Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kim yapmış acaba dr unu bilen var mı?
kimin burnunu hangi dr yapmış böyle bir site olsa keşke yaa laelaelaelaelae
bence çok güzel olmuş yüz hatlarıyla çok uyumlu bi burun duygu yetişinki
kız 25 yaşında ama çocuk gibi görünüyosengözlerimebaksanab
arkadaslar burunun basli basina yuvarlak kalkik ve minik durmasi size harika bir goruntu hayali olusturabilir ve derseniz ki ben zaten dogal bir ifade istemiyorum, siz bilirsiniz, o zaman dudaklariniz, gozleriniz ve kaslariniz ayri ayri basli basina kusursuz sekilde yaptirin zaten ebru salli gibi yuzunu mahvedenlerin mantigi da bu, butun olarak degil de basli basina guzel olsun istiyorlar, bu da butun ifadeyi ve samimiyeti goturuyor, ayrica ebru salli evet cok kisa boylu ve victoria beckham gibi zayifligin yakistigi biri, ama burnunu yakindan gorseydeniz fikriniz degisirdi. domuz gibi bir burun, agzi kocaman, gozlerdeki ifade hep tedirginlik iceriyor, insanlarin suratiniza baktiginda burnunun kalkikligi ne guzel ama yuzu guzel degil mi demesini istiyorsunuz.. kim olursa olsun minicik bir burun bir kadina yakistirmiyorum cunku sevimlilik yerine cekiciligi tercih ederim, bu arada marilyn monroe'nun burnu da estetikli.