Şallı'nın Burnu

ebru şallının burnu mu? o kadınmı.... yaratıkmı belli bile değil canım ben onu kadından saymıyom...koca parasıyla tarz yapmaya çalışan kocası sayesinde hala piyasada bulunup kendi çapında koca parası yemiyorum çalışıyorum demek için saçmalayıp duran bişey ...burnuda kötü tabi beğeniyosan zevk senin ama madem burun yaptırmayı göze alıyosun daha başka..daha güzel bi burun bak canım bence yüzünede uymalı tabi umarım memnun kalırsın sonuçtan:)

arkadaşlar bende burnumu yaptırmak istediğimden doktor araştırması içindeyim.bazı arkadaşlar nehir erdoğan'ın burnunu çok beğendiğinden ve doktorunu öğrenmek istediğinden bahsetmiş.ben sürekli nehir'i görüyorum ve birkere bile doktorunun kim olduğunu sorma gereği duymadım.neden mi?
fotoğraflarda tv'de makyajla iyi görünüyo olabilir ama inanın yakından çok kötü bi burun..acaba banamı öyle geliyo diye diğer arkadaşlarada sordum ama onlarda hiç beğenmiyolarmış bilginize..

bu arada merve sevi'nin burnunun önden görünüşü çok hoşuma gidiyo.estetikliyse doktorunu bilen var mı aranızda arkadaşlar?

yorumları okuyunca ebru şallının eski resimlere
ve yeni resimlere baktım
gerçekten bayagı bir fark var.
boyuda 1.65 miş kızlar.

Burnu dahil hic bir yerini begenmiyorum.
O kadar estetigi nineme yapsalar, eminim o da manken olurdu :-P
Yani:

Ebru salli -out,

Ninem -in

kaydirigubbakcemile4

ebru sallının burnu ilk estetiginde cok kucultulmus ve komik olmus sonra buyltulmus ama tabi nereye kadar, bence hic hicccccc dogal degil ve guzelde degil, bu yuzden yuzunde plastik bebek ifadesi var

evt o zamanda hiç estetik olurmu diye bende düşündüm ne cahilim ama estetikmiş ama çok yakışmış öyle değilmi türkan şoray a cokda beğeniyorum kendisini gözlerini özellikle birde çok hanım hanımcık şeker bi bayan

boyu 1.65 ... burnuda bence fazla kücük nasi nefes aliyo ya.. yani önden burnu iki yanından cimdiklenmiş gibi :)

arkadaslar burunun basli basina yuvarlak kalkik ve minik durmasi size harika bir goruntu hayali olusturabilir ve derseniz ki ben zaten dogal bir ifade istemiyorum, siz bilirsiniz, o zaman dudaklariniz, gozleriniz ve kaslariniz ayri ayri basli basina kusursuz sekilde yaptirin zaten ebru salli gibi yuzunu mahvedenlerin mantigi da bu, butun olarak degil de basli basina guzel olsun istiyorlar, bu da butun ifadeyi ve samimiyeti goturuyor, ayrica ebru salli evet cok kisa boylu ve victoria beckham gibi zayifligin yakistigi biri, ama burnunu yakindan gorseydeniz fikriniz degisirdi. domuz gibi bir burun, agzi kocaman, gozlerdeki ifade hep tedirginlik iceriyor, insanlarin suratiniza baktiginda burnunun kalkikligi ne guzel ama yuzu guzel degil mi demesini istiyorsunuz.. kim olursa olsun minicik bir burun bir kadina yakistirmiyorum cunku sevimlilik yerine cekiciligi tercih ederim, bu arada marilyn monroe'nun burnu da estetikli.

arkadaslar burunun basli basina yuvarlak kalkik ve minik durmasi size harika bir goruntu hayali olusturabilir ve derseniz ki ben zaten dogal bir ifade istemiyorum, siz bilirsiniz, o zaman dudaklariniz, gozleriniz ve kaslariniz ayri ayri basli basina kusursuz sekilde yaptirin zaten ebru salli gibi yuzunu mahvedenlerin mantigi da bu, butun olarak degil de basli basina guzel olsun istiyorlar, bu da butun ifadeyi ve samimiyeti goturuyor, ayrica ebru salli evet cok kisa boylu ve victoria beckham gibi zayifligin yakistigi biri, ama burnunu yakindan gorseydeniz fikriniz degisirdi. domuz gibi bir burun, agzi kocaman, gozlerdeki ifade hep tedirginlik iceriyor, insanlarin suratiniza baktiginda burnunun kalkikligi ne guzel ama yuzu guzel degil mi demesini istiyorsunuz.. kim olursa olsun minicik bir burun bir kadina yakistirmiyorum cunku sevimlilik yerine cekiciligi tercih ederim, bu arada marilyn monroe'nun burnu da estetikli.

ebru bazen çok hoş görünüyo ama bazen dediğiniz gibi burnu domuz burnu şeklinde ve hemen aklıma o geliyo. yüzü bozan bence dudakları onlar doğal görünmediği için burnuda ifadeside garip görünebiliyo. ebrunun boyu 1.65 değil 1 70 olabilir kendisi öyle söylemişti diye hatırlıyorum. seyircileri plates topu alıcakmış boylara göre almalarını söylerken kendi boyunu söylemişti

Back
X