Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu salonum için nssil bir koltuk takımı alsam acaba

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

Kelebek su

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
12
0
Merhabalar salonum için modern ve şık koltuk takımı almaya karar verdik salonunumuzu Günlükte kullanacağımız için rahat olsun isyiuoruz yemek masasi ve konsolumu ceviz düşünüyorum ama ne kadar güzel durur bilemiyorum bembeyaz masalar çok soğuk geliyor bana acil önerilerinizi ihtiyacım var sizce nasıl bir koltuk takımı almalıyım ?

pardon yanlış olmuş ben başka konuya bu yorumu yapmıştım ama yanlışlık olmuş. sonradan farkettim. sizin konunuza cevap verecek olursam da koltuk takımı olarak krem ve füme tonlarını tavsiye ederim zira gittiğim onlarca mağaza içerisinde eenn cezbedici renkler bunlardı.

Önemli değil fikriniz için de teşekkür ederim önerdiğimiz marka ya da modelinde paylasirsaniz çok mutlu olurum

teleset mobilyayı ben aşırı beğendim ne tarz istiyorsun bilmıorum ama modern tarz olarak istersen aradığını bulabilirsin. eğer istanbulda oturuyorsan maskoya gitmeni öneririm aradığını bulmadan çıkmazsın. alfemo ve doğtaşta da güzel modeller var. odam mobilyada da yine şık kibar yemek odası takımları bulabilirsin..

Ceviz mobilyarla füme hoş olmaz bence, madem düşündüğünüz mobilya ceviz, ona en uygun ton krem ve tonları olur. Hem istediğiniz şık görüntüyü sağlamış olursunuz bu şekilde..

Eda04 önerilerinize baktım teleset mobilya ya internetten baktım dediğiniz gibi hoş ürünler var en kisa zamanda mağazaya gidip yakından göreceğim ürünleri bu arada bursada olduğum için o dediginiz yere bakma şansım yok malesef smuwila bencede krem ve tonları daha hoş olabilir sizce yemek masanın konsolumu ceviz almakla hata mi yapmış olurum sizce hangi renk olmalı masal ve konsolum

Eda04 önerilerinize baktım teleset mobilya ya internetten baktım dediğiniz gibi hoş ürünler var en kisa zamanda mağazaya gidip yakından göreceğim ürünleri bu arada bursada olduğum için o dediginiz yere bakma şansım yok malesef smuwila bencede krem ve tonları daha hoş olabilir sizce yemek masanın konsolumu ceviz almakla hata mi yapmış olurum sizce hangi renk olmalı masal ve konsolum

Tercih meselesi tabiiki ama ben tüm mobilyalarımı beyaz aldım, açık renkleri daha çok seviyorum daha ferah geliyor gözüme, bana sorarsanız beyaz derim o yüzden ama bu benim tercihim olur. Siz ne istiyor, ne seviyorsanız o rengi almalısınız..

Koyu olarak sevdiğim tonlar bu şekilde kızılsız, doğal görünen renkler. Maalesef parke üzerinde buldum rengi..:KK53:

ceviz-masif-parke-02.jpg

Bursada olmanız bence çok büyük bir avantaj. Öyle ki inegöl mobilyaların şanını duymayan yoktur sanırım. Gerek kalitesiyle gerekse ürün çeşitliliğiyle. İder mobilyada da uygun fiyatlı güzel modeller bulabilirsin. Beyaz istemiyorum demişsin krem tonlarını öneririm süper duruyor konsol ve masada. cevizle de kombin yapıyorlar. çok çiğ durmuyor. göze hitap ediyor. karar kıldığın eşyalar umarım içine de siner canm..

Çok kararsızim sizce hangisi.?

Eklentiler

• 20150328_184210.jpg
    20150328_184210.jpg
    99 KB · Görüntüleme: 360
  • 20150328_183042.jpg
    20150328_183042.jpg
    77,4 KB · Görüntüleme: 406
  • 20150329_162223.jpg
    20150329_162223.jpg
    88,3 KB · Görüntüleme: 371
X