- 11 Aralık 2009
- 2.528
- 653
- 163
- Konu Sahibi onlygodcanjudgeme
-
Şuan yazamıyorum hazırlık yapıyorum ben annemlere gittiğim zaman tekrar giriş yapacağım , annemede birşey söylemeyeceğim ki üstüme gelmesin bir süre kalacagm diyecegim simdilik....
annenle problemleriniz nedir bilmiyorum ama en azından size dayak atmaz sanırım.annenize yerleşip işe girseniz olmaz mı?Merhaba arkadaşlar. Öncelikle bir takım bilgiler vermek istiyorum konu öncesi. Önceki konularımdan hatırlar mısınız bilmem 21 yaşındayım. Eşim 35 yaşında önceki evliliğinden bir evladı var. 3 yıllık evliyiz , şuan 1 yaşında bebeğimiz var. Eşim esnaf. Babam bebeğim doğduktan 13 gün sonra vefat etti :'( hergün ağlıyorum çünkü ona öyle muhtacım ki... Sanki bir sene olmuş gibi değil acım sanki dün gibi sızlıyo içim... Hiç beklenmedik bir ölüm oldu ve 8 yaşında kardeşime üzüldüm en çok... Babam niye öldü ki ? Dediğinde duraksayıp gözlerim dolup zar zor cevap verebilmek o masum yüzüne acıyla bakmak öyle üzücü ki... Off... Annem ile aramız eskidende pek iyi değildi eski konularımdan görebilirsiniz. Son bir aydır da gidip gelmiyoruz. Geçenlerde ona biraz kırılmıştım (babam ölünce ev paylaşıldı mirasçı olarak ) ve annem ilk günden beri payını benim üstüme yap deyip durdu. O yüzdende tartıştık geçenlerde o da tartışınca benden habersiz eşimin dükkanına gelip bebeğimin oradaki bir iki poşet kıyafetini bırakıp gitmiş. Duyunca epey şaşırdım bir daha gelmeyin der gibi habersiz bırakması üzdü. Şimdi asıl konuma gelecek olursak arkadaşlar , eşimden evlendiğim ilk günden itibaren fiziksel ve duygusal şiddet görüyorum! Ama dayanamıyorum artık :'( Tek isteğim ondan boşanmak. Artık onu sevmiyorum bile çünkü her dayakta ondan biraz daha soğuyarak nefret ettim. Salaklığım ise böyle bir yaratıktan bebek yapmış olmak!!! En ufak bir tartışmada veya sinirlenince direk dövüyor hayır bir konuşalım , tartışalım her neyse... Ama yok direk hayvan , senin şerefini s...im , allah belanı versin , haysiyetsiz elimde kalırsın birgün gibi iğrenç ötesi hakaretler yağdırıp boynuma sırtıma yumruk atıyor. Hazmedemiyorum. Ağır geliyor. Ben ailemden birgün dayak yemedimki.... Annemle yaşamak istemiyorum açıkcası onlarda kıt kanaat zorluklarla geçiniyor :'( Kardeşime burs bağlandı vs. Sığınma evlerinede gitmek istemiyorum. Şuan oturdugumuz evde kira zaten. Bana bir öneri sunun lütfen. Daha fazla aşağlanmak istemiyorum.... Akşam geliyor yarm saat geçmeden çocugu uyut diyor yeni uyandı diyorum ilgilenmek bile eziyet yani ona... Ne yazıkki meslegim yok salaklıgımdan dolayı!!!!
Ya yok yok. Yapılacak dediler yapmadılar. Allah aşkına bu yardımı alan bir kişi yok. Herkes öyle de böyle de var diyorlar. Yok yok yok.Devlet kres yardimi yapiyor anne hic bir ucret odemiyor..anne cocugu gonderecegi kresi kendi belirliyor...
Arkadaşlar sizce annem babamdan kalan dul maaşı azalır filan diyemi boşanmamı istemiyor acaba? Çok mu azalır maaşı prosedürü hiç bilmiyorum ama sizce öyle olabilirmi aklım öylesine karışıkki bilemezsiniz...
kesinlikle doğru karar anneniz ne kadarda anlaşamasanızda canınız kaçın biran önce polise gidip uzaklaştırma istemeyide unutmayınHaklısınız en iyisi anneme gitmek... Hem o bebegime bakarken ben çalışırım ki evlenmeden öncede çalışıyordum sürekli zaten... Yaratık herifin üstüne hiç mal varlığı yok dükkanı ve arabası kayınvalidemin üzerine. Ama nafakayı tabikide fazlasıyla isteyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?