :'( hergün ağlıyorum çünkü ona öyle muhtacım ki... Sanki bir sene olmuş gibi değil acım sanki dün gibi sızlıyo içim... Hiç beklenmedik bir ölüm oldu ve 8 yaşında kardeşime üzüldüm en çok... Babam niye öldü ki ? Dediğinde duraksayıp gözlerim dolup zar zor cevap verebilmek o masum yüzüne acıyla bakmak öyle üzücü ki... Off... Annem ile aramız eskidende pek iyi değildi eski konularımdan görebilirsiniz. Son bir aydır da gidip gelmiyoruz. Geçenlerde ona biraz kırılmıştım (babam ölünce ev paylaşıldı mirasçı olarak ) ve annem ilk günden beri payını benim üstüme yap deyip durdu. O yüzdende tartıştık geçenlerde o da tartışınca benden habersiz eşimin dükkanına gelip bebeğimin oradaki bir iki poşet kıyafetini bırakıp gitmiş. Duyunca epey şaşırdım bir daha gelmeyin der gibi habersiz bırakması üzdü. Şimdi asıl konuma gelecek olursak arkadaşlar , eşimden evlendiğim ilk günden itibaren fiziksel ve duygusal şiddet görüyorum! Ama dayanamıyorum artık :'( Tek isteğim ondan boşanmak. Artık onu sevmiyorum bile çünkü her dayakta ondan biraz daha soğuyarak nefret ettim. Salaklığım ise böyle bir yaratıktan bebek yapmış olmak!!! En ufak bir tartışmada veya sinirlenince direk dövüyor hayır bir konuşalım , tartışalım her neyse... Ama yok direk hayvan , senin şerefini s...im , allah belanı versin , haysiyetsiz elimde kalırsın birgün gibi iğrenç ötesi hakaretler yağdırıp boynuma sırtıma yumruk atıyor. Hazmedemiyorum. Ağır geliyor. Ben ailemden birgün dayak yemedimki.... Annemle yaşamak istemiyorum açıkcası onlarda kıt kanaat zorluklarla geçiniyor :'( Kardeşime burs bağlandı vs. Sığınma evlerinede gitmek istemiyorum. Şuan oturdugumuz evde kira zaten. Bana bir öneri sunun lütfen. Daha fazla aşağlanmak istemiyorum.... Akşam geliyor yarm saat geçmeden çocugu uyut diyor yeni uyandı diyorum ilgilenmek bile eziyet yani ona... Ne yazıkki meslegim yok salaklıgımdan dolayı!!!!
Merhaba arkadaşlar gelişmeleri yazayım hemen ama çok üzgünüm şuan... Öncelikle bazı arkadaşlar hem annemle hem eşimle tartışmalar yaşadığım için sorunun bende olabileceği gibi şeyler düşünmüşler , ancak annem ben dul kadınım evdeki payını üstüme yap senin kocanın arabası var dükkanı var vs gibi şeyler söyledi beni hiç düşünmeden... Kaldı ki eşimin kendi üzerine hiç bir mal yok kayınvalidemin üzerine hepsi annemde bunu biliyor. Bu konuda fazla üzerime geldi hayır dedigimde ise iki hafta önce senin gibi kızım yok deyip telfonu yüzüme kapattı... Eşimle zaten anlaşamıyoruz kaynanamların dediği gibi o ne derse desin susacakmışım he deyip geçecekmişim vurup kafamı yatacakmışım.... Eşim denen yaratıkla tartışma sebeplerimiz örneğin senin bir saatte yaptıgın işi ben on dakkada götümle yaparım demesi , en ufak bir konuda tartsmak konusmak yerine hemen hakarete basvurması. E hanımlar o bana haksız yere hakaretler yagdırırken ben nasıl cevap vermeyeyim cevap verirsem dayak yermişim....
Elleri kirilsin serefsizin yaaa birak yapsın isleri neresiyle yapıyorsa ev islerini de begenmiyor ben sana soyle söyliyim annene hakkıni vermemenin sebebi olarak boşanmayi düşünmeni görüyorum ki haklisinda seninde ne olacağın belli degil annenle bir arada olmaniz imkansiz gibi kocanla evli kalman ise izdirap bana kalirsa kocanla cok fazla muhattap olmadan once bebeğini büyüt 2 3 yasina gelsin krese verirsin bu arada sende okula kursa falan yazil meslek edin evden alacagim 5 6 bilezik 15 20 ceyrekle olmaz senin isin once kendini saglama al sonra cik o evden ve bosanma davasi ac suan biraz sabretmen hayrina olacak sakin ha bu arada baska adamlara guvenmeMerhaba arkadaşlar gelişmeleri yazayım hemen ama çok üzgünüm şuan... Öncelikle bazı arkadaşlar hem annemle hem eşimle tartışmalar yaşadığım için sorunun bende olabileceği gibi şeyler düşünmüşler , ancak annem ben dul kadınım evdeki payını üstüme yap senin kocanın arabası var dükkanı var vs gibi şeyler söyledi beni hiç düşünmeden... Kaldı ki eşimin kendi üzerine hiç bir mal yok kayınvalidemin üzerine hepsi annemde bunu biliyor. Bu konuda fazla üzerime geldi hayır dedigimde ise iki hafta önce senin gibi kızım yok deyip telfonu yüzüme kapattı... Eşimle zaten anlaşamıyoruz kaynanamların dediği gibi o ne derse desin susacakmışım he deyip geçecekmişim vurup kafamı yatacakmışım.... Eşim denen yaratıkla tartışma sebeplerimiz örneğin senin bir saatte yaptıgın işi ben on dakkada götümle yaparım demesi , en ufak bir konuda tartsmak konusmak yerine hemen hakarete basvurması. E hanımlar o bana haksız yere hakaretler yagdırırken ben nasıl cevap vermeyeyim cevap verirsem dayak yermişim....
Nekadar miras kaldı babanızdan bilmiyorum ama sanırım işe yarama zamanı gelmiş
Gidin yavrunuzla eğer paranız yetiyorsa 1 odalı biryer tutun kurtulun bu çileden
Sonrası birşekilde gelir
Yok hayir bence sakin boyle yapma o evden cikarsan bi daha o eve azlan dönmemen lazim kendini sağlama almadan evi terk etmeyi birak bosanmayi bile agzina alma adamin zaten şiddet egilimi var kendini tehlikeye atma...is bulmak ev bulmak kbakici bulmak kolay mi tek degilsin sen bebegin var herkese birakamazsin yasi kucukken birakamazsin dsvulun sesi uzaktan hos geliyorNekadar miras kaldı babanızdan bilmiyorum ama sanırım işe yarama zamanı gelmiş
Gidin yavrunuzla eğer paranız yetiyorsa 1 odalı biryer tutun kurtulun bu çileden
Sonrası birşekilde gelir
Yok hayir bence sakin boyle yapma o evden cikarsan bi daha o eve azlan dönmemen lazim kendini sağlama almadan evi terk etmeyi birak bosanmayi bile agzina alma adamin zaten şiddet egilimi var kendini tehlikeye atma...is bulmak ev bulmak kbakici bulmak kolay mi tek degilsin sen bebegin var herkese birakamazsin yasi kucukken birakamazsin dsvulun sesi uzaktan hos geliyor
Yok hayir bence sakin boyle yapma o evden cikarsan bi daha o eve azlan dönmemen lazim kendini sağlama almadan evi terk etmeyi birak bosanmayi bile agzina alma adamin zaten şiddet egilimi var kendini tehlikeye atma...is bulmak ev bulmak kbakici bulmak kolay mi tek degilsin sen bebegin var herkese birakamazsin yasi kucukken birakamazsin dsvulun sesi uzaktan hos geliyor
Babamdan kalan evde annem kardeşim oturuyor şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?