- 9 Haziran 2012
- 15.512
- 8.653
- 248
topic başı olarak bi liste hazırlasanız her hafta tartılıp bildirsekKüçuk hedefler koymak motiveyi arttırıo
herkes haftalık kaç gr verdiğini görse motive olsa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
topic başı olarak bi liste hazırlasanız her hafta tartılıp bildirsekKüçuk hedefler koymak motiveyi arttırıo
Diyetten sonra bi kez dene kremalısını Tikveşli hazır krema varya tavuklar pişince köriyle kremayı karıstirip dokuyorum iki uc dakika karistirip servis yapabilirsinBEN DE BÖYLE YAPIYORUM CANIM. HATTA TAVUK GÖĞÜSLERİNİ İRİ İRİ DOĞRADIĞIM DA OLUYOR. HİÇ KREMA KATMADIM HİÇ.
BİRAZCIK DA TEREYAĞI KATARIM ASLINDA AMA ONU DA KATMICAM ARTIK :)
kontrolden çıkıyorum evlenmeden önce 52 kilonun üstüne çıkmazdım
nasıl aldım bu kiloyu off off
eski çalıştığım işyeri yüzünden 8 kilo almıştım bir yılda
onun acısını çekiyorum
saat 11-20,30 arası çalışıyordum eve gelirdim saat 9
yemek hazırla ye saat 10 olurdu ee ye yat ye yat olunca hal böle oldu
Olabilir aslınnda bi deneyelimtopic başı olarak bi liste hazırlasanız her hafta tartılıp bildirsek
herkes haftalık kaç gr verdiğini görse motive olsa![]()
topic başı olarak bi liste hazırlasanız her hafta tartılıp bildirsek
herkes haftalık kaç gr verdiğini görse motive olsa![]()
Diyetten sonra bi kez dene kremalısını Tikveşli hazır krema varya tavuklar pişince köriyle kremayı karıstirip dokuyorum iki uc dakika karistirip servis yapabilirsin
Evet o listeler güzel oluyor motiveyi artiriyor.İzmir insani kararliligini çok begendim umarim ben de öyle olurum.
Hanımlar bu listeye göre bilgilerimizi paylaşalım lütfen Bir de bu listeye motivasyon derecemizi ve mutluluk seviyemizi 1-5 arasında puanlayalım lütfen Biliyosunuz psikolojik destek önemli
- Diyete Başlama Tarihi:
- Başlangıç Kilosu:
- Güncel Tarih:
- Güncel Kilo:
LİSTENİN ÜSTÜNDE DE İSİMMLERİMZ OLSUN İSTERSEN YATAY OLARAK YANYANA . HERKES BİRBİRİNİ GÖREBİLSİN. GÜNCEL KİLONUN ALTINDA DA HEDEF KİLO YAZABİLİR. BYZAKSY NE DERSİN?
- Diyete Başlama Tarihi:
- Başlangıç Kilosu:
- Güncel Tarih:
- Güncel Kilo:
- Diyete Başlama Tarihi: 26/01/2015
- Başlangıç Kilosu :97,6
- Güncel Tarih :28/01/2015
- Güncel Kilo :95
- Motivasyon :5
- Mutluluk :3
SAKIN VAZGEÇME CANIM. BEN EVLENİRKEN 85 KİLOYDUM. 5 YIL ÖNCE. SONRA EVLENİNCE EŞİMLE YE İÇ GEZ TOZ . HİÇ TARTILMADIM. BİR GÜN DEDİM Kİ Bİ TARTILAYIM BAKAYIM KAÇ KİLOYUM DEDİM . TARTILDIM VE 113 KİLOYU GÖRDÜM. O AN GÜLDÜM GEÇTİM. HİÇ TINLAMADIM. YA NE MANYAKMIŞIM.
SONRA BİR BAYRAM ARİFESİYDİ. ÇEYİZDE HANİ ALINIR YA İPEK GECELİK TAKIMLARI. İŞTE ONLARDAN BABYDOLLÜMÜ GİYDİM. ÖNÜ YIRTMAÇLI OLMASIN RAĞMEN. GÖĞÜSLERİM SIĞMADI. GÖĞÜS KISMI DANTELLİYDİ VE NERDEYSE YIRTILACAKTI. GÖĞSÜMDEN AŞAĞI İNMİYOR BABYDOLL.
EŞİMİN KARŞISINA GEÇTİM AY AŞKIM BAKSANA YA DEDİM. EŞİM GÜLDÜ VE ÇIKAR HAYATIM YIRTILCAK ŞİMDİ DEDİ. ÖBÜR GÜN BAYRAMDI. BEN BİR TEPSİ BAKLAVA YAPMIŞTIM. AMA O BAKLAVADAN ELİME ALMADIM. O ANDA VERDİM KİLO VERMEYE. EŞİM ASLINDA KÖTÜ BİR ŞEY DEMEMİŞTİ. AMA DEMEK Kİ CANIMA TAK ETMİŞ BEN ANLAMADAN. NEYSE O AKŞAM BAŞLADIM DİYETE. EŞİM DE İŞ İCABI ESKİŞEHİRE EĞİTİME GİTTİ 3,5 AYLIĞINA BAYRAMDAN SONRAKİ İLK MESAİ GÜNÜ. BEN BAŞLADIM DİYET VE SPORA. HER GÜN 1 SAAT EN AZ YÜRÜDÜM. KOŞTUM KOŞU BANDINDA. ÇOK SAĞLIKLI BE LENDİM VE BÜTÜN ABUR CUBURU KESTİM. ARADAN 3,5 AY GEÇTİ. EŞİME BU ESNADA ASLA GELME H. SONLARI DA DERSİNE ÇALIŞ DEDİM. EŞİM GELDİĞİNDE BEN 30 KİLOYU VERMİŞTİM. YANİ 3,5 AYDA VERDİM O KİLOYU. ÇÜNKÜ BENİM KİLOM ÇOK FAZLAYDI. VE ÇOK KİLOLU OLANLAR BİLİRLER. YAĞ MİKTARI NE KADAR FAZLAYSA , YAĞ KAYBI DA O DENLİ HIZLI OLUYOR. EŞİM GELDİ KAPIYI AÇTIM. BENİ GÖRÜNCE ŞOK OLDU. O ANI HİÇ BİR ANA DEĞİŞMEM. HATTA NİKAHIMIZDAKİ İLK "EVET" DEDİĞİMİZ ANA BİLE.
MUHTEŞEM BİR DUYGUYDU. EŞİM BENİ KUCAKLADI. DÜŞÜNÜN BENİ KUCAKLAYABİLDİ. O KADAR GÜZEL BİR HİSTİ Kİ. 113 KİLO OLSAYDIM NASIL KUCAKLAYACAKTI. SARILDI. KOKLADI. NE GÜZELSİN SEN ÖYLE YA DEDİ BANA. HER ZAMAN SÖYLER AMA O AN FARKLIYDI...
BİLMEM ANLATABİLİYOR MUYUM:)
BENİM HAYATIMIN EN GÜZEL VE ÖZEL ANIYDI.
insan bu anı yaşadıkça motive olur zatennnn
inan senin hikayenle ben motive oldum bak şimdiii
aklından çıkmasın arkadaşımmm
insan bu anı yaşadıkça motive olur zatennnn
inan senin hikayenle ben motive oldum bak şimdiii
aklından çıkmasın arkadaşımmm
bir mini mandalina
çeyrek avuç içi kuzur üzüm
2 ceviz yedim
ara ögünümmm