Salon mobilyalarınıza ne tarz örtü kullanırsınız?

sxuxtlxux gayfe

prenslerim
Kayıtlı Üye
19 Mart 2007
3.207
24
116
Ankara
dantel örtü kullanmayı hiç sevmiyorum,bana modern glmiyor.
annemde maaşallah 3 er 5 er dantel örüp örüp koymuş çeyizime.
mobilyaları boş bırakmayıda sevmiyorum,hoş durmuyor.
modern bişiler arıyorum ama bir türlü aklıma yatan bir şey bulamadım.
hint işi örtülere baktım çok ağır geldi bana,daha sade ve şık bir model bulabilirsem almayı düşünüyorum.siz ne tarz örtüler kullanıyorsunuz.bu arada ben 5 yıldır evliyim bir süre mecbur dantel kullandım daha sonra basit çok şık olmayan birşeyler bulup kullandım.
şimdi bana öneride bulunun kızlar.bayanssulusmile

Benim sade, ne çok modern ne de klasik olmayan bir salonum var. Ben de yaklaşık beş senedir evliyim ve benim de çeyizimde çok dantel vardı senin gibi. Ama ben hala kullanıyorum ve seviyorum dantellerimi. Ama iğne oyası ve nakış işlemeli örtüleri de çok seviyorum. Çok kibar duruyorlar. Modern mobilya içinse bence ipek boyama örtüler çok güzel bir seçenek olur.

cnmm yaza evlencem eşyalar alındıı salon takımım çok modern dantel hayatta olmas millet gülerrr sanırım:)pulla boncukla işlenmişşş gümüş rengiii örtülerden alcammm...aslında bşyde örtmek sitemiyorum ama öle de olmuyo:)

bende bişi örtmek istemiyordum şimdi sadece masamda var ama nasıl anlatsam gelinlik kuması gibi tul uclarında güller var dikdörtgen

dantel örtme bencede artık dantel pek kullanılmıyor.
dediğin örtülerden bende düşünüyorum ama baktıklarım çok ağır.
sade şık bir şey bulursam alıcam.hiç bir şey sermeden de olmuyor,gözüme hoş görünmüyor.

aynen cnmm hep çok boncukluuu buldumm ama oda mobilyama uymuyorrr..artık senin dediğin gibi sade bşy bulunca hemen alcam:)

ben hazir ortulerden hoslaniyorum perde rengine falan uygun olanlar guzel

renkli örtüler var perdelerin ne renkse o renk alabilirsin bide brezilya işleri var daha sade onlar onlara bakabilirsiniz boş boşta hoş durmuyo cidden sadece masaya örtmeyi düşünüyosanız mesela uzun şallardan örtebilirsiniz

canım, ilk evlendiğimde iğne oyası, dantel, ne varsa kullanıp hevesimi aldım. Eh malum, 20 yıl önce bir de kristal modası vardı, çok yakışıyordu.
Sonra gümüş aksesuarlar çıktı, derken varaklar çıktı ve mertlik bozuldu. Vitrinlerden danteller kalktı, örtü olarak da boncuk işlemeler, ham bez ya da ipekli dokumalar geldi.
Ben Denizli'de yaşadığım için örtü seçeneğim çok. Buldan bezi veya ipekli kullanıyorum.

aynı sorun bendede var wenge rengi sade ve spor benim yemek takımımnda.örtü kullanmıyorum uzun zamandır ama boş ta pek güzel durmuyor.hem hafif hem çok şık ne kullanabilirim diye bakınıp duruyorum çarşılara çıktıkça henüz bulamadım.çarşıda beğeniyorsun eve gelip kooyduğunda güzel durmayabiliyor.bende kararsızım.sadece bakıp geçmişler deme diye fikrimi yazdım:) çözümlerimizi paylaşalım tekrar

Pek çok yerde vitrin takımları satılıyor artık, masaya, vitrin varsa ona, sehpaya örtmek için. Zevkine göre bin tane çeşit var. Home Art'ın modelleri mesela çok hoş ama uygun fiyatlı pek çok takım da var pazarda bile. Evinin mobilyalarına, perdelerine, halısına uyum sağlayacak bir rengi alabilirsin. Bu arada beyaz veya krem tonları hemen hemen her eve gider. Örtülerin moderni sadesi de var, benim gibi süslü sevenler için boncuklu, dantelli olanı da var. Zevkine göre al.

salonda ve yatak odasında hiç örtü kullanmıyorum . kızımdan önce organze örtülerim vardı. kullanırdım. ama kızımdan sonra kaldırdım çünkü rahat bırakmıyor çekiştiriyordu. ve bu pratik geldi bana.bir tek yemek masamda örtü var o da bez üzerine işleme.bence örtüsüzlük, temizlik sırasında kolaylık sağlıyor.yok silkele, yıka ,ütüle derdi yok yani. moden mobilyada güzel de duruyor.

engilish home de çok modern örtüler var ben nakış severim nakışlı yine tüllü ürtüler var onlardan aldım üç tane uzunları masa sehpada kullanıyorum dar olanı konsol önünde vitrinin içine örtü kullanmıyorum

ben bir yerde siyah tül perde gördüm kendinden işlemeleri olan hemen aldım mobilayalarım beyaz koltuklarım siyah, bi yere perde olarak asarım diye aldım ama masa sehpa örtüsü yaptım. kenarlarını hazır işlenmiş pullala çevirdim. orta sehpama masama örtü yaptım çok şık oldu. görenler soruyor bunlar nerde satılıyor diye. ayrıca birde runner yaptım gri masa örtümün üzerinde çok şık duruyor. artan parçalarlada peçete halkası yapıp üzerlerine pul işledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…