- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi askitotomsu
-
tamam canım sagol yarın yolcuyum ama memlekete varınca insallah okurum
KIZLAR BENDE GÜNDE 100 SALATI TEFRİCİYE OKUYORUM SALAVAT ZİNCİRİNE EKLEYEBİLİRSİNİZ HER NAMAZ ABDESTi ALIŞIMDAN SONRA 10 KEZ VE HER NAMAZ KILIŞIMDAN SONRA 10 KEZ SALATI TEFRİCİYE OKUYORUM BÖYLELİKLE 100 TAMAMLANIYOR ELHAMDÜLİLLAH ALLAH KABUL ETSİN HEPİMİZİNKİNİİ....kızlar birde sizden dua isteyeceğim bu aralar çok sıkıntıdayım ruhi bir bunalım geçiriyorum nedenide insanların bana özelliklede kuzenlerimin bana evlenemeyecekmişim gözüyle bakmaları çok üzülüyorum bu durum beni deprosyana soktu Kızlar çok korkuyorum evde ve yalnız kalmaktan sanki hayırlı bi insan benimle evlenmiyecekmişim gibi geliyor bana, kuzenlerim teker teker evleniyolarbu benim için o kadar zorki anlatamamm (((((((((((((((( ... ((((((((((((((((((((.... benim içinde dua edermisinizz hayırlı bir insanla evlenmeyi çok istiyorumm ama pek olucak gibi durmuyor (((( lütfen kızlar çok istiyorum bunu elbette Allah duaları kabul eder O el-Mucibtirr Allahtan ümit kesilmezz..:) Mutlak Hükümdarlık Elinde Bulunan Allah Yüceler Yücesidir ve Onun Her Şeye Gücü Yeter...LÜTFEN KIZLAR BENDE SİZİN İÇİN EDİYORUM HEP....
ben çekiyorum.
bu gecede bol bol çekicem.
Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
kızlar hayırlı bir yere atanmamız için bizlere de dua edin.
kadir gecenizi kutlarım arkadaşlar
hatim topiklerimize bekleriz
Allah kabul etsin inşallahbende 100 tane salavat getirdim rabbim kabul eylesin
devam edeceğiz inşallahcanım sadece ramazan için mi Ramazan'dan sonra devam etmeyecek misiniz?
şimdilik 20 diyeyim :)
ben de 600 tane salavat çektim Allah kabul etsin
bende 100 tane salavat getirdim rabbim kabul eylesin
214 salavat daha canım
Allah kabul etsin
muhat 20
esrazambak 600
elanur 100
muhat 214
toplam 834
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?