Salaklık bende ki böyle insandan çocuk yaptım !!!

bir yaşındaki bebeğini kreşe veremezsin bebeğini alacak özel kreş bulsan da ücretlerini ödemen çok zor. Yapabileceğin en iyi şey bence annenle aranı düzeltip yanına yerleşmek. Annen bebeğine bakarken sende dışarıda yapabileceğin işler ararsın. Bulabileceğin en rahat iş de çocuk bakıcılığı olabilir sigortan da yapılır. Durumunu düzeltince bu bence 3-4 sene sürer sonra çocuğun devletin anaokuluna başlar sende çalışmaya devam eder ve ayrı eve çıkıp düzenini kurabilirsin.

Ya öyle nefret ediyorum ki arkadaşlar az önce kuş beyinli mahluk yemek yemeye geldi ve gitti görseniz sanki dün o hakaretleri o etmemiş bana o yumruk atmamış gibi pislik. Zıkkımlanıp gitti bende şimdi bebeğime ve bana kıyafetler hazırlıyorum en büyük çantalarımıza koyacağım bir kaçtane de poşet çıkardım onada bebek bezlerini koyucam annemlere iki vesait gidiliyor bendede 40 tl var zaten taksiye binip gidecegim.. Kuş beyinlide aksam göremeyince ne yapacak bilmiyorum ama umrumdada değil açıkcası midemi bulandırıyor cünkü....

Şuan yazamıyorum hazırlık yapıyorum ben annemlere gittiğim zaman tekrar giriş yapacağım , annemede birşey söylemeyeceğim ki üstüme gelmesin bir süre kalacagm diyecegim simdilik....

Şuan yazamıyorum hazırlık yapıyorum ben annemlere gittiğim zaman tekrar giriş yapacağım , annemede birşey söylemeyeceğim ki üstüme gelmesin bir süre kalacagm diyecegim simdilik....

Ablacım neyine güveniyorsun adamla dogru düzgün konus bari baba yok maaş yok meslek yok elinde. Öfkeyle kalkan zararla oturur. Delirtme adamı annenin evine gelemeyecek mi sanıyorsun. Dikine dikine konusup felakete davetiye çıkarma. Annene gideceğini biliyordur zaten el kadar cocukla sevgilisine kacmis demez herhalde. Bitirmek istediğini düzgünce soyle. Zor biliyorum ayıya karşı insan olmak ama aklınla çöz fevriliginle degil.

annenle problemleriniz nedir bilmiyorum ama en azından size dayak atmaz sanırım.annenize yerleşip işe girseniz olmaz mı?

şu anlattıklarından sonra gideceğin yer yine annenin yanııı

anne bu yaaa var mı ötesiii
hiç takılma annnenle arandaki olan mevzularaa(ben takılmazdım)

eğerki birşeyden hak iddaa edeceksen
o evde seninde payın varr

yani hakkın olan yerde yaşayacaksın

Hayat zor o dayağı yiyip için için tükenmekteyse hayat mücadelesi ver sadece bedenin tükensin en azından rahat uyursun şiddet size varsa ileride çocuğunuza da var bir de anlamadım hem yaş farkı çok hem evlenmiş boşanmış Nasıl oldu aşk gözünüzü kör mü etti bilemedim pes etmeyin güneş en karanlık anda doğmaya başlar... Bu hikayenin bir benzeri bende çocuğunuzun ben gibi kötü çocukluk anıları olsun istemem

Daha öncede yazdım ama okumamışsınız herhalde.

Siz babanızdan maaş almaya başladığınızda annenizin maaşı bir miktar düşer.Ama ikinizin aldığını toplayınca annenizin şuan aldığından fazlaya gelir.Siz mürcat eder alırsınız annenize verirsiniz ama ikinizinki birleşince şu andakinden daha
fazla geçer eline.

Daha yasin genc kuafore terziye falan birip meslek sahibi olsbilirsin. Kiraya cik bi fabtikaya bile girebilirsn. Yada yatili bi evde yardimci olarak calisabilirsn. Durumun zor ama senin yapacaklarina engel degil. Daha yasitlarin okulda . hic bisey icin gec degil. Dunyaya bi kere geliyoruz ikincisi yok. Elin oglu icin kendni feda etmeye degmez.

Allah yardimciniz olsun kendi ayaklarinizin ustinde durmaniz lazim ama arkadaslarin dedigi gibi keske darp raporu alsaydin

Bulundugun ilin barosundan avukat isteyebilirsin. Tazminat ve nafaka talebinde bulun. Ve hic bir esyani o adama birakma. Bir sure annen bakabilir bebegine. Sen de ise girersin. Durumun duzelince ayri eve cikabilirsiniz. Gecmis olsun.

bu adamların neden boşandığını iyi araştırmak gerek az önce bi konuya mesaj yazdım eski kocasının yeni sevgilsi kadını araştırıyormuş akılllıymış,hiç bir kadın iyi kocasını boşamazzz,

18 yasinda 30 kusur yasinda biriyle hangi akla hizmet evlendirdiler.
Adama soyle bosanacam seni cekmicem omur boyu de baktin duzelmiyor annenin yani a git annedir anlasamasanda o adamdan iyidr en azindan.konusma ozurlu cahil dayakla seni aindirmeye calisiyor

Düzenini oturtana kadar (iş bulmak konusunda yani) ailenin yanında kal derim.Ayrıca çocuk için nafakada alırısn, vermezse de alırsın icraası var osu var busu var bin türlü yolu var öyle istemiyorum ödemiyorum yapamaz adam kadın isterse kanuni yollarla söke söke alıyor.Sende iş bulup işine girip çalışırsan biraz para biriktirip ayrı bir eve çıkabilirsin.Amaben senin yerinde olsam annemin evine döner çocuğuma annemin bakmasını sağlardım sonrada işe girer çalışırdım hem ev kiranızda olmazo evde sadece eve katkın olur yaşar gidersin.

mirasın var kendini ve evladını düşün zamanla annen yola gelecektir annene kalan maaş yarıya bölünüyor. yani atıyorum 1200 tl alıyorsa 600 sana 600 ona düşer..taa ki bu maaşı başkasıyla evlenene kadar alma hakkına sahipsin zaten boşandığın an otomatikman maaş bölünüyor senin adına postahaneye yatar yani ee illa ki bu durumda annenizde yola gelecektir para kaybolmasın diye eminim

Allah yardımcın olsun canım bir çıkış kapısı açsın çok üzüldüm inşallah hayatın bi düzene girer

Boyleleri baba oluyor ya ona uzuluyorum
Annene git cocuguna baksin sen de calis parani evine annene cocuguna harca gul gibi gecinin gidin iste

kesinlikle doğru karar anneniz ne kadarda anlaşamasanızda canınız kaçın biran önce polise gidip uzaklaştırma istemeyide unutmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…