Salı gününe kadar içim içimi yemeye devam edecek :(

diekatze

hayalime kavuşuyorum
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
348
4
96
İstanbul
kızlar ben 2 ayn önce bel fıtığından ameliyat oldum. 22 yaşındayım öyle acılar yaşadımki bi anda yatağa düştüm, ameliyat hakkında denilenler, yok tekrarlıyor yok daha çok gençti vah vah cümleleri, bir de üstüne sen nasıl çocuk doğurup anne olacaksın sözleri.inanın gecem gündüzüm ağlamakla geçti.

şimdi daha iyiyim çok şükür salı günü mr çekineceğim kontrol içn. o kadar korkuyorumki. aslında salı gününe kadar değil sonucu alana kadar içim içimi yiyecek benim dua istiyorum herkesten o kadar çaresizmki Allaha yalvarıyorum sürekli inşallah bi sorun olmamıştır diye bi daha ki ay nişanm olacak kısmetse 8 yıldır bekliyorum ama acaba yine bişey olurmu diye hayal bile kuramıyorum

bu hastalık beni çok umutsuz yaptı :;(

nefes aldığımız sürece her şeyin bir çaresi var bu hayatta. iyi düşün iyi olsun. daha gençsin ve önünde çok güzel bir ömür var Allahın izniyle. çok ağrılar geçmişsin ve diliyorum ki bunlar sona ermiştir. ama her şeyden önce sen inan ve dua et, bir de şikayet etme ve şükret yaşadığın için.

Geçmiş olsun,Allah bir daha göstermesin.
Moralini yüksek tut,kötüyü düşünme.Çaresizim demek filan hiç yakışmıyor gencecik bir kıza.
Allah göstermesin ne hastalıklar var,üstelik onların bile çaresi var.Ve tabii en etkili çare,pozitif düşünmek

sağolun arkadaşlar zaten en büyük dayanağım Allaha olan inancım.. ama tam kendimi topluyorum insanlar öyle şeyler diyorki başa sarıyorum.

en acısı da sürekli senin nasıl çocuğun olacak cümlesi. bi bayana bu denir mi Allah aşkına en hassas nokta yani

Denmez tabii..Maalesef böyle patavatsızlık yapan çok oluyor.
Ben bel fıtığı ile ilgili böyle bir sorun duymadım.Ama içinin rahat etmesini istiyorsan,mutlaka kontrole gittiğin zaman doktora sor.Böylece bir daha lafını bilmeyen olursa,tıbbi açıklamasını yaparsın.

evet her ne kadar takmayalım desek de üzülüyoruz gereksiz insanların gereksiz sözlerine. ama öyle düşünme neden çocuğun olmayacakmış. Rabbim isterse kolay kolay da olur. sen bunları düşünüp gününü ve yarınını mahvetme.

Çok geçmiş olsun. İnsanların saçmalıklarıyla kendini üzme. Böyle durumlarda herkes doktor kesilir bizim ülkede. Bak sana kendi başımdan geçen bir olayı anlatayım. Ben enkazda kaldım, belime kiriş düşmüştü. Beni çıkardıklarında belden aşağımı hissetmiyordum. Etrafımda "Bu kız felç kaldı, artık yürüyemez!" diyen bir sürü insan vardı. O keskin zekalarını kendilerine saklamak yerine, benim de faydalanmamı istediler herhalde. Bir sürü film çekildi, belimdeki sinirler ezilmiş harap olmuş. Doktorlar; umutsuz değil ama iyileşmesi bir iki sene sürer dediler. Oysa ben 5 ayın sonunda ayağa kalktım. Doktorlar bile şaşkına döndü. Ben buna beyin gücü diyorum. İyileşeceğine inan, buna odaklan, olumsuz insanları umursama çünkü gerçekten boşuna konuşuyorlar, bir şey bildiklerinden değil. Ne kadar güçlü olduğunu da çektiğin acılar gibi sadece sen bilebilirsin. O yüzden moralini yüksek tut. Genç olman öyle büyük bir avantaj ki. Çok daha çabuk iyileşir, toparlanırsın. Tekrarlar diyenlerin de ne dediği önemli değil, doktorun ne diyor sen ona bak. Belki diğer insanlara göre kendine daha fazla dikkat etmen gerekecek ama dediğim gibi bu atlatamayacağın bir rahatsızlık asla değil.

sanırım kilo alınca bele yük biniyor ya onun için diyorlar. ama artık rejimle hamileliğini geçirenler de var bi arkadaşım sadece 4 kilo aldı bebeği çok sağlıklı. öyle bişeyler yaparım dşyorum kendi kendime. Allahım yardımcım ve yardımcımız olsunn

öncelikle çok büyük geçmiş olsun canım sana da. ve yazdığın mesaj için çok teşekkür ederim içime su serptin biliyor musun.. benzer bi sorun yaşadığımız için senin bu denli güçlü olduğunu görmek ve başardığını görmek bana da güç verdi.teşekkürlerr

Çok mutlu oldum.

Aman aman Maaşallah canım, ameliyatını olmuş ve iyileşmişsin.
Geçmiş bitmiş işte, zımba gibi hayata devam tatlım.
Sağlığının, ilişkinin keyfini çıkar, mutlu ol.

öncelikle gecmis olsun canim
2008 yilinda bende bel fitigindan ameliyat oldum ve ertesi gün ayaga kalktim
oglum 1.5 yasindaydi daha ve onun icin ayakta durmam gerekiyordu
ve bende iste kilolusun ayaga kalkamazsin sakin ameliyat olma felc olursun diyenlerden gina gelmisti
ama ben pasa pasa aci cekmektense ameliyatimi oldum ve cok sükür kalktim ayaga
ve 2010 yilinda kizimi dünyaya getirdim
oglum normal dogurmama ragmen doktorlar kizimi sezeryanla almak istediler ve bende mecburen kabul ettim anlayacagin belki normal dogumu kabul görmezler ilerde
yada epiduralada izin vermiyorlar ama yinede full narkoz ile bebegini rahatlikla dünyaya getirebilirsin bence sen bu bos konusanlari düsünme ve en yakin zamanda sagligina kavusmaya bak tatlim

çok geçmiş olsun canım.
Asla umudunu kaybetme! Bak ne güzel evleneceksin mutlu bir yuvan olacak, eşin hep senin yanında. Bunları düşün. Umut insanın herşeyi o olmazsa bir hiçiz.
Sen üzme o güzel canını. Her derdin bir devası var. Rabbimi dilinden düşürme umutsuzluğa kapılıp isyan etme. Ve unutma kalpler ancak allahı anmakla huzur bulur. En çaresiz anlarda bile hep o..
Acil şifalar tekrar, dualarım seninle.

canımm çok sağol mesajın için. aynı ameliyatı olduğumuz için senin söylediklerin çok değerli benim içn. sana da çok geçmiş olsun canım söyledikleerin umut verdi bana da.allahım bş daha göstermesin.

peki canım bir şey daha sormak istiyorum sana. benim düğünüm ekimde olacaktı. ameliyattan 8 ay sonra oluyor yani. ama ailem ertelemek istiyor. 1 sene geçsin diyor. özel yaşamımda sıkıntı olur diye. sen evliymişsin de o sıra. ondan dolayı sana soruyorum sence ailem haklı mı canım yoksa 8 ay yeterli midir...

hayir canim ertelemene gerek yok tatlim bence ozamana kadar toparlayacaksindir kendini
tabiki agir isler yapmayacaksin bunu zaten doktorunda belirtmistir ama genelde 3 ay is yapmamani hatta süpürge dahi yapmamani ve syk syk ama uzun süreli olmamak sartiyle yürüyüs yapmani bile tavsiye ediyorlar bence sen simdiden su saliyi atlat ve dügünün icin güzel seyler düsünmeye basla tatlim

çok sağol canım, evet yürüyüş yapıyorum bir de egzersiz yapıyorum kendi evimde de iş yapıyorum çok ağır değil tabi, eğilmiyorum çömeliyorum falan öyle şeyler. ailem bu 1 sene olayını epey gündeme getirdi özel hayatında sorun yaşarsındiye ama şu son bir aydır düşüncelerini bilmiyorum. belki daha iyiyim diye izin verirler ekimde olmasına.
dediğin gibi şu salıyı atlatayım da önce bi :/

Canım bunu soranlara gönül rahatlığıyla cevap ver, bütün dişlerin görünecek şekilde sırıt ve herkes nasıl doğuruyorsa bende öyle doğuracağım deBenim dört tane fıtığım var doktorum sadece hamile kaldığında çok kilo almamaya ve ayaklarını sıkça dinlendirmeye dikkat edeceksin.Başka bir sıkıntın olmaz dedi. Sende nekahat dönemin geçince toparlanacaksın.Hem sıkıntı olsa ne olur.Bir tek ölüme çare yok.Takma kafana daha genceciksin,işgüzar bzim insanlarımız maalesef,hiç üzülme.Mutluluğuna bak sen.Hayatının en güzel zamanları bunlar tadını çıkar

Son düzenleme:
bir sorun çıkmaz siz önclikle moralinizi düzeltp Allaha dua edin etrafınızdakilerin dediğinide önemsemeyin konuşan çok olur bnm kuzenmde ameliyat oldu ve şuan iki çocuğu var

ben en cok sana kızdım!!
bunları sana söyleyenlerın hepsi doktormu ya da hepsı fıtık olmusda cocuk doguramamısmı neden dikkate alıp üzülüyosun ki belki diğerlerinden daha fazla dıkkat etmen gerekebılr ama pekalaka anne olabılrsın üzülme

Canım öncelikle çok çok geçmiş olsun ama lütfen böyle saçma sapan lafları sakın önemseme
eşimin de genç bir yengesi bel fıtığı ameliyatı oldu 6 ay önce falan
kadın hapşrmaya bile korkuyordu o derece kötüydü
şimdi harika herşeyi süper çıktı çok ta iyi hoplaya zıplaya halay bile çekiyo düğünlerde falan..
elalemin laflarına kulak tıka sağır kurbağa olayını uygula..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…